Igen, csakhogy a rendőrök nem nézik, hogy a zendülő tüntetők közül melyek voltak azok a személyek, akik ténylegesen elkezdték az egész balhét. Ők a jobbik eseteben válogatás nélkül szétcsapják mindazokat, akik egyáltalán részt vettek ebben az egészben. Remélhetőleg mindezt úgy, hogy ártatlan emberben kárt nem tesznek.
Felháborítónak tartom, hogy egyes esetekben mik mentek itt ebben a topikban, és semmi sem történt azok ügyében, de bezzeg mikor az ember egy TELJESEN más témában felszólal, ráadásul TELJESEN normálisan, mindeközben úgy, hogy jeleztem is, hogy utólag reagálok egy korábbi hozzászólásra, ugyanis nem volt rá alkalmam, hogy ezt megtegyem a munkahelyemről, az azért tényleg kicsit piszkálja a csőrömet, hogy csak úgy kitörlöd, mintha elküldtem volna melegebb éghajlatra a fórum bármely tagját, csak azért, mert mások éppen összevitáztak, te meg megérkeztél, és pontot tettél az ügy végére! Egyetlen rossz szót sem szóltam, úgyhogy MÉG MINDIG tartom magamat ahhoz, hogy a hozzászólásom semmit sem sértett! Ha ez így van, akkor mégis mi okból törölted? Csak azért, mert mások, más miatt vitáztak? Hol itt az igazság...?
Félreértés ne essék! Én teljesen tisztában vagyok vele, - és ezen okból kifolyólag teljesen meg is értem - , hogy csupán a "munkádat" végzed az oldalon. Hidd el, nagyon is tisztában vagyok vele, elvégre én is "munkálkodom" az oldalon, persze az igaz, hogy én az oldal egy kicsit más szegmensében, emiatt nem tudom, hogy pontosan miképp működik a moderátorkodás. Azt is megértem, hogy mindössze megakartad a további vitákat előzni. De ahogy a mondókámból is olvasható volt, én ezzel letudtam az egészet, nem kívántam tovább húzni a szót, elköszöntem, és mentem volna vissza a dolgomat csinálni, mert ugyebár a heti fejezet még mindig várat magára. Az, hogy a kedves illető erre hogyan reagált volna, az már csak az ő gondja. Ki tudja, lehet úgy, mint "legutóbb"...? Ez örök rejtély marad...
Várjunk csak, egyáltalán minek "jártatom én itt a számat"...? Teljesen felesleges...
No, mindegy. Zárásképp, még kérlek engedd meg, hogy kiemeljek egy kisebb részletet a válaszodból:
Az eljárás lényege az, hogy a kékkel írt moderátori figyelmeztetés után, minden az azt kiváltó témához kötődő további hozzászólás automatikusan kerül törlésre, mérlegelés nélkül.
...