drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7215 Dátum: 15 nov 08, 14:27:06 » |
|
Mugen is egy vallás, ahogy azt a titulusom mutatja, és minimum 2 követője van már Még mindig nem értem, hogyan tudsz buliban verekedésbe keveredni. Annyira pedig nem nehéz. Mondjuk ha közeledsz egy nő felé, akinek később megérkezik a nem tudom, hogy barátja volt-e, vagy csak az akart lenni, de mindenesetre nem lájkolta a pofám az biztos. Hát a vége az lett, hogy kidobtak minket is Meg vannak simán olyan baszott agresszív emberek is akik olyan szinten keresik a balhét, hogyha összeütődik a vállatok és rosszul nézel utána rá, már neked megy xD Amúgy nem azt mondom, hogy ezeket nem lehet elkerülni, mert el lehet, de ha van benned egy kis "én nem fogok megalázkodni ezeknek a senkiháziaknak" attitűd, akkor könnyen bunyó a vége. Persze tudom, hogy faszság így hozzáállni, de a pillanat hevében valahogy sose tudtam visszafogni magam xd
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7216 Dátum: 15 nov 08, 15:06:03 » |
|
Én valahogy sosem találkozom ilyenekkel Gyorsan lekopogom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7217 Dátum: 15 nov 08, 15:45:38 » |
|
22 év alatt egyszer keveredtem bunyóba.Akkor is inkáb futottam.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7218 Dátum: 15 nov 08, 22:29:07 » |
|
Hihetetlen gyökerek az emberek. A 444 ugye masszívan propagálja a marihuána legalizálást, és folyton az orvosi kannabisz mögé bújik, azzal próbálva bemutatni, hogy az milyen jó. És az olvasók meg fújkormányoznak, fújvilágoznak, fújorvosoznak, amiért nem legalizálják, mintha ez lenne a legfontosabb kérdés a világon. De nem is ez a nevetséges, hanem az a nagy vehemencia, ahogy bizonyítani próbálják, hogy a kannabisz meggyógyítja a rákot, csak a gyógyszerlobbi ezt eltitkolja. És basszus, nem esik le nekik, hogy az egész elmúlt évtizedek marihuána-mániája mögött masszívan ott van a gyógyszerlobbi, ami végre be akar szállni a kannabiszkereskedelembe a dílerek meg a hollandok mellé. Pont ilyen zsíros bödönből ne akarnának turkálni, amikor a 11 ezer forintos konvencionális kemoterápia-adjuvánsoktól sokkal bénább és hatástalanabb kannabisz adjuvánsokat eladhatják 800 ezer forintért? Kész röhej.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 08, 22:29:51 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7219 Dátum: 15 nov 08, 22:56:07 » |
|
Nem hiszem, hogy jó ötlet ilyenekkel szennyezni a tudatot. Így is bőven elég szar van, tudatosan 444-t olvasni meg öngyilkosság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7220 Dátum: 15 nov 08, 22:58:45 » |
|
Hát Stance kivételesen most veled értek egyet. A 444 olvasása jobban árt, mint a marihuána az ember elméjének. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a 444 szerkesztői melyik lobbitól kapnak ennyi pénzt, hogy a füvet reklámozzák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7221 Dátum: 15 nov 08, 23:01:33 » |
|
Gyanús, hogy igazatok van. Egész nap pulmonológiát tanultam, és nem volt semmi bajom, ott meg elolvastam egy félcikket, és megfájdult a fejem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7222 Dátum: 15 nov 08, 23:02:43 » |
|
A moki mondjuk elég jót tud tenni az elmének. Rendszeres fogyasztáskor árt csak, de akkor nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7223 Dátum: 15 nov 09, 01:26:47 » |
|
Már csak így hivod, hogy moki? Vagy csupán lemaradt az "sz"?
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7224 Dátum: 15 nov 09, 08:15:02 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 05:04:49 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7225 Dátum: 15 nov 09, 08:45:50 » |
|
Gyanús, hogy igazatok van. Egész nap pulmonológiát tanultam, és nem volt semmi bajom, ott meg elolvastam egy félcikket, és megfájdult a fejem.
Túl tettél rajtam. Képtelen vagyok elolvasni egy fél cikket azon a szennyen. Az az oldal jól mutatja hol tart a társadalom. Az emberek nem látják a fától az erdőt. Egyébként lassan olcsóbb füvet venni, mint egy doboz cigit. Lehet kaparósabb, de tuti tisztán szívnám ilyen dohány árak mellett. Kár hogy évekkel ezelőtt letettem és milyen jól tettem.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7226 Dátum: 15 nov 09, 09:08:57 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 05:01:43 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7227 Dátum: 15 nov 09, 09:20:52 » |
|
A bokszzsák mióta van textilből? Igen, ennyi ragadt meg bennem ebből a féloldalas hozzászólásból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7228 Dátum: 15 nov 09, 09:22:33 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 05:00:40 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7229 Dátum: 15 nov 09, 09:27:14 » |
|
WOOOOOOW ezt láttátok már? a hadsereg szerint csak egy rakétateszt,de persze mindannyian tudjuk hogy Masashi az
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|