Lew
|
|
« Válasz #7245 Dátum: 15 nov 09, 23:20:01 » |
|
Köszi a köszöntéseket Mi a helyzet erre felé? Látom visszatért Niki is Már csak Ejfel hiányzik a régi "bandából" lel Capac írta facen, hogy nagyon hiányoltok úgy hogy benéztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7246 Dátum: 15 nov 09, 23:37:35 » |
|
Mi a helyzet erre felé? Látom visszatért Niki is Már csak Ejfel hiányzik a régi "bandából" lel Meg Ayumi. asdasdasd. Elnézést, ez bunkó volt xd
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7247 Dátum: 15 nov 09, 23:46:43 » |
|
Éjfél sose volt "bandatag". -.- Sokan a képregényt hiányolják, azt hiszem nem rég feljött megint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7248 Dátum: 15 nov 10, 12:54:24 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 04:57:14 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7249 Dátum: 15 nov 10, 13:00:55 » |
|
Nálunk felsőgödön akkor lesz valaki "bandatag" ha elhiteti egy alkesszal hogy a rokona azért hogy ingyen ihasson.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7251 Dátum: 15 nov 10, 13:08:01 » |
|
Én nem vagyok bandatag, én a keresztapa vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #7252 Dátum: 15 nov 10, 13:31:43 » |
|
Én nem vagyok bandatag, én a keresztapa vagyok. Sziasztook. Bandatagság, bandatagság... Aes Te nem vagy keresztapa! Az nem lehetsz!
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7253 Dátum: 15 nov 10, 13:49:41 » |
|
Kletta! Rég láttunk téged is. De előző hszt még mindig nem idézünk. Főleg nem, ha a nagy főnök hatalmát kérdőjelezed meg éppen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7254 Dátum: 15 nov 10, 13:52:26 » |
|
Én csak lányokkal alszom, nagyon maximum, egy ágyban,de juj,lehet azt sem szabadna. Mármint nem azért, mert félteni kell tőlem őket, vagy ilyesmi, csak még az is fura lenne. Hm... miért, te kis huncut, mit csinálsz? Amúgy tök simán lehet együtt aludni lánnyal, anélkül, hogy bármit csinálnál vele, de pasival is. Bár nekem a barátnőm volt brutális, mert ő bujós és mikor együtt aludtunk mindig egyre közelebb és közelebb került hozzám én meg odébb-odébb másztam folyamatosan, volt hogy leestem. De volt, hogy szét boxolt álmában. Verával is együtt aludtam nem rég.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7255 Dátum: 15 nov 10, 14:03:45 » |
|
Valaki amúgy becsülettel végigolvassa ezeket a hosszú hozzászólásokat rajtam kívül? Ha végig is olvasom néha mindig megbánom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 10, 14:04:27 írta Kazekage sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7256 Dátum: 15 nov 10, 14:15:37 » |
|
Verával is együtt aludtam nem rég. Már várom gman gondolatait a témában (ami miatt 2 hétig megint a kanapén kell majd aludnia )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7257 Dátum: 15 nov 10, 14:27:48 » |
|
Szar ám az, mert lejt a kanapénk, emiatt kényelmetlen ott aludni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7258 Dátum: 15 nov 10, 16:03:38 » |
|
Nekem tök fura hallani mikor valaki megbotránkozik vagy furának találja az ilyen dolgokat. Én pl kérdezés nélkül filmezésnél vagy alvásnál is odabújok a csajbarátaimhoz. Egy kis szeretettől nem lesz baja senkinek se.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7259 Dátum: 15 nov 10, 16:05:02 » |