25 máj 15, 23:59:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 553 554 [555] 556 557 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1281374 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #8310 Dátum: 15 dec 02, 19:58:48 »

Coelho, ezeket keverni is lehet ám, én is úgy jöttem ki Nevet De neked az egyik tuti valami 'dancsoid' ikszdé
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8311 Dátum: 15 dec 02, 20:07:06 »

Remélem, ezzel nem arra céloztál, hogy Dancsóra hasonlítok  Gondolkozik  Nevet

Lol
http://index.hu/mindekozben/poszt/2015/12/02/tibi_atya_es_hivei_miatt_eghet_a_pofank_europaban/
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #8312 Dátum: 15 dec 02, 20:11:30 »

és nem is teszi le senki, csak akinek kedve van elmenni első éves évnyitóra, amin én például nem is voltam.

Azthittem, hogy a diplomaosztón, vagy hogyhívják ezt az orvosin (asszem van valami doktorráavató is), is leteszik, az is igaz, hogy oda se megy el mindenki.

Mi is letettünk valami esküt az elsős évnyitón is, meg a diplomaosztón is, de már fogalmam sincs róla, hogy mi volt az. Csak arra emlékszem, hogy már abban a pillanatban amikor felovasták a szövegét is ultragáznak tartottam az egészet.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #8313 Dátum: 15 dec 02, 20:54:16 »

Először a 444 tette ki, hogy nem is állított ilyet, aztán az index. Asszem ehhez nem kell magyarázatot fűzni.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #8314 Dátum: 15 dec 02, 21:20:43 »

Az olvasóit minősíti, hogy adnak az ilyen híreknek. Tibi atyának azt se hinném el, amit kérdez. Fröccstől bűzlő lehelete legalább is nem ad rá okot.
Mondjuk nem is követem a tiszteletes urat.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8315 Dátum: 15 dec 02, 21:31:40 »

Az a poén, hogy még a hír alatti kommentekben is gyalázkodtak páran, hogy hogy merészeli támadni a magyarokat ez a nő. Újabb érv az általános szavazati jog ellen  ikszdé
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #8316 Dátum: 15 dec 02, 21:36:40 »

Váltottam az edzés tervemen és egy nap csinálom két napi edzésemet. Ami nem rossz, mert van egy nap "pihenőm". Akkor edzésre megyek. Úgy osztom be, ahogy akarom a napközben, de vacsora utánra csúszik a második edzés általában és meg kell állapítanom, hogy hülye ötlet. Már másodszor halok éhen 2 és fél órával a kaja után, pedig már így is 2-3x adagot eszemxD Viszont ilyenkor már nem ehetek:( Régen röhögtem Gokuékon, de lassan már én is így tolom az ipart:D
Férfi topicba jobb lett volna, de most már így marad:D
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 02, 21:37:11 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Stance
*

« Válasz #8317 Dátum: 15 dec 02, 21:51:11 »

Mindegy, megint az jött ki, hogy a magyar egy náci buta nemzet. Így akarják beállítani a magyarokat és megint sikerül nekik mert a libsi idióták most megint hangoztathatják, hogy dióhéjban 'mémből tájékozódnak' a gyűlölködő magyarok. Szerintem szánalmas, mert ezek az emberek se néztek utána maguk, hogy tényleg elhangzott-e a szájából hasonlóféle vagy nem. Ezt mondta a 444, ezt mondta az index, szóval biztos így van. Nekem tetszett maga a jelenség, hogy hatottunk a világra egy szaros facebookos poszttal és megvédtük magunkat. Az egészségügyi miniszter meg miért kér bocsánatot olyanért, amit nem is mondott? Érdekes.
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #8318 Dátum: 15 dec 02, 21:54:20 »

Neked, hogy van ilyen kevés hozzászólásod Stance?
Naplózva
Stance
*

« Válasz #8319 Dátum: 15 dec 02, 22:01:54 »

Szerintem csak nektek van sok. Nevet Viszonyítás kérdése.

Közben rágugliztam erre a témára. Találtam még rögtön 4 hírportált, akik megírták, hogy nincs alapja a kamu gyűlölködésnek, mert MEGÍRTA A 444 IS. Vágjátok, egy hírportál sem nézett utána, csak olvasták a 444-en, hogy ők utánanéztek, hogy nincs alapja, szóval ez hiteles információ. Értitek? A 444 lett a mérce. Fúj geci. Fizikai hányingert érzek. Mára elég volt az internetből.

« Utoljára szerkesztve: 15 dec 02, 22:02:47 írta Stance » Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8320 Dátum: 15 dec 02, 22:12:47 »

Elég lett volna beírni a gugliba, hogy "Maggie De Block Hungary" és mivel nincs találat, ezért innentől kezdve gyanús, hogy kamu a dolog.
Naplózva

Stance
*

« Válasz #8321 Dátum: 15 dec 02, 22:31:10 »

Miért lenne gyanús? Ha megnézek egy adást a parlamentből a héten és nem találom a googlebe, hogy mit mondott a beszédében Tóth Péter vagy Kovács Béla, akkor az nem hangzott el? Megkeresem Orbán Viktor szóvivőjét és megkérdezem tőle, hogy sikkasztott e már, a válasz nem, akkor az hiteles információ? Köztudott, hogy a politikusok nem szoktak hazudni.
Ha a 444 belinkel 3 francia honlapot, hogy nem mondott ilyet a miniszter, akkor az hiteles információ?
Nem veszem a lelkemre ezt az egészségügyi minisztert, se amit mondott vagy nem mondott ergo leszarom, de egyszerűen hányingert keltő és felháborító, hogy a saját népét a magyar milyen negatívnak tudja beállítani és milyen könnyen ugranak össze a magyarok a nagy büdös semmin. Gondolom senki keze nincs ebbe se, mert ha azt mondom, akkor meg paranoiás meg egy nincséletűgyökérnemvoltgyerekszobájaösszeesküvéselmélet gyártó vagyok.
Én nem állítom, hogy mondta-e vagy sem, de ennyire felületesnek és felszínesnek lenni, hogy "maggie de block hungary google nem adott ki semmit erről" nem győz meg. Szégyen, hogy téged igen.
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8322 Dátum: 15 dec 02, 22:35:59 »

Ha egy miniszter mond valamit, akkor azért annak marad valami nyoma. Ha mégse, akkor viszont honnan értesültek róla a hír elterjesztői? Gondolom, nem mind személyesen ott ültek a belga parlamentben Nevet

Idézet
egyszerűen hányingert keltő és felháborító, hogy a saját népét a magyar milyen negatívnak tudja beállítani

Azért az szomorú, hogy a cáfoló hír alatti kommentekben is sokan azzal vádolják a minisztert, hogy támadja a magyarokat, mert a cikket még véletlenül sem olvasták el. Sok ember funkcionális analfabéta az országban és emiatt könnyen befolyásolható, ez nem negativitás, hanem sajnos tény.
Naplózva

Stance
*

« Válasz #8323 Dátum: 15 dec 02, 22:41:12 »

Az addig ok, de mutass egy országot, ahol másképp lett volna ez. Szerintem inkább vicces és jó, mint elrettentő. Adott egy humorlap, ami sosem veszi magát komolyan, majd kiposztol egy nemzete ellen szóló valamit, amit szintén a kommentelők viccesen elküldenek a halál faszára. Kb ez történt, szerinted lett volna más olyan ország, ahol mind a tíz topkomment az lett volna, hogy nem is igaz ez a poszt? Nincs realitása.
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8324 Dátum: 15 dec 02, 22:43:10 »

Annyiban elrettentő, hogy aki nem néz utána egy ilyen banális dolognak, hanem készpénznek veszi, azt komolyabb dolgokban is át lehet verni.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 553 554 [555] 556 557 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins