24 nov 26, 20:36:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 402 403 [404] 405 406 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1113845 alkalommal)
0 Felhasználó és 34 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6045 Dátum: 15 szep 27, 14:29:47 »

Szeretem ezt a témát, bár inkább ne létezne Szomorú  (pont mint a gúnyolódás)
Ma fogok valamit csinálni. Nem tudom mit de ma fogok ikszdé konkrét voltam ugye ikszdé ?
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #6046 Dátum: 15 szep 27, 14:31:18 »

Á, ez nem gúnyolódás, csak barátságos kötekedés Nevet A tegnapi buli után talán 5 órát aludtam és csak ehhez van most energiám  Nyelvesít
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6047 Dátum: 15 szep 27, 14:38:42 »

én fél 7 kor feküdtem fél 3 kor keltem. Nem buli. Pont ezért fogok ma csinálni valami XDXD  Az altató nem játszik azok a mérgek kvázi csak rontanak ezen hosszútávon. Buzi panel, nagyon utálom, kertesházban könnyebb kifárasztani magad. Feltalálom magam mindjárt ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 27, 14:40:45 írta Micsudi » Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6048 Dátum: 15 szep 27, 14:47:45 »

Most adtam el a videókártyám,a régi alaplapom,a cpu coolert,és a házat.
Very zsidó,so karvaly
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6049 Dátum: 15 szep 27, 15:08:07 »

ikszdé  én nem adom majd el a régi gépem.Szerintem anyumé lesz vagy öcsémé, bár ő is össze fog magának rakatni új pc-t előbb utóbb, szóval végül anyué lesz. még 5-6 évig is jó netezésre meg ilyenekre.  én meg vagy 400k vagy 600k-s gépet rakatok össze olyan húsvétra (idén úgysem lesz nekünk karácsony), attól függ milyen melót találok kint max 1400 Font ha pár hónap alatt (fl év 3/4) annyit összespórolok rá happy leszek, de ha olcsóbbat veszek az se gáz a drágább az már álom kategória Mosolyog Utána jöhet a jogsi mert a is kell, a többi meg majd jön szép lassan Mosolyog munka  edzés, gép, szép szoba, jogsi(ez azért lehet prioritást kap), saját vállalkozás vaagy ha olyan jól állunk majd akkor már anyum férje mutogatta nekem a Notthingam-i egyetemet Mosolyog az tényleg álom lenne Mosolyog
De inkább abban bízok 27 éves koromra lesz egy jól menő vállalkozásom, 30-33 éves koromra meg már csak a mondjuk annak az irányításával kell foglalkoznom. És akkor hazajövök fonttal kitömött zsebbel a kis jobbkormányos autókámmal és a deák téren felszedek pár 20-22 éves Palvin Barbit ikszdé És még csak mmo questeket sem kell majd írnom ikszdé 
#micsudiplanforthenext15year
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #6050 Dátum: 15 szep 27, 17:18:53 »

Lehetne egy ilyen film is: Micsudi évek múlva kigyúrtan, tele pénzzel, két cicababával a karján visszatér a fórumra, ahol az egykor őt kigúnyoló fórumtagok kivétel nélkül alkoholizmusba süllyedt, magányos, betegeskedő segédmunkások, akik már keservesen megbánták, hogy valaha is rossz szót szóltak rá és méltóságukat félretéve azonnal rávetik magukat a Micsudi által a Deák téren elszórt alamizsnára, hogy rövidet vegyenek belőle a közeli kisboltban Nevet

Micsudi szerepére Josh Radnort (Ted Mosby) vagy esetleg Jake Gyllenhaalt tudnám elképzelni, csak gyúrniuk kell majd a szerephez
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6051 Dátum: 15 szep 27, 17:21:13 »

Én őt tudnám elképzelni Micsudi szerepére
http://www.imdb.com/name/nm0771414/?ref_=tt_cl_t4

mi az már hogy a szembe szomszédoktól átszökött egy csirke a kertünkbe, a kutya meg végigkergette az udvaron be az üvegházba ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 27, 17:26:03 írta Capac » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #6052 Dátum: 15 szep 27, 17:40:56 »

Kitömött zsebbel felszedni a deákon egy palvinbarbit életre szóló szerelemnek hangzik Nevet
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6053 Dátum: 15 szep 27, 17:54:38 »

Találtam egy gifet és egész nap azt kerestem, hogy melyik animéből van, de nem találtam.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #6054 Dátum: 15 szep 27, 21:17:16 »

Linkeld be, valaki tuti ismeri.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6055 Dátum: 15 szep 28, 02:45:17 »

Micsudit csak Christian Bale tudná eljátszani.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6056 Dátum: 15 szep 28, 03:36:16 »

Nevet csakis Nevet  de nem, engem az a srác játszon aki a Harry Potterben a Nevillet arra még hasonlítok is és elég jó csávó lett mára ikszdé
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6057 Dátum: 15 szep 28, 10:51:51 »

Végre találtam egy normális nőt, csak fogalmam sincs hogy közeledjek hozzá. A sok trashkurvához nem kellett önbizalom, udvarlás, stb, mert maguktól szopják a faszt. Kicsit kijöttem a formából, hogy hogyan is kell normálisan barátnőt szerezni ennyi ribi után. Utolsó randim több mint fél éve volt. Pedig nagyon jó lenne, ha sikerülne felszednem csak semmi önbizalmam nincs. Már eldöntöttem, hogy egyedül döglök meg és nem lesz alkalmam normális csajjal összefeküdni, erre felcsillan egy szikra, hogy talán még is.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6058 Dátum: 15 szep 28, 11:04:04 »

Majd elmúlik nyugi.

Westendben egy izomagyú barom egy raklapnyi porral jött ki a Skytec boltból.Szólnom kellett volna neki hogy haveromék a gyártáson rendszeresen beleköpnek?
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #6059 Dátum: 15 szep 28, 11:27:55 »

Hé, most miért izomagyú barmozol le? : (((

Egy spirituálisan megvilágosodott embernek ilyen problémái vannak?  Ohh My God

Na, egy kínai már megcsinálta, amit Micsudi is fog Nevet
http://nextshark.com/struggling-chinese-man-becomes-extremely-successful-after-meeting-his-beautiful-soulmate/#rmns
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 28, 11:29:54 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

Oldalak: 1 ... 402 403 [404] 405 406 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins