gman
|
 |
« Válasz #5370 Dátum: 15 szep 09, 12:33:00 » |
|
Nem tudtam, hogy Aesnek is van születésnapja. Azt hittem, hogy egy kisbolygó ütközött Cartnak és a szétrepülő darabkákból kreálódtak a moderátorok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5371 Dátum: 15 szep 09, 12:47:39 » |
|
Szülinapokról gyakran eszembe jut, ahogy gman egyszer évekkel ezelőtt írta, ő nem ünnepli azt, hogy egy évvel közelebb került a halálhoz. Mindig megmosolyogtat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #5372 Dátum: 15 szep 09, 12:58:49 » |
|
Előttem 6 évadnyi Elnök emberei van még...de én most itthon vagyok szóval fákkje.
Jó fiú, nagyon jó, kapsz egy buksi simit! Amúgy csak az első 4 max 5 évad jó, úgy lesd, utána elbaszódik. Ha érdekel kifejtem később miért és hogyan.  100x végig néztem. Aes, boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
 |
« Válasz #5373 Dátum: 15 szep 09, 13:00:35 » |
|
De gyűlöltem a kolis füstjelzőt, egyszer hajnali 2-kor szólalt meg, mert valaki béna volt a főzéshez és beriasztotta a füsttel. Én bírom, mert rendszerint a legszarabb órákon szólal meg. Mivel tele van ötvössel meg társaival a suli, így elég sűrűn szólal meg. Szó szerint sikerült elkapnom, ahogy az irodalom tanár ellentétben a tömeggel visszafelé sétál a tanáriba és azt ismételgeti: " Ha ez is egy kamu jelzés akkor a következő esetnél felgyújtom az iskolát." Cuki volt a 60 éves néni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #5374 Dátum: 15 szep 09, 13:08:54 » |
|
Egyszer már végignéztem,és nem volt szar a végén sem.Bár az is igaz hogy már rohadt rég láttam  szóval nem is emlékszem hogy mi történt 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 09, 13:10:14 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5375 Dátum: 15 szep 09, 13:22:35 » |
|
Szülinapokról gyakran eszembe jut, ahogy gman egyszer évekkel ezelőtt írta, ő nem ünnepli azt, hogy egy évvel közelebb került a halálhoz. Mindig megmosolyogtat.
Ha ő úgy áll hozzá, az az ő dolga. Más azt ünnepli, hogy megélt egy újabb évet és nem azt, amit ő említett. Olyan ez, mint a pohár és a víz. Vagy félig üres, vagy félig teli. Régen mosolyogtam ezen, már nem tudok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 09, 13:23:07 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #5376 Dátum: 15 szep 09, 13:23:35 » |
|
Addig jó, amíg az ember előtt 5 évadnyi SOA áll. Ebből lehetne Coelhos poszt. Életem első fogfúrásán is túl vagyok. Remélhetőleg utolsón is. Zsibbad a fél pofám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #5377 Dátum: 15 szep 09, 13:25:25 » |
|
Kaptál előtte érzéstelenítőt? De aranyos.  Nekem egyszer anélkül csinálták (de csak mert kicsi volt a fogamon a lyuk  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5378 Dátum: 15 szep 09, 13:27:37 » |
|
Mindig fura íze volt annak a fránya érzéstelenítőnek.  De, mint azt mondtam, vannak dolgok, amiket muszáj lenyelned.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5379 Dátum: 15 szep 09, 13:29:24 » |
|
Én az egészből semmit nem éreztem kb. De olyan fura, hogy most kiborg lettem. Nem természetes bennem minden.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #5380 Dátum: 15 szep 09, 13:35:26 » |
|
Te még fiatal vagy és megúsztad az amalgámtömést (amihez ha véletlenül hozzáér egy alufólia darab, akkor összecsinálod magad  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5381 Dátum: 15 szep 09, 13:36:38 » |
|
Lol. Miért? Az milyen érzés volt? Amúgy nem a fiatalság miatt úsztam meg, hanem a fogmosás miatt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #5382 Dátum: 15 szep 09, 13:45:40 » |
|
Én is mosok fogat, mégis voltak/vannak lyukas fogaim és a fogmosás az ínyemet is kikezdte egy kicsit. Ez azért genetika kérdése is (és nem olyan értelemben, mint amikor a kövérek egész nap zabálnak és a genetikára fogják a túlsúlyt  ). Lol. Miért? Az milyen érzés volt?
Rendesen megrázott az áram, mert az amalgámtömés fémből van és valamiféle reakcióba lép az alufóliával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5383 Dátum: 15 szep 09, 14:05:34 » |
|
Akkor nem lehetsz már asztronauta, Coelho. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5384 Dátum: 15 szep 09, 14:08:14 » |
|
Az amalgám vagy a betömött fog miatt úgy általánosságban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|