Lew
|
|
« Válasz #5355 Dátum: 15 szep 08, 21:01:39 » |
|
Szvsz azért kezdik hamar a munkát mert szeretnének végezni vele 2-3 óra fele, hogy ne menjen pocsékba az egész napjuk.
Amikor mi öcsémmel télen fát vágunk, már 6-kor indítom a láncfűrészt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #5356 Dátum: 15 szep 08, 21:10:51 » |
|
Egyszer hajnal kettőkor valaki hangosan kopog az ajtómon. Úgy megijedtem, hogy majdnem kiesett a kezemből a fúró.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 08, 21:11:33 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5357 Dátum: 15 szep 08, 21:14:14 » |
|
Nem csak a panellakó ember ilyen...új szomszédék reggel fél 8 óta fúrnak,vágnak,rombolnak valamit.Nyár eleje óta csinálják...Ja és ez kertesház.
Kertvárosban/vidéken nem telhet el úgy nap, hogy reggel vagy este ne menne a közelben a fűnyíró/motoros permetező/flex.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5358 Dátum: 15 szep 08, 21:16:54 » |
|
Még vasárnap is,ami állítólag kuss nap.Érted,mi lószart sem csinálunk aznap,a cigányok meg kocsit darabolnak,a szomszédék házat bontanak.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5359 Dátum: 15 szep 08, 21:23:00 » |
|
Ők így értik, hogy vasárnap együtt van a család. Egyszer hajnal kettőkor valaki hangosan kopog az ajtómon. Úgy megijedtem, hogy majdnem kiesett a kezemből a fúró.
http://bash.hu/23941
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #5360 Dátum: 15 szep 08, 21:34:47 » |
|
Hát ez aranyos.
Egyébként én imádom a gépies hangokat. Az egyik kedvencem, amikor bekapcsol a suliba a tűzriasztó, a nagy füstelszívó meg beindul. Isteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5361 Dátum: 15 szep 08, 22:11:36 » |
|
Amikor mi öcsémmel télen fát vágunk, már 6-kor indítom a láncfűrészt.
Jobb helyeken télre már fel van vágva a fa.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5362 Dátum: 15 szep 09, 08:56:24 » |
|
Nálunk is, de van hogy nem elég mert fater keveset rendel és után kell rendelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5363 Dátum: 15 szep 09, 11:12:16 » |
|
De utálok betegnek lenni. Egy évben egyszer vagyok az, de akkor nagyon. Itt van a szaros szénanáthám is mellette. A kettő együtt halál. Lehet még ma ások egy sírt magamnak. 12 órázok de utána megyek haveromhoz LoLozni. Remélem túlélem addig. Tekerek majd egy jó cigit aztán kigyógyít minden bajomból remélem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5364 Dátum: 15 szep 09, 11:25:27 » |
|
Most olvasom, hogy egy szőke nő menekülteket rugdosott fel, nem Saphira volt az véletlenül? Amikor mi öcsémmel télen fát vágunk, már 6-kor indítom a láncfűrészt.
Jobb helyeken télre már fel van vágva a fa. Jobb helyeken kézi erővel, fejszével vágnak fát, az férfiasabb, mint a láncfűrész. Hát ez aranyos.
Egyébként én imádom a gépies hangokat. Az egyik kedvencem, amikor bekapcsol a suliba a tűzriasztó, a nagy füstelszívó meg beindul. Isteni.
De gyűlöltem a kolis füstjelzőt, egyszer hajnali 2-kor szólalt meg, mert valaki béna volt a főzéshez és beriasztotta a füsttel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5365 Dátum: 15 szep 09, 11:26:57 » |
|
Boldog szülinapot a mi hatalmas, bölcs moderátorunknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5367 Dátum: 15 szep 09, 11:40:25 » |
|
Lew is így tolhatta, mielőtt 15 évesen lesérült. Boldog szülinapot, Aes elvtárs!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5368 Dátum: 15 szep 09, 11:44:26 » |
|
Olyan szar az élet, menni kell dolgozni, és még az ember előtt áll 5 évadnyi SOA. :'/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5369 Dátum: 15 szep 09, 11:49:34 » |
|
Előttem 6 évadnyi Elnök emberei van még...de én most itthon vagyok szóval fákkje.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|