Syzygy
|
|
« Válasz #7140 Dátum: 15 nov 05, 19:48:02 » |
|
Erről jut eszembe, hogy meg kellene lesni a the man in the high castle-t. Philip K. D. regényből készült sorozat bár ott japán és német tartomány amerika nem orosz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7141 Dátum: 15 nov 05, 19:49:17 » |
|
Aztán átvennék a hatalmat az EU felett, meghódítanák Oroszországot, és létrehoznák az Egyesült Europid Nemzetek szövetségét, majd szétrúgnák Kína seggét, és rabszolgasorba taszítanák őket, mert a kis sárga dolgozik a legkeményebben és a legszótlanabbul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7142 Dátum: 15 nov 05, 19:53:01 » |
|
De te azt mondtad, hogy megveted azokat, akik rabszolgatartók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7143 Dátum: 15 nov 05, 19:56:25 » |
|
Én meg is vetem, mert máris elkövetik a nagy civilizációk első hibáját.
Bár Kína most is rabszolgasorban van a fél világgal együtt, és nem bánják. Csak be kell mesélned az embereknek, hogy ők amúgy szabadok, és régen mindenki szarabbul élt, és máris elhiszik, hogy a feudális paraszt szarrá dolgozta magát, te meg jól élsz a 10+ órás robotolásért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7144 Dátum: 15 nov 05, 20:13:01 » |
|
Hogy miért naivoztalak le, Niki? Mert a reakciód a Verára meg Syzyre, plusz hogy hogy hitted el, vagy milyen kérdéseket tettél fel, az az volt. De nem kell ezt sértésnek venni, én is tudok naaaaagyon naiv lenni. Viszont én szeretem ezt a naívságot magamban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 05, 20:28:26 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7145 Dátum: 15 nov 05, 20:25:41 » |
|
A naiv rövid i.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7146 Dátum: 15 nov 05, 20:26:31 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 14:05:52 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7147 Dátum: 15 nov 05, 20:32:10 » |
|
Megvilágosodtam.Eddig minden nyáron füvet kellett nyírnom de rájöttem,hogy ha a kövi nyáron inkább elszívom,akkor már nem is kell lenyírnom.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7148 Dátum: 15 nov 05, 20:36:22 » |
|
A naiv rövid i.
Ez azért nem pontos így, mert eredetileg két pont lenne az i-n. Lel az én kedvenc mesém az anasztázia, meg noémié is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 05, 20:40:43 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7149 Dátum: 15 nov 05, 20:40:37 » |
|
Mi meg eredetileg titkos bff-ek vagyunk de még el sem mondod a kis fórumos csajozós múltadat. : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7150 Dátum: 15 nov 05, 20:41:40 » |
|
Elég siralmas, hogy itt laksz 10?percre de egy kannás kőbányaira sem hívtál még át erzsébetre. : ((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7151 Dátum: 15 nov 05, 20:41:57 » |
|
Én is imádom. Aki beírta hozzászólásba, hogy a rajzfilm burzsujpárti, azt gdattal meg kéne veretni. Mostanában nagyon passzív agresszív vagyok, tudom. De aki szerint az arisztokrácia egyenlő a burzsujokkal, azt munkatáborba kéne küldeni Szibériába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7153 Dátum: 15 nov 05, 20:46:19 » |
|
"Eredetileg a „sine nobilitate” azaz „nemességgel nem rendelkező” kifejezés volt a „sznob” szó alapja." https://hu.wikipedia.org/wiki/SznobLOL, ezt nagyon beszoptad.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 05, 21:28:18 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7154 Dátum: 15 nov 06, 10:32:44 » |
|
Van rosszabb a sok kreténnél a h&m előtt.Bár ez már régi,de még mindig odabasz "Minden éjjel my dream itt vagy és én feel you. Érzem,óh i love you."
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|