Crew-ra meg a Rainbow Six Siege-re is kaptam kulcsot
az elsők között voltam az országban.Előbbire nem is kértem
Ennyi,meglátják valahol hogy Capac akkor már küldenek is nehogy golyót kapjanak.
Gdat kedvéért
3. napMa dolgoztam így a kajával nem volt gond,viszont pénzt kellett költenem.Egyszerűbb volt amíg anyám csinálta a szendókat.Ma rájöttem hogy van egy macskánk.Vagyis tudtam hogy Carter-őrnagy létezik,csak már nem láttam egy jó ideje.Viszont nagyon elbasztam mert áthívtam a haverjaimat szombatra sörözni,pizzázni stb,de ez azzal jár hogy a sör készletem jócskán meg fog csappanni és nem fog kitartani addig amíg a szülők hazajönnek és apám elmegy venni.Ebbe lehet hogy belehalok.Mindegy majd ők fizetik a pizzát.
Tehát a legnagyobb probléma sörhiány amit mihamarabb meg kell oldanom.Pechemre csak Heinekent ihatok mert ha más sör éri a nyelvem akkor instant kiköpöm.
Lábjegyzet: nem találom a macska kaját tehát szegény Carter-őrnagy valszeg megdöglik.Sebaj legalább nem nekem kell kinyírnom ha meg akarom enni.
edit 1:
A kosaras csajjal minden jól megy.Egyelőre így fogom itt hívni mert elég megadnom a keresztnevét és Syzy meg Coelho máris lestalkerkodja.
edit 2:
Rájöttem a megoldásra.A sör nagy része víz,A pisim nagy része is víz.Tehát elég ha összegyűjtöm a pisimet egy kancsóba akkor már olyan mintha visszanyerném a sörömet.