Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6810 Dátum: 15 okt 25, 11:48:09 » |
|
Én most is látok természetes fényt, Coelho. Nem értelek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6811 Dátum: 15 okt 25, 12:09:32 » |
|
Ja, kb. délután fél négyig, utána sötétség. Én annyira utáltam mindig ezzel bajlódni. Nagyon örülök, hogy a gépeken és a telefonokon maguktól átáll az óra.
A fórumokon nem áll át magától First world problems.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6812 Dátum: 15 okt 25, 12:29:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #6813 Dátum: 15 okt 25, 12:35:52 » |
|
Ezt olvastam korábban. 1 vagy 2 hete. Barátnőmnek meg is mutattam és megbeszéltük, hogy ketten elmegyünk. Erre kivárta mikor nem mentem Pestre és első dolga volt, hogy elmenjen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6814 Dátum: 15 okt 25, 13:12:39 » |
|
Majd elmegyek veled míg Coelhoék a Deáktéren próbálnak csajozni
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #6815 Dátum: 15 okt 25, 13:25:36 » |
|
Mini, az ilyet de utálom. Én nagyon meg tudok ilyeneken sértődni. Amúgy én is olvastam már róla régebben és tervezem, hogy elmegyek egyszer. Ha végre beköltöztem az albimba és vége a cigányéletnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #6816 Dátum: 15 okt 25, 15:49:59 » |
|
Rendben, Sabaku! Seva, én azért nem sértődöm meg, mert sejtettem, hogy ezt fogja csinálni. Meg, nem olyan nagy bumm, max máskor elmegyek. Nameg ismerem és elég önző egy ember. Főleg a gyerekkora miatt. Tudom milyen és tudom hogyan kell kezelni őt, nem látom értelmét megsértődni, de másnál sem, a vicc, hogy le is fotózta és kirakta Instára is, majd kirakta facebookra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6817 Dátum: 15 okt 25, 15:58:06 » |
|
39 fokos lázzal,görcsölő vesékkel végiggállni egy másfél órás kézilabda meccset szerintem bőven kimaxolja a túlélés törvényeit. De asszem most megyek és meghalok.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6818 Dátum: 15 okt 25, 18:55:21 » |
|
Én most is látok természetes fényt, Coelho. Nem értelek. Tudod a jómunkás emberfia bemegy reggel 6-kor a gyárba, és kijön este 6-kor... Természetes fényt akkor lát, ha elcselleng egy külső folyosón, amin van ablak... Vagy hétvégén...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #6819 Dátum: 15 okt 25, 20:37:53 » |
|
Hétvége volt mikor írtam azt, Gabesz, hosszú hétvége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #6820 Dátum: 15 okt 25, 21:06:32 » |
|
Ma van ez a baromság, ami miatt megint hónapokig nem fogunk természetes fényt látni Meg az a baromság ami miatt én barom, meg még pár haverom barom xD, Debrecenből hazafelé gyünve a fél 3-mas buszt megcélozva, a vasútállomáson jöttünk rá, hogy fél 3 az nem fél óra múlva lesz (hajnal 2-kor, ugyebár), hanem másfél. Régen volt ilyen kurvahosszú másfél órnák xd
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6821 Dátum: 15 okt 26, 10:42:22 » |
|
Na. Végre meglett a nyelvvizsgám. Végre diplomás vagyok. SÁLÁLÁLÁLÁ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6822 Dátum: 15 okt 26, 10:44:05 » |
|
Na, király, remélhetőleg hamarosan nekem is meglesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6823 Dátum: 15 okt 26, 10:48:14 » |
|
Na. Végre meglett a nyelvvizsgám. Végre diplomás vagyok. SÁLÁLÁLÁLÁ.
Milyen nyelvből? Tegnap este betoltam még egy neo cintran+pálinka kombót és gyakorlatilag mindent kiirtott belőlem.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6824 Dátum: 15 okt 26, 10:53:47 » |
|
Angol középfok. Életem kemény küzdelme volt. Hatalmas traumákat hagyott bennem a középiskolás nyelvoktatás. Vagy inkább nyelvoktatást megakadályozni akaró tanárok. Már azt hittem sosem fogok megtanulni egy nyelvet. De aztán a Cosmopolitan nyelviskola segített. Erről lehetne egy shounen animét csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|