Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7110 Dátum: 15 nov 04, 21:49:02 » |
|
Tönkre is tetted, MrSaiyan. Na Hiei, akkor jó. De látod mennyien szurkolnak tektek Ritával? Mindenki, hogy meglepődött miután félre olvasták a hszket. STm megismerte Nikit és azóta nem hallani róla, kivéve egyszer vagy kétszer, mikor beírt valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7111 Dátum: 15 nov 04, 21:51:43 » |
|
Csak tudnám miértxD. Elképzelésem sincs. Coelho irigy, mert nincs nője a fórumról.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #7112 Dátum: 15 nov 04, 21:52:53 » |
|
Én csípem Ritát, mindig is csíptem és igaz nem láttalak titeket együtt, de úgy gondolom cukik vagytok. Egyszer hallottalak titeket együtt mikor skypeoltunk Ritával és te néha bekiabáltál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7113 Dátum: 15 nov 04, 21:53:35 » |
|
Jaja, engem utál az összes, főleg a Deákon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7114 Dátum: 15 nov 04, 22:01:45 » |
|
Nekem pl sokat jelent hogy itt lehetek.Komolyan.Tudok emberekkel beszélgetni,itt,privátban vagy fészen annak ellenére is hogy nem is bírtok.Nem fogok elkezdeni nagyon lelkizni de nekem pl ez tényleg sokat jelent.De lehet hogy csak az beszél belőlem hogy már 5. napja alig alszom mert melózok. szerk ott a kérdésem az OW kritika végén
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 04, 22:19:33 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7115 Dátum: 15 nov 04, 22:35:27 » |
|
Ha tudom hogy Syzy ilyen Don, tisztelettel beszéltem volna vele! : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7116 Dátum: 15 nov 05, 09:06:06 » |
|
Syzy még az őskorban Verával. Amikor kb. 15 éves volt Vera. Úgy említenek, hogy itt se vagyok, oh yeah... Amúgy muszáj erre emlékeztetni? :'D Fiatal voltam és kellett a pénz. (janem.) Én azon lepődök meg, hogy azt bárki így félreolvasta, mármint hogy Rita meg Hiei szétmentek. Nekem eszembe se jutott az alapján. Fura. De ja, jó is volt amikor még msn-en kommunikáltunk mindenkivel, sőt, van akivel itt fórumon privát üzenetekben "leveleztünk."
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #7117 Dátum: 15 nov 05, 11:26:02 » |
|
Te kis kocka, kiraktad magadnak Alexstrasza-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7118 Dátum: 15 nov 05, 12:05:05 » |
|
Ezzel kompenzálom, hogy újra barna a hajam a vörös helyett, you know...
Véletlen se azért, mert kocka vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 05, 12:06:02 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7119 Dátum: 15 nov 05, 13:23:19 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 14:12:34 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7120 Dátum: 15 nov 05, 13:37:05 » |
|
Direkt ilyen halvány az avád, Nikike?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #7121 Dátum: 15 nov 05, 13:43:14 » |
|
Vera ironizált. Nyilván nem ezért jött össze syzy-vel 15 évesen. Meg ott is van zárójelben, hogy ja nem. amúgy Danival (Csizi) én is fórumon keresztül ismerkedtem meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7122 Dátum: 15 nov 05, 13:56:20 » |
|
Niki, pont én vagyok az utolsó, aki amiatt jönne össze bárkivel. Arra a dologra meg már csak úgy gondolok, hogy fiatalság bolondság.~ És nem, nem voltunk cukik. : DDDD Belőlem is árad a kedvesség. Seva, tudtam, hogy te megérted. De ja, sokmindenki itt nőzött/pasizott be. Én meg wowon, de csak mert kocka vagyok. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 05, 13:57:05 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #7123 Dátum: 15 nov 05, 14:29:23 » |
|
Jövő hét végén lehetne fórumtali. Együtt is kéne innunk arra, hogy felkerültem. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu