24 nov 23, 14:27:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 543 544 [545] 546 547 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1111696 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Veracchi
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8160 Dátum: 15 nov 27, 22:09:23 »

Nekem voltak az osztálytáncos rucinál, ott majdnem kimászott a mellem a helyéről... nyilván az meg szűk volt azon a részen ezerrel... de legalább a keringős ruhámmal nem volt helyprobléma, mert nem az a nagy tütüs volt hanem ilyen A-vonalú.  Pirul Picit hiányzik, amikor a fiúk próbán elkezdtek a Sexy and I know it-re táncolni mi meg visítva röhögtünk ahogy rázzák magukat... :'(

Amúgy náluk ez elvi kérdés. Ha már ribanc őrizze meg az imázsát. xDDDD
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Destroid
ANBU Kapitány
*

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #8161 Dátum: 15 nov 27, 22:10:28 »

Egyébként így:

20.000Ft a keringős ruha
5.000Ft a foglalása
10.000Ft a második táncra való ruha
10.000Ft a tánc tanár (5.000-nek indult de egy büdös gyökér kitalálta hogy adjanak neki egy kis "borravalót" - nem tudom miért mikor 16:00-tól 18/19:00-ig tartott néha a próba)
5.000Ft a második tánc
8.000Ft az alkalmi ruha Blúz - 12.000Ft a kosztüm - 4.000Ft a szoknya
3.000Ft a tanárnak az ajándék (csak osztfő)
3.000Ft a többi tanárnak az ajándék
5.000Ft a külön osztály által kitervelt ajándék
15.000Ft a bérlés
1.000Ft meghívó a tanári karnak (lefogadom hogy ezt a másik osztálytól is elkérték)
1.000Ft/meghívó (és nyilvánvalóan nem egy ember jönne el a kiválasztott szalagavatójára)

Nyilván a 110.000 úgy jött ki hogy hozzáadtam azokat akik el tudtak volna jönni a szalagavatómra, mivel alapvetően a rokonság szét van szórva a világ(űr) különböző pontjain - azaz mákom lett volna mert mindenki nem tudott volna még így se eljönni.

Persze ezen árak döntő többsége szerintem lehúzás. Mit várok egy olyan suliban ahol 1.500Ft egy tájékoztató ami 100Ft a papírírószerben?
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 27, 22:12:14 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8162 Dátum: 15 nov 27, 22:24:30 »

Nem tudom az én gimim azt hiszem akkor még benne volt Bp elitjében de mégse kellett semmit fizetni a ruhán és a tablón kívül. Mint minden normális osztályban (akkor) mindenki értett valamihez és segített ahogy tudott mint egy közösség. Egyik csajszi hapija oktatta a táncot, faterom fotózott (profi fotós, is), volt fodrász, varrónő, ital nagykeres, partyszervezős. Sajnálom hogy te ilyen lehúzós suliba kerültél Heni, pedig tényleg a 3-4. osztály nagy buli. Ja és asszem így is maradt csomó osztálypénz bankettre, amit elittunk.

Vera: Pic or didnt happen.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 27, 22:25:28 írta Kazekage sama » Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #8163 Dátum: 15 nov 27, 22:28:39 »

Kaze, eskü holnapra keresek egyet, valahol még megvannak a képek. :'D
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8164 Dátum: 15 nov 27, 22:33:16 »

Lehet, hogy nagy buli, de így, hogy nem tudom, milyen - "talán" kevésbé fáj.

A mi osztálypénzünk 30-40%-át lenyúlták mert a 9. osztályosok egy táblát megrongáltak és emiatt az összeset lecserélték. Persze ezt mellékesen közölték velünk valamelyik szünetbe. Valamelyik szakos tanár.

Persze a bankett is egy rakás pénz lesz, de természetesen azon se leszek ott. Így belegondolva nagy előny, hogy nem hiányolom az efféléket, mert legalább nem sajnálom annyira, hogy kimaradok belőlük. Különben is, most bizonyítottuk be a családdal (anya, öcsi, én, a kutya és a macska), hogy 6.000Ft-ból meg lehet élni 14 napig.
Naplózva

Cletus Kasady
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #8165 Dátum: 15 nov 27, 22:54:52 »

Tényleg, most jut eszembe, barátnőim fiatalabb párjainak le kéne adni a drótot, hogy keringő után mikor fel lehet kérni a szülőket táncolni, akkor oda illik vezetni és 'átadni' a csajt a szüleinek, nem csak elmenni a picsába :D0
 Mondjuk sztm ez lesz majdnem mindenkinél, de párom nagyon vágja ilyesmit, mert ez a harmadik keringője és eleve metálarc=úriember. Ő kérdezte tőlem hogy enyéim hol ülnek, nekem nem jutott volna eszembe ikszdé De ezek fiatalabbak, ha majd a saját keringőjük jön, hadd vágódjanak be az embereknél Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 27, 22:58:46 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8166 Dátum: 15 nov 28, 01:29:37 »

Vacsorára főztem ki egy zacskó tésztát, és belepirítottam egy adag rákollót is. Baromi finom kombináció, érdemes kipróbálni a konyha analfabétáinak is! Nevet
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #8167 Dátum: 15 nov 28, 01:37:28 »

A nissin cuccai jók én chilis yakisobát csináltam és nagyon jó volt. aztán főztem nem instantot is mert találtam jó receptet Mosolyog
Az ilyen lett: https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/13547_769774219712515_8342599689569415957_n.jpg?oh=b64d0d96f93c7045be4d1cfb8d5a797a&oe=56E5F7F6
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8168 Dátum: 15 nov 28, 03:21:55 »

Gusztusosan néz ki Micsudi, ehhez pirítottál, vagy sütöttél le valami húst? Mert azt tudom, hogy az alapfűszerezése a kis tasakos szószoknak is isteni, de azért nem árt a férfinak, ha valami hús is van benne. Nevet Garnéla, rákolló, vagy csirke. Gondolkoztam surimi készítésén is, de aztán a pepecselés helyett mindig marad a pirítás nagyon kevés olajban, vagy a párolás fehérborban. Ritkán vagyok konyhában főzni, de akkor szeretek a vajasdeszkához képest valami korrektebbet alkotni. Persze képességeim határai elég szűkek, így technikásabb ételek elkészítésébe bele se merek fogni. Nevet Sokszor megvan az indíttatás, de aztán a restség mindig győz.
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #8169 Dátum: 15 nov 28, 12:47:43 »

Bár nem tudom konkrétan mire írtad, de azért vannak az őszinteségnek is határai. Amikor az ember utálja magát, intoleráns önmagával szemben is, szeretethiányos és a véleményét így nyilvánítja ki, akkor azt az őszinteséget bunkóságnak vagy köcsögségnek hívják. Erre csak az tud rátenni egy lapáttal, amikor a másik fél ugyanilyen szinten ésvagy minőségben őszinte, de azt már nem képes elfogadni a másik. Ilyenek az energiavámpír emberek is. Hányingert keltő viselkedés.

Kaze több mint két soros hozzászólást írt a dumába. Nem sokszor volt ilyen az elmúlt időkben. Történelmi pillanat lel.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 28, 12:49:31 írta Stance » Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8170 Dátum: 15 nov 28, 13:21:36 »

Lerágott csont már kiírni fészbúkra azt hogy havazik,ezért ide írom ki.Havazik.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #8171 Dátum: 15 nov 28, 13:31:46 »

Ja én sem értem minek írtam ennyit, általában kitörlöm amit elkezdek írni.
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8172 Dátum: 15 nov 28, 13:45:29 »

Ezért viszont még kapsz, Kage... A Képregényes topikba is elkezdtél írni a regényemre aztán semmi. Túl kiszámítható vagy.
Naplózva

Cletus Kasady
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #8173 Dátum: 15 nov 28, 20:02:11 »

Csirkemell kockák Mosolyog  semmilyen fűszerkeveréket nem használtam csak worchester szószt meg szójaszószt meg alap fűszereket, semmi előre elkészítettet. Ez sima spagetti tészta amit olajban megsütöttem kifőzés előtt. meg a zöldségeket is egymás után sütögettem Mosolyog ilyesmit fogok is csinálni itt mert nagyon jókis ázsiai cuccok vannak mindenhol Mosolyog
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #8174 Dátum: 15 nov 28, 20:08:36 »

Én is szeretek thai kajákat csinálni, csak itt Kecskeméten elég nehéz beszerezni a hozzávalókat. Át kell futni 2-3 boltot egy kajához.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 543 544 [545] 546 547 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins