gman
|
|
« Válasz #7425 Dátum: 15 nov 12, 21:01:19 » |
|
Milyen aspektusában érted az okosságot? Lexikális tudás és logika szerint én, az életben maradáshoz szükséges józanság alapján meg ő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7426 Dátum: 15 nov 12, 21:03:06 » |
|
Fú de él a topic, csak kapkodom a fejem, nehéz érteni miről is van most szó.Nehéz itt egy újnak.Főleg mikor írok valamit, és mire haza esek melóból lesz 5 oldal hsz!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 12, 21:03:37 írta Foxxi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7427 Dátum: 15 nov 12, 21:26:46 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 04:10:17 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7428 Dátum: 15 nov 12, 21:51:41 » |
|
Már nem is él a topic. Végre megtaláltam azt a számot amit kerestem a Person of Interestből, túl szép, túl gyönyürű, be is rakom majd a zene topicba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7429 Dátum: 15 nov 12, 21:52:20 » |
|
Szőkeként születtem és olyan 14 éves koromra barnult be a fejem.De a szemem még mindig olyan erős kék mint Cilian Murphié szeretnék jutyubos lenni na a Person of Interest volt az a sorozat amit elkezdtem a nyáron,de az erős kezdése után hamar abba is hagytam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 12, 21:53:19 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7431 Dátum: 15 nov 12, 23:10:20 » |
|
Capac. Mi tart vissza?Csináld! Amúgy ez a játékot nem is ismerem, lehet lecsekkolom..Amúgy kurva vicces ez a grafika mai szemmel!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 12, 23:11:46 írta Foxxi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7433 Dátum: 15 nov 13, 00:35:08 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 04:09:42 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7434 Dátum: 15 nov 13, 00:46:45 » |
|
Amúgy fogalmam sincs ki ez, ismerősöm tetszikelte a szótáras képet facebookon, és úgy bukkantam rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7435 Dátum: 15 nov 13, 08:21:58 » |
|
Egy inkarnáció, akivel egyidejűleg élsz, egyazon bolygón? Uh, az fájhatott kicsit, nem? Harkat és Kurda Smalth is egyazon időben éltek évtizedekig mielőtt Kurda meghalt volna.Saphi sincs semmilyen veszélyben.Mr.Tiny képes védelmet biztosítani egy léleknek ha két külön testbe kerül. Ezt meg csak úgy itt hagyom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 13, 08:39:21 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #7436 Dátum: 15 nov 13, 09:46:38 » |
|
Kaze gyere te is talira jövő héten és ott majd elbeszélgettek Nikivel. Szerintem élőben biztos ti is jobban kijönnétek. Niki ezek szerint fórumos hajtott rád? Ha Sabaku szólt, akkor gondolom fórumos volt. Milyen az a barnás-kék szem? Ja, amúgy Saphi unokahúgomnál bevált a 10% és kék szemű lett. Nem olyan égszínkék mint öcsém szeme, hanem kicsit szürkés, de egyértelműen kék. Teszek fel róla képet, ha kapok gmantól Vilikét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7437 Dátum: 15 nov 13, 09:58:03 » |
|
Komolyan jó érzés reggelente elolvasni a szíriai híreket mostanában. Nagyon-nagyon alapos picsázásokat kapnak a terroristák minden fronton. Hullanak mint a legyek, megállíthatatlan a szír hadsereg orosz támogatással.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7439 Dátum: 15 nov 13, 11:29:19 » |
|
Hát jó eséllyel sikerül őket pacifistává bombázni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|