Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7290 Dátum: 15 nov 11, 13:55:08 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 04:27:01 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7291 Dátum: 15 nov 11, 14:07:28 » |
|
Volt némi szabadidőm és LOLozgatások között újra megnéztem a Berserk sorozatot. Akárhányszor nézem meg, mindig a hatása alá tudok kerülni. Az elmúlt két évben van valami a palettán, ami legalább az árnyékába kerülhetne? Mert akkor lehet néznék valami újat így majdnem 2-3 év távlatából.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7292 Dátum: 15 nov 11, 14:10:05 » |
|
Alig várom, hogy oktassák a ninjutsut.
Akkor mázlid van mert már évek óta van itthon is
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7293 Dátum: 15 nov 11, 15:13:18 » |
|
Gdat már járt is ninjutsu-ra régebben, a neten látott dolgok alapján én fenntartásokkal kezelem ezt a stílust és az egész "nindzsa kultuszt", főleg hogy jó eséllyel nem is léteztek a valóságban olyan formában nindzsák, mint a filmeken. Német szóbelin pont az iskolai egyenruha előnyei és hátrányai volt az egyik téma Nikuccia hozzászólásait már csak gyorsan átfutom, hogy meg vagyok-e bennük épp említve de általában nem vagyok : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7294 Dátum: 15 nov 11, 17:20:47 » |
|
Én csak a nevemet és a leszbikus témákra utaló nyomokat keresem Niki hozzászólásaiban. Ha egyik sincs, valószínű, hogy nem érint a téma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7295 Dátum: 15 nov 11, 17:46:11 » |
|
Az elmúlt két évben van valami a palettán, ami legalább az árnyékába kerülhetne? Mert akkor lehet néznék valami újat így majdnem 2-3 év távlatából.
Én lehet tudnék mondani, de nem tudom milyen fajtát akarsz, meg lehet engem a hatása alá kerített, de lehet téged nem fog. Így nehéz. De tedd fel itt a kérdést, mert Bastianék nagyon kis faszák ebben. http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=88.1950
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7296 Dátum: 15 nov 11, 18:00:51 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 04:26:12 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7297 Dátum: 15 nov 11, 18:07:48 » |
|
Az egyedüli menő ninja az Vancha volt.Majdnem megölte Hitlert.Gáz hogy csak Kaze érti mit beszélek : ((
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 11, 18:10:31 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7298 Dátum: 15 nov 11, 18:16:50 » |
|
Ha bűvesztrükköket láttok, ti rá szoktatok jönni, hogy hogy csinálják? Ezt most az okosaktól kérdezem (név szerint Saphi, Sabaku, Gdat, Minagi, heo és Aes), mert a többi nyilván nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7299 Dátum: 15 nov 11, 18:17:53 » |
|
A nindzsák nem alacsony sorból származó tanulatlan bérgyilkosok voltak, akik pénzért bármit elvállaltak, de akkor is max. álmában tudtak végezni valakivel? Tessék, elolvastam az utolsó bekezdést is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7300 Dátum: 15 nov 11, 18:21:02 » |
|
Nem hiszem hogy Vancha, ninjának számít, inkább csak rajongott értük meg shurikent használt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7301 Dátum: 15 nov 11, 18:37:28 » |
|
Volt némi szabadidőm és LOLozgatások között újra megnéztem a Berserk sorozatot. Akárhányszor nézem meg, mindig a hatása alá tudok kerülni. Az elmúlt két évben van valami a palettán, ami legalább az árnyékába kerülhetne? Mert akkor lehet néznék valami újat így majdnem 2-3 év távlatából.
Death Parade, Shigatsu Wa Kimi No Osu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7302 Dátum: 15 nov 11, 18:41:57 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 04:25:26 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7303 Dátum: 15 nov 11, 18:57:40 » |
|
Túl sok feljegyzés tényleg nem maradt róluk, de ha jól tudom, arról sem, hogy valami híresebb hadúrral végeztek volna. Valami valóságalapja tuti van a nindzsás legendáknak, de azért elég sok a hype.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7304 Dátum: 15 nov 11, 18:59:51 » |
|
Voltak, akik picike baba koruktól kezdve ninjáskodtak.
Hallottam, hogy volt egy ninja, akit az anyja felbérelt, hogy ölje meg a bábát, mikor megszületik. A magzat pengévé élezte a placentát, ami a köldökzsinórral egy rögtönzött láncos sarlóként működött. Mikor kibújt, félig levágta a bába fejét, ahogy Miho szokta a Sin City-ben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|