Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7950 Dátum: 15 nov 23, 16:03:37 » |
|
Hát pedig tényleg így viselkedem személyesen is. Legalább is én nem látok különbséget.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7951 Dátum: 15 nov 23, 16:05:43 » |
|
Szerencsédre a többiek igen. Én nem tudok nyilatkozni nyilván
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7952 Dátum: 15 nov 23, 16:08:19 » |
|
Pár hónapja zenére alszom el. Vannak kivételek, de általában mindig fülessel alszom, vagy megy a hifi halkan. Lucid dream; binaural beats+isochronic tones; különböző meditációs muzsikákra, chillstep-ambient mixekre. Isteni jó meditáció. Gyakran még éber vagyok és a mély alvásba merülés előtt lekapcsolom a zenét, ez általában józanul fordul csak elő. De mindenkinek ajánlom. Kimondhatatlanul jó dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7953 Dátum: 15 nov 23, 16:08:33 » |
|
Én nagyon imádom Hiei-t élőben, hatalmas figura, dehát ezt már évek óta tudom.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #7954 Dátum: 15 nov 23, 16:10:16 » |
|
Én dicsértelek Sabakunál, Hiei. Mondtam, hogy élőben baromi jó arc vagy és rendes + kifejezetten értelmes. Lehet küldeni rám az ukrán verőlegényeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7955 Dátum: 15 nov 23, 16:12:16 » |
|
Nincsenek ukrán barátaim, de majd értekezem Aessel, ha annyira szeretnéd. Egyébként miért vagyok más élőben most már érdekel...
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7956 Dátum: 15 nov 23, 16:13:56 » |
|
Gondolom élőben nem tolattad évekig a 'sötét nagyúr' image-et, az gondolom segíthetett
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7957 Dátum: 15 nov 23, 16:15:13 » |
|
Amikor régebben olvasgattam a modi topicot Hiei moderálásain mindig baromi jókat nevettem. Sírtam a röhögéstől folyamat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7958 Dátum: 15 nov 23, 16:28:56 » |
|
A sötét nagyúr mindenhol sötét nagyúr. Egyébként, ha nincs a facebook még mindig úgy kéne moderálni. Ma már elég két-három naponta átnézni a fórumot. Akkoriban három óránként moderálni kellett vagy egy napig tartott. Nosztalgiázom elkezdem átnézni a moderátori megjegyzéseketXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7959 Dátum: 15 nov 23, 16:30:18 » |
|
Azt a hibát én is elkövettem, és még a saját nevemmel is találkoztam...x'DD Régi szép idők.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7960 Dátum: 15 nov 23, 16:37:43 » |
|
Jó látni, hogy már akkoriban is ennyire szerettem magamxD. http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=158.msg557778#msg557778Amit Rikannak írtam meg könnyeket csalt a szemembe. Az milyen szintű egoizmus, ha saját hszemet annyira badassnek érzem, hogy megkönnyezem?XDD Minél többet olvasom annál nagyobb mocsoknak érzem magam. Remélem senki nem lett miattam öngyilkos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 23, 16:41:37 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #7961 Dátum: 15 nov 23, 16:56:27 » |
|
Hogy lennél mocsok, ha mindenki a hátsód nyalja? Ezt nem értem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7962 Dátum: 15 nov 23, 17:00:18 » |
|
Rántottát vagy tükör tojást csináljak vacsorára?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7963 Dátum: 15 nov 23, 17:01:12 » |
|
Azt néztem Seed milyen kis rosszfiú volt... nem ő volt aki mindenkit meg akart dugni aki lány volt és jól nézett ki? :'DDDD De ezek a kezdetleges moderálások nagyon jók voltak, ez a kb : Csabi rossz volt kap 1 nap büntit meg ilyenek. Csodás.
Rántottát! Sok hagymával.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 23, 17:03:54 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7964 Dátum: 15 nov 23, 17:04:48 » |
|
Seednek voltak ilyen gyönyörű szokásai, de Szaffi-channak volt a példakép úgy emlékszem őt kérdezd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|