Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #8115 Dátum: 15 nov 26, 20:44:35 » |
|
"Amúgy sok pasi szereti őket bámulni állítólag."
Itt van megint a megkülönböztetés. Amitől szintén undorodom. Mert ezt a "logikát" követve egy nő is éppolyan erőszeretettel és élvezettel bámulhat smároló pasikat, nem lesz tőle rosszabb azoktól a nyálcsorgató kanoktól akik ugyanezt nézik voltaképp csak pinabarbikkal.
Who cares, anyway?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8116 Dátum: 15 nov 26, 23:36:36 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 03:33:04 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8117 Dátum: 15 nov 27, 00:04:43 » |
|
"és azt is mondjàtok, hogy titeket nem zavar, de akkor miért kell õket betegnek meg màsnak hívni, defektesnek?"
A kettő hogy kapcsolódik egymáshoz? Azok az emberek se zavarnak, akik kar nélkül születnek vagy vakon, de még a leprásak se. Mégse nevezhetők teljesen egészségesek. A melegekkel miért lenne másképp? A normális (!?) az lenne, ha az ellenkező neműekhez vonzódnának, mivel csak ez előnyös a faj fennmaradása szempontjából (ok, manapság kurvára nem ez a helyet). A homoszexuálisoknál viszont ez még ha biológiailag képesek is rá, elmarad - azaz itt zsákutcába jutott.
" és az ilyen mòdon felvilàgosultakat szokàs biszexnek hívni. Bàr a szabad gondolkozàsú sztem pontosabb kifejezês erre."
A biszexualitás nem gondolkodás kérdése. Szerintem te arra gondolsz, hogy sikeresen elhatárolódsz a fizikai testtől és másképp kezeled a lelket, így a nemek közti határvonalak is elmosódnak, s azok funkciója is másként vetül az emberek elé - azaz, ezeket neveznéd szabad gondolkodásúnak. Ha jól sejtem.
"értelmet kívànò talàlmànyokat is fejlesztettek màr ki"
Mihez és kikéhez képest? Az értelem pedig nálam valahol ott kezdődik, hogy tiszteled a fajtársad, a környezeted és a környezetedben élő lényeket. Ez az emberben nincs meg. Ha valóban értelmes lenne, akkor ezt az igencsak egyszerű dolgot képes lenne betartani. Mégis ostobán illúziók hadába taszítja a többit (vagy igyekszik), ezzel önmagát is. Hogy is mondjam... az ember elkezdett haladni a "technológiával", de alapvető dolgokat egyszerűen képtelen beseggelni. Ezért ilyen nyomorék.
A többit nem volt erőm elolvasni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 27, 00:10:21 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8118 Dátum: 15 nov 27, 00:21:57 » |
|
Volt már veletek olyan, hogy álmotokban megütött valaki, és amikor felébredtetek, cseszettül fájt az ütés helye? Azt hiszem, eltörtem a bordám álmomban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8119 Dátum: 15 nov 27, 00:23:17 » |
|
Nálam ilyen nemi erőszakba volt álmomban. *őszinteséglvmasashi*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8120 Dátum: 15 nov 27, 00:27:24 » |
|
Nekem pont a héten volt, hogy álmomban megharapott valami egyszemű, aranyosnak tűnő, de vérszomjas szőrös lény egy vonaton (vannak fura álmaim... ) és tökre fájt a harapás "helye" még félálomban is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8121 Dátum: 15 nov 27, 00:35:18 » |
|
UH velem is volt ilyen, bár az álmomra nem emlékszem. Megyek PlayIt-re... bevallom eddig még nem hallottam erről és csak meghívtak így random, de kíváncsi vagyok, bár tömeg lesz, undorító és fúj, nagyon nincs kedvem menni igazából. Inkább számviteleznék a szobámban szerintem, de lehet csak a 2 napos antiszociális napom amit itthon töltöttem hozza ki ezt belőlem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8122 Dátum: 15 nov 27, 00:44:10 » |
|
Én pár hete kaptam valami random FB sráctól jegyet a debreceni PlayIt-re, mert elvileg neki egy volt épp fölösbe véletlenül. De, még idő előtt visszamondtam, nem bírom a tömeget és valljuk be ott aztán összeverődik a sok kocka. Egy vadidegennel csak nem megyek el mindemellett. Hiába volt biztonságosan homi beütése - azé' aranyos volt tőle. Bár a nevére már nem emlékszem...
Btw jó szórakázást.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 27, 00:45:44 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8123 Dátum: 15 nov 27, 00:59:20 » |
|
Én egyszer szexeltem álmomban és a szívem 1 másodperc alatt olyan 10-et vert akkor (mármint álmomban nem a valóságban) és azt éreztem, hogyha nem ébredek fel, meghalok, úgyhogy felébredtem. De annyira reális volt. Sztem tényleg meghaltam volna, ha nem ébredek fel. De a lényeg itt az volt, hogy ezt a szívdobogást fizikailag éreztem álmomban. Ez volt benne a meglepő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 27, 01:03:11 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8124 Dátum: 15 nov 27, 01:01:59 » |
|
Mik ki nem derülnek némelyikünk piszkos álmairól. Cthulhu mint szexpartner volt a legjobb eddig, bár tudnám honnan szereztem azokat a különös sérüléseket és a 2 napon át tartó fájdalmat.
( Lehet elteszem magam mára - mert az nem járja, hogy unalmamba minden 2th komment az enyém )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #8125 Dátum: 15 nov 27, 07:57:25 » |
|
Biztos, hogy kibebaszott sokan lesznek PlayIt-en. Még itt Debibe is olyan tömeg volt, hogy az valami szörnyű, szóval Pesten még rosszabb lesz. De ettől eltekintve teljesen jó a dolog, meg a hangulat. Számvitelnél biztos jobb. xD Idén mondjuk én nem tanulok gazdasági vonalon, csak infót. De jövőre visszatér, aah xd
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8126 Dátum: 15 nov 27, 07:58:51 » |
|
Egyszer be kéne öltözni valaminek. Ch-ch... de ötletem sincs. Pedig a barátosnémmal nagyon elterveztük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8127 Dátum: 15 nov 27, 08:16:14 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 03:32:29 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8128 Dátum: 15 nov 27, 08:24:20 » |
|
Én ha megütök valakit álmomban, fáj neki a valóságban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu