Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7065 Dátum: 15 nov 04, 01:12:31 » |
|
Hiei, hajrá human flag az nagy kombó, meg az egy kezes kézen állós fekvőtámasz! Amúgy téged mindig bírtalak, emlékszem évekkel ezelőtt olvasgattam a fórumot, már akkor megjegyeztem magamnak, hogy őrült ez a gyerek!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 04, 01:13:19 írta Foxxi »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7066 Dátum: 15 nov 04, 10:19:33 » |
|
Ha a kocka el van vetve, miért nem sarjad ki soha?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7068 Dátum: 15 nov 04, 10:34:18 » |
|
Tegnap jégkorong meccsen szereztem egy korongot valaki fellőtte a pálya széli hálóba,de úgy hogy már majdnem átesett a túloldalra.Magasan volt,nem értem el,ezért bevittem egy mikrofon állványt és kipiszkáltam szerencsére szünet volt és nem ment adásba Masashi?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 04, 10:39:09 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7069 Dátum: 15 nov 04, 13:55:34 » |
|
Nézzétek ki írt a férfi topicba:D Komoly? A svindlerekből Jess? kizsebelné az életed de tényleg testileg elég jó nő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7070 Dátum: 15 nov 04, 15:00:47 » |
|
Basszus, mikor olvastam a topicot, észre sem vettem, pedig jó arc Reméljük, megint aktivizálja magát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7071 Dátum: 15 nov 04, 17:01:35 » |
|
Helyes, Hiei! Ritát mindig is csíptem, de innen is eltűnt mostanában, hogyhogy? Nem tudom neki szeszélyei vannak. Azóta megjárt már vagy két fórumot. Mindig másra kattan rá. Nem igen jár fel ide. Maximum, ha valamiért felparancsolomxD Egyébként honnan vetted, hogy még vele vagyok?^^ ' sec múlva leesett, hogy a faszbook világában vagyok. Csak én vagyok ilyen gáz, hogy nem használom sőt utálom isXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 04, 17:02:48 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7072 Dátum: 15 nov 04, 17:59:09 » |
|
Én sem használom a facet. Hasonlítunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7073 Dátum: 15 nov 04, 18:24:33 » |
|
Azt akarod, hogy bannoljalak?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7074 Dátum: 15 nov 04, 18:29:00 » |
|
Nem akarom, bár nem hiszem, hogy az én véleményem többet nyom a témában, mint a tied.
Kb. mint amikor az asszony kikéri a véleményemet olyanban, amit már eldöntött, meg engem nem is érint/nem értek hozzá/nem érdekel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 04, 18:38:33 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #7075 Dátum: 15 nov 04, 19:02:40 » |
|
Egyébként honnan vetted, hogy még vele vagyok?^^ ' sec múlva leesett, hogy a faszbook világában vagyok. Csak én vagyok ilyen gáz, hogy nem használom sőt utálom isXD
Igazából nem a facebook miatt gondoltam, hogy együtt vagytok, szimplán, olyan alap volt, hogy együtt vagytok és eszembe se jutott, hogy szakítottatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7076 Dátum: 15 nov 04, 19:44:35 » |
|
Ne már, szakítottatok? Mondjuk én se értem miért lep meg ennyire, de nálam is megszokás kérdése a dolog gondolom.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #7077 Dátum: 15 nov 04, 19:47:19 » |
|
Nem, épp azt írta, hogy nem szakítottak. Nyugi, együtt vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7078 Dátum: 15 nov 04, 19:53:07 » |
|
Jó, látom a szövegértésnek még mindig nem tesz jót 4 óra alvás
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7079 Dátum: 15 nov 04, 19:58:41 » |
|
Most lehet megfogtok lepődni, de nekem is furcsa lenne, ha nem lennék vele. Már úgy megszoktam, hogy mindenért én vagyok a hibás. Furcsa lenne, ha nem én tehetnék a dolgokrólxDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|