Ismételten csak azt tudom mondani, hogy ez egy automatikus eljárás. És igen, lehet mondani, hogy "mik mentek ebben a topicban", na pont ezen szeretnék most változtatni. Ha valaki, hát én emlékszem a leginkább, hogy milyen durva hibákat és mulasztásokat követtem el, pl. két évvel ezelőtt az Ayumi basztatós időszakban.
Egyébként megfordult a fejemben, hogy megkímélem a hszedet, mivel ritkán írsz ide, ezért nem ismered annyira a járást. Csak hogy a baj az, hogy páran hihették volna, hogy nem ezért kíméltem meg a hszedet, hanem a neved alatt lévő csillagok miatt. Na ez az, ami itt nem történhet meg, hogy bárki ezt higgye.
De a dolog egyáltalán nem személyes volt. Szóval félreértés ne essék, semmi bajom veled, nem is lehet hiszen alig ismerlek. Egyetlen hozzád köthető komolyabb emlékem, az egy régebbi páwa fegyelmezős történeted, amivel igencsak kivívtad a szimpátiámat.
Igen, akkor úgy tűnik, hogy magad is tisztában vagy azzal, hogy mire gondoltam. Pontosan arra, amit le is írtál... Amit szerencsétlen kapott, az kicsit több volt, mint ami megengedhető lett volna a fórumon. Mindezt úgy mondom, hogy a profilomban látható, hogy mikor regisztráltam. Addig életemben nem nyitottam meg a fórumot. Tehát, amit azelőtt tettek egyesek vele, arról fogalmam sincs.
Félreértés ne essék! "Nem ismerem annyira a járást"? Az lehet, hogy nem vagyok ősidők óta tag, de szerintem egyike vagyok azon kevés felhasználóknak, akik regisztráláskor sorról-sorra végigolvasták a fórumszabályzatot, ugyanis már akkor a csapatban dolgoztam, mikor regisztráltam. Az igaz, hogy tag nem voltam még akkor, de annak az az oka, hogy nem akartam csapattag lenni, így egy teljes évig "mezei felhasználóként" készítettem a mangát. Viszont ez a hobbi nem mentesített volna a fórumszabályai alól, emiatt végigolvastam az egész szabályzatot, úgyhogy teljesen tisztában vagyok vele, hogy mit szabad és mit nem. Az pedig, hogy ritkán írok ide, annak egyetlen oka van, mégpedig az, hogy semmi olyan téma sem kerül szóba, ami "lázba hozna". Az a néhány ember, aki kicsit is ismer (vagyis az a kemény 3 személy), az tudja, hogy nem amiatt regisztráltam anno, hogy "meghódítsam" a duma topikot. Ez a hozzászólásaim számából látszik is. Szerintem a fiókomat több PM hagyta el, mint amilyen szám olvasható a nevem alatt. Hozzáteszem, egyszer beírtam ide valami téma miatt anno, majd kaptam is az ívet, elvégre valaki kijelentette poénosan, hogy még csak el sem olvasta, amit írtam. ^^ De mint írtam is, én csak azért regisztráltam, hogy későbbiekben tudjak válaszolni az általam készített mangán belüli feltett kérdésekre, és egy bizonyos személynek segítettem akkor.
Visszatérve arra, amit írtál... Ha így gondolod, vagyis változást szeretnél, akkor legyen így, és változtass a dolgokon! Mellesleg, ha csak amiatt képes lettél volna meghagyni az írásomat, csak mert ott csillog az a pár csillag a nevem alatt, akkor leadhattad volna a moderátori rangodat. Ez a csillag nem egy védőpajzs, amivel kikerülhetőek a fórumon elkövetett "bűnök". Ez csak egy jelzés a többi olvasó felé, hogy kiktől érdeklődhetnek dolgok után, kikkel beszélhetnek meg dolgokat, kikben BÍZHATNAK meg, vagy épp kiknek köszönhetik meg mindazt, amit ez az oldal nyújt. Mondd csak... ha ezen kérdéses személyek áthághatnák a szabályokat mindössze néhány csillag mögé bújva, akkor mégis mi jogon várhatnád/várhatnánk el másoktól, vagyis egy "mezei fórumozótól", hogy betartsa ezeket? Úgyhogy, ha ez igaz, akkor nagyon tisztellek emiatt. Jobb is, hogy azt nézed, hogy milyen ember vagyok, nem pedig azt, hogy milyen rangot "viselek". Tégy így a jövőben is, és még egyszer ne hagyd, hogy úgy elfajuljanak a dolgok, mint anno. Elvégre, az számomra is öröm, ha normálisabb alakok vannak itt, ugyanis már nagyon szívemhez nőtt az oldal. ^^
Mindenesetre, megértettem, zárjuk le a témát. Törölve lett, kész, habár még mindig piszkálja kicsit a csőröm, most végre, hogy leírtad NORMÁLISAN az érveidet, nem "a moderátorként" érvelve, így már nem érdekel a dolog. Jobban zavart az, hogy a kék írásoddal ismételgetted önmagadat, és ez az egész moderátori megjegyzés úgy jött le, mintha valami "feljebbvaló törvényt" olvashatnánk, mely szent, és megvétózhatatlan... Ezt az egész "vitát" is amiatt kezdtem.
Végezetül még annyit kérdeznék, hogy van bármi mód arra, hogy ezt a hozzászólást valahogy visszanyerjük? Ha nincs, akkor sebaj, és ez esetben kérdésem tárgytalan, viszont ha van rá mód, hogy ezt visszaállítsd, és elküldenéd nekem PM-ben, azt megköszönném.
Most már tényleg zárásképp, de most is egy kis okoska eligazítása lett volna a cél. Persze ennek csak akkor lett volna értelme, hogyha azt a kérdéses személy olvasni tudta volna...