Én tudok jól meg nevelőapám. oszt szevasz. de ha mi ketten dolgozunk eltartjuk a családot totál kényelmesen
aztán 1 év múlva öcsém is mehet melózni, veszünk neki egy mopedet azt csapassa jó futár
Anyum nem akarom dolgozzon. 30 év nehéz fizikai munka egy olyan családban ami izületes. sokszor már azért mosogatok én mert ő szeretne mosogatni csak nem tud
térde dereka csípője könyöke csuklója halott
Szégyen lenne számomra ha valaha anyumnak még egy percet is akár a megélhetéséért kellene dolgoznia. Ha elkezd webdesign cuccokat csinálni hobbiból és pénz lesz benne az cool lesz
nekem meg lesz munkám. Ez nem kérdés. Nagyon szeretem a családom. még a lökött öcsémet is. nem vagyok egyszerű eset egy lelki sérült nyomi vagyok de attól még férfi és gerinces nem hagyom a családomat bedőlni és pont. ÉS igenis tud olyan érzete lenni az embernek mint ha a szíve szúrna, a szíve fájna. A stressztől meg a lelki gondoktól is. Nem tudom pontosan hogyan néz ki anatómiailag a dolog de majd a mi drága Saphiránk kifejti nekünk ha szépen megkérjük
Csak nagyon félek, ami normális de ha lenne egy lány aki pl. most megölel ad egy csókot és azt mondja ne félj Gábor erős vagy minden rendben lesz az lenne a világ legerősebb önbizalom bombája és embernek érezném magam. "I wanna feel..."
Most viszont bevettem 2 altatót és húzok csicsikálni. Nem akarok megint órákat mennyezetet bámulni. Majd írok egy Angliai hosszú élménybeszámolót nektek ide mert a magángondokon kívül ez a hely szerintem nagyon jó
tetszik a légkör.
de ha több pozitív élményem lesz csak akkor írom ezt meg nektek. Remélem érdekesnek fogjátok találni