Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7815 Dátum: 15 nov 21, 14:03:12 » |
|
Ja én egyben találtam meg,de akkor az a 2. évad, nem az 1. évad 2. fele
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7816 Dátum: 15 nov 21, 14:06:17 » |
|
Reméltem, hogy egy Dokuro-chan-szerű wtf shit lesz, de csalódnom kellett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7817 Dátum: 15 nov 21, 18:14:04 » |
|
Megnéztem a 2010 a kapcsolat évét. Aztán úgy besóztam hogy 3 nap alatt kiolvastam a folytatásokat. Asszem rákaptam a Sci-fi irodalomra megint
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7818 Dátum: 15 nov 21, 21:34:33 » |
|
Az egyetlen tv-műsor, amit nézek a Hungary's got Talent. Szerintem nem kicsit minőségi, ami ott zajlik. Most viszont felk*rták az agyamat azzal, hogy betettek egy énekest az élő adásba. Énekeseknek van 3-4 külön tehetségkutató, itt most csak elvette a helyet egy különlegesebb produkciótól. Ideges vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #7819 Dátum: 15 nov 21, 21:48:24 » |
|
Kivételesnek érzem magam, hogy fogalmam sincs arról, milyen szennyek mennek a tévében jó pár éve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7820 Dátum: 15 nov 21, 22:17:15 » |
|
Én is így voltam, de ez most szerintem tényleg minőség. Csak el kell tekinteni Sebestyén Balázs ripacskodásától, és Csuja Imre meglepő alkalmatlanságától zsűritagként. Ha csak a produkciókat nézzük, az élő adásba kerültek negyede világszám, de a többi sem rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7821 Dátum: 15 nov 21, 22:57:48 » |
|
" ... élő adásba kerültek negyede világszám..." A bejutástért vívott harcban meg minden második produkció volt "világszám".
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7822 Dátum: 15 nov 21, 23:07:46 » |
|
Nézőpont kérdése, hogy ki mit tekint "értéknek". Téged minden bizonnyal könnyebb meggyőzni, gman.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7823 Dátum: 15 nov 21, 23:39:36 » |
|
Aw, so sad, so sad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7824 Dátum: 15 nov 21, 23:53:04 » |
|
Sabaku, csak hogy emlékezz, kár, hogy nem vagy biszex... x'DDDD
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7825 Dátum: 15 nov 22, 00:34:47 » |
|
Az utolsó pozitív csalódás a tv-ből nekem Puzsér volt zsűritagként. Nem tv-be néztem, de rengeteg műsort visszanéztem youtubeon. Hatalmas forma a tag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7826 Dátum: 15 nov 22, 00:58:09 » |
|
Mert ott Puzsér őszintén elküldi a halál faszára a nem odavalókat. Meg ő ugye többet akar mutatni az embereknek, nem csak önös érdekekből teszi amit. Ezt is bírtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7827 Dátum: 15 nov 22, 01:19:05 » |
|
Baromi jó este volt köszönöm mindenkinek.Mindenki jó fej szeretlek titeket. Sabaku tök aranyos,igazi tinédzser
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7828 Dátum: 15 nov 22, 01:49:12 » |
|
Sabaku, csak hogy emlékezz, kár, hogy nem vagy biszex... x'DDDD
Ne is mondd, ez életem tragédiája. Apropó, miért nálam kötött ki a 'minden mellet megjárt toll'? Ja, tini vagyok, kérdezz meg bárkit. Vikingek TT-TT
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7829 Dátum: 15 nov 22, 02:29:22 » |
|
Azért mert majdnem az én melleim között maradt. De ez hatalmas volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|