noemimi-chan
|
 |
« Válasz #9075 Dátum: 15 dec 24, 19:45:45 » |
|
Ilyen kifejezés nem létezik. Max az, hogy štvrť vrstvy, ez egy negyed felület lenne, de ez mindenképp 2 szó. Ezzel lehet mondjuk lehet olyat mondani, hogy fesd le a felület negyedét. De most nem jut eszembe olyan ahol pont az od elöljárószó társulna a dologhoz, mert et esetben már a stvrť szóhoz rag társul ami magánhangzót tartalmat. Amúgy féltem, hogy megszégyenül a nyelvtudásom, szóval próbáltam googlezni is, de a google se bizonyította, hogy nincs igazam. Mindjárt visszaolvasom a maradék 2 oldalt is, de addig Bolgog Karit Mindenkinek.  Ja ma az is kiakasztott, hogy egy hülye a facebookon terjedő angolnyelvű térkép szerint Szlovákiában ma a Mikuláš hozza az ajándékot, mikor az minden rendes országban ilyenkor a Jézuska jár. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 24, 19:53:23 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #9076 Dátum: 15 dec 24, 19:53:01 » |
|
Van egy oldal, a forvo.com, ahol rá lehet keresni szavak kiejtésére egy csomó nyelven (önkéntes alapon működik az oldal, fel is lehet tölteni szavakat magyarul is, poén  ), ott sem volt ilyen kifejezés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #9077 Dátum: 15 dec 24, 19:54:22 » |
|
Közben kiegészíttettem az előző hsz-em, mert valami okból fogva a gépem elküldte mielőtt megírtam volna az egészet. 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #9078 Dátum: 15 dec 24, 21:16:15 » |
|
Na kaptam ajándékba ihgazi skót whiskyt azt iszogatom és közben kockulok  már csak egy nő kéne meg több pénz és minden király lenne 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #9079 Dátum: 15 dec 24, 21:24:56 » |
|
Azért tenni is kéne  Én rántott hallal és csokival zabáltam tele magam, most jóllakottan és elégedetten punnyadok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #9080 Dátum: 15 dec 24, 21:53:17 » |
|
meccs uátn lemegyek levesért japán instant ramen erős és finom és nyami. szeretlek titkeket. elpickelik előlem poppyt. szemetek xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #9081 Dátum: 15 dec 24, 22:19:32 » |
|
Látom, kezd hatni a Whisky (vagy csak megint rájátszol a dologra  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #9082 Dátum: 15 dec 24, 22:31:46 » |
|
3. whiskym és közben strongbow mert vettünk 2 literest. elszoktam tőle  nem játszok rá  0/7/2 first time rengóztam  szerintem jelentve lettem a csába  a tank jobban megy gyártom a 2000+ wn8as meccseket  assza meg nagyon honvágyam van 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #9083 Dátum: 15 dec 25, 00:35:46 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 02:17:50 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #9084 Dátum: 15 dec 25, 00:45:04 » |
|
Végigolvastam, shoot me, please  Mi volt kivételesen poénos tőlem? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #9085 Dátum: 15 dec 25, 01:23:45 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 02:17:30 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #9086 Dátum: 15 dec 25, 02:11:22 » |
|
Milyen gyűrűt, Niki? Eljegyzési vagy csak sima?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9087 Dátum: 15 dec 25, 08:53:03 » |
|
Mindenki undorítónak tartja az ókori rómaiakat, amiért a lakomák közben kijártak hányni, hogy még többet ehessenek. Karácsonytájt valahogy praktikusnak tűnik ez a megoldás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #9088 Dátum: 15 dec 25, 16:45:10 » |
|
Niki te miről beszélsz már megint?
Imádom a karácsonyt,és azt amikor egy komplett napot kell eltöltenem az idegesítő rokonaimmal,unokaöcséimmel ahelyett hogy itthon ülnék és pihennék.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #9089 Dátum: 15 dec 25, 21:25:14 » |
|
Te kis antiszoc  Nálunk most egész konszolidált volt a rokonlátogatás, nem veszett össze senki senkivel, ez már komoly előrelépésnek számít... Remélem, Micsudi nem másnapos attól a sok whiskytől 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|