Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7500 Dátum: 15 nov 13, 20:24:18 » |
|
Jhahajahj, de gyönyörű ez, azt a mindeniit!! :O Ilyen csodaszép panorámára kelsz minden reggel? Miért nem alhatunk inkább nálatok, tök jó lehet itt ébredni. Majdnem, én a másik hegyen vagyok, szemben a Várnál, én a Dunakanyart látom be teljesen. Majd mutatok képet ha akarod. Pár hónapja kiraktam egy képet facebookra, és a munkahelyemen mindenki rám írt, hogy következőnek nálunk tartunk bulit stb. A látvány káprázatos s megunhatatlan. Amúgy azért, mert nem Pesten van, hanem kicsit...odébb. Ha meg megyünk inni, nem jönnék haza az utolsó busszal, pár ittas egyénnel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7501 Dátum: 15 nov 13, 20:27:00 » |
|
Deákon lesz a fórum tali Szeva?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7502 Dátum: 15 nov 13, 20:29:13 » |
|
Én senkire nem céloztam, csak megosztottam egy szerintem vicces képet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7503 Dátum: 15 nov 13, 20:32:43 » |
|
És mi, neked mondott ilyeneket is, azt a durvaa..?! :O Hát linkelt valami ilyesmit, én meg mondtam rá, hogy megpróbáltam elképzelni vele, merthát ugye nekem ez annyira abszurd volt ugye, hogy csak "megpróbáltam". Erre kiderült, hogy neki ez egyenesen tetszik, aztán mikor kiábrándítottam, hogy sajnos nem igazán ment, akkor szomorú lett, hogy mégiscsak egyedül van ilyen beteg perverzként, pedig milyen romantikus lett volna. Mondjuk egy nagyon picit burkoltabban az egész, de tényleg csak egy picit xd Amúúúgy, olyan szívesen elmennék a fórumtalira, de az összes pénzem ellőttem, annyi programunk volt az ősszel a bandával, nem futná ki De legközelebb majd sikerülni fog!
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #7504 Dátum: 15 nov 13, 20:37:04 » |
|
hogy ilyen bizarr és creepy módon. :O Ez az új szavam az ijesztő dolgokra, bár nem tudom ám, mit jelent, Sabakutól hallotam, vagyis láttam. Hátborzongatót jelent. Meg amúgy az volt sokszor. Hát ez szomorú Szabi2. Kíváncsi vagyok kik lesznek ott amúgy, kik mondják le stb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 13, 20:38:29 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #7505 Dátum: 15 nov 13, 20:40:14 » |
|
Drágám eljössz velem, majd én meghívlak pár sörre. Vagy valami szörpre, az olcsó.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7506 Dátum: 15 nov 13, 20:40:54 » |
|
Oh hannii, mi szél hozott erre?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #7507 Dátum: 15 nov 13, 20:43:37 » |
|
Detty, így az aládat olvasgatva, nem érzed cikinek, hogy nem tudod rendesen leírni Arinak a nevét? Mi az hogy Devon? Az D3VON
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #7508 Dátum: 15 nov 13, 20:44:17 » |
|
Valahogy idesodródtam. Egyébként az a bizonyos Facebook esemény indított be egy aprócska kis intenzív vágyat a fórum iránt, és gondoltam, benézek, hogy eleget tegyek ennek a vágynak. Jaj hagyjál már, a te neved sincs ott normálisan. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #7509 Dátum: 15 nov 13, 20:47:11 » |
|
Sejtettem, hogy amiatt tértél fel. Jah amúgy Sabaku nem jön mert hülye gimis dolga lesz. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7510 Dátum: 15 nov 13, 20:50:34 » |
|
jutott erre a csúcs tökélységes szintre Ha te is többet beszélnél az utca átlagemberével, felülírnád ezt a klasszifikációt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7511 Dátum: 15 nov 13, 21:02:29 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 04:02:53 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #7512 Dátum: 15 nov 13, 21:08:07 » |
|
Niki, ez most nagyon durva volt. I cri evertim xDDD Sajnos nem elsőnek hallom, ezt a dumát. x( Lel, egyszer sulibamenet az igazgató is beszólt, hogy ma különösen úgy nézek ki mint valami menekült, arról nem is beszélve, hogy egyszer 1 órán át zaklatott egy csávó a parkba, aki mindenáron balhézni akart velem, mert utálja az arabokat. Campuson meg megkérdezték, hogy hogyhogy nem vagyok suliba, meg miaz, hogy nem az orvosira járok, lel. A világ egy kegyetlen hely. Ja, más osztálytársaim meg mexikóinak néznek. Na mindegy, azt hiszem ezzel együtt kell élnem xD Sejtettem, hogy amiatt tértél fel. Jah amúgy Sabaku nem jön mert hülye gimis dolga lesz. -.- Már majdnem elgondolkodtam, de ha Sabaku nem jön, akkor én sem. (dat kifogás) Jaj hagyjál már, a te neved sincs ott normálisan. xD A Szabi2 teljesen korrekt, de a Devon az egy szégyenteljes valami xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 13, 21:09:38 írta drszabi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7513 Dátum: 15 nov 13, 21:30:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7514 Dátum: 15 nov 13, 21:32:32 » |
|
Tiszta Erzsébet csak több felhővel.