Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7515 Dátum: 15 nov 13, 21:35:01 » |
|
Micsudi. Nagyon Harry Potteres a táj. Ezt a dalt egyszerűen nem tudom megunni. Annyira húsbavágóan kimondja amit gondol a migránshelyzetről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7516 Dátum: 15 nov 13, 21:35:56 » |
|
Tiszta Erzsébet csak több felhővel.
Hát sosem fogja visszaadni azt az élményt, mint amikor kaze a határ úton vár az 52-es villamosra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7517 Dátum: 15 nov 13, 21:36:06 » |
|
Ez a dal egy paródia, remélem, azért ez átjött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7518 Dátum: 15 nov 13, 21:39:47 » |
|
És mit parodizál? A hajléktalanok helyzetét? az együttest is letiltották mindenhonnan emiatt. Koncertjüket eltörölték, faceoldalukat le, de ők nem mondták, hogy paródiának szánták volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7519 Dátum: 15 nov 13, 21:46:24 » |
|
Én a hajléktalanoktól is sajnálom a pulykás szendvicset reggelire. Én adózom adják nekem. Szeretem a pulykás szendvicset:(
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7520 Dátum: 15 nov 13, 21:46:53 » |
|
A leggyakoribb menekültellenes érveket figurázzák ki (pl. "miért nem hajléktalanokat segítenek inkább" - miközben ők nem tesznek értük semmit, sőt undorodva elfordulnak, ha meglátnak egyet).
Van egy olyan sor a dalszövegben, hogy Pécsen nem lesz dzsámi, vagy valami ilyesmi, ebből gondolom, hogy nem komoly az egész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7521 Dátum: 15 nov 13, 21:56:25 » |
|
Az elején a szövegben van egy ilyen vörös farok, hogy nem gpndolják komolyana végén, meg gyakorlatilag leírják, hogy mégis, csak nem lehet ezt kimondani. Nem paródia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7522 Dátum: 15 nov 13, 22:03:09 » |
|
Ki lehetne mondani, csak nem ilyen stílusban. De szerintem paródia, elég régóta hallgatom a Pittbullt, nagyon nem vallana rájuk, ha nem az lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7523 Dátum: 15 nov 13, 22:19:07 » |
|
Amikor megtudom hogy jövő szombaton Gdat,Syzy és én csatakon fogjuk csapatni a deákon
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7524 Dátum: 15 nov 13, 22:23:25 » |
|
De menjünk mindenképp a corvinus caféba is, mert én csak koktél bírok inni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7526 Dátum: 15 nov 13, 22:26:46 » |
|
Nagy eséllyel ott fogunk inni, többek között pont emiatt, hogy lerészegedj. Ott van sör, aminek Seva örül, vagy majd betérünk egy kocsmába is és meg van oldva. Btw Capac, honnan veszed, hogy Syzy és Gdat veled akar részegen a Deákon mászkálni? Az komoly lenne, Coelho!:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 13, 23:16:25 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7527 Dátum: 15 nov 13, 22:31:30 » |
|
Mindenki velem akar lerészegedni,még te is és kérlek a "c" betűt ne hagyd le a nevemből...olyan mintha csak 1 lábam lenne Amikor Coelho is beszáll
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7528 Dátum: 15 nov 13, 23:28:19 » |
|
Kitört Párizsban a faji háború?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7529 Dátum: 15 nov 13, 23:44:31 » |
|
Hát valami van az biztos. Mennyi eddig az áldozat, 30-40?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|