Annyira utálom a külföldieket. Ma egy degenerált felvette a portán a szekrénykulcsomat, és magával vitte, be a műtőbe. Basszus, elkéredzkedtem az orvostól, mert déltől órám lett volna (amiről még szerencse, hogy volt egy hiányzási lehetőségem), odaállítok 11-kor, a kulcs sehol. Végigjártuk a portással a portát, sehol sem volt leesve, eltűnve, semmi. Felhívtam a csajt, akivel osztozunk a szekrényen, de ő is műtőben volt. Többiekkel dróttal próbáltuk kinyitni az ajtót, de nem sikerült.
Előkerült a csaj, utána együtt kerestük két órán át (!) a kulcsot, nincs sehol... lementünk a gondnokságra, azt mondták, hogyha háromig nem kerül elő, akkor szólnak a lakatosnak (nem a szilvi féléknek), és az kinyitja, de akkor ki kell fizetnünk a zárcserét. Bazdmeg.
Szóval visszamentem a dokimhoz, és kiszedtünk pár varratot.
Aztán jött az egyik külföldi, aki egy másik csajnak vitte el a kulcsát, így ő is ott ragadt... és kiderült, hogy az összes kulcs náluk van az xy műtőben, ő nagyon sajnálja, nem tudták, hogy le kell adni, gyorsan felszalad a haverjához, hogy elkérje a miénket. A vicc ebben az, hogy kurvára nem pakolt be a mi szekrényünkben, a kulcs csak úgy teljesen feleslegesen és véletlenül nála volt.
Annyi biztos, hogy többé nem pakolok zárható szekrénybe, mert nem akarok újra így járni, inkább lopják el a cuccom.
Amit a milliomos fekák amúgy előszeretettel megtesznek.