MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4890 Dátum: 15 szep 01, 17:30:29 » |
|
De nincsen mostanában kedvem írni a duma topicba... Elég nagy pangás van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #4891 Dátum: 15 szep 01, 17:31:54 » |
|
Ki kényszerít rá, hogy most is írtál végül?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4892 Dátum: 15 szep 01, 17:33:53 » |
|
Hogy lehet valakinek olyan neve, hogy Csőge?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4893 Dátum: 15 szep 01, 17:50:54 » |
|
Ki kényszerít rá, hogy most is írtál végül?
Finoman jeleztem, hogy ellepték a topicot a semmitmondó hozzászólások és a régi, értékadó emberek egyre kevesebbet írnak. Illetve sokan még nem sérültek le 15 évesen és képesek egész nap itt lógni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 01, 17:51:35 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4894 Dátum: 15 szep 01, 17:53:36 » |
|
Hogy lehet valakinek olyan neve, hogy Csőge?
Passz.Közel 500 éve ez a családnevünk.Ja és nincs más Csőge az országban csak az én családom.Ennyi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 01, 17:58:27 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4895 Dátum: 15 szep 01, 17:54:10 » |
|
Szeretném tudni, mit jelent az az "egész nap". Finoman jeleztem, hogy ellepték a topicot a semmitmondó hozzászólások és a régi, értékadó emberek egyre kevesebbet írnak. Az nem az én kínom. Vedd elő őket, miért nem tudnak témát felhozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4896 Dátum: 15 szep 01, 17:56:35 » |
|
Az "egész nap" azt jelenti, hogy akármelyik napszakban nézek fel ide, mindig Capac vagy te írtatok ide utoljára Nem azért, nem gond, csak régen írtak sokan mások is, akik azóta eléggé eltűntek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4897 Dátum: 15 szep 01, 17:59:47 » |
|
Reggel 5-6-kor kelek és 16-ig minimum a suliban rohadok és melózok, ha akad ott valami amit meg lehet csinálni. Haza esek, ugyanúgy mosogatok, ha kell kaja és nincs itthon anyám, főzök és a kutyát és a macskát is rendszeresen rendezem. Foglalkozok a párommal is több órát, amikor hazaesik.
Lehet hogy úgy tűnik, nincs életem, de inkább az én fogyatékosságom, hogy ennyi mindenre időt tudok szakítani. Rohadjak meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 01, 18:02:54 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4898 Dátum: 15 szep 01, 18:03:47 » |
|
Mindenesetre örülök, hogy azt a kis szabadidődet is ránk szánod, akiket saját bevallásod szerint nem is igazán kedvelsz Egyszerre jársz suliba és melózol is? Mit dolgozol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4900 Dátum: 15 szep 01, 18:14:25 » |
|
A magam 'megbotránkoztató' módján valamilyen formában mindenkit kedvelek a Fórumon, kiindulva abból, hogy egyáltalán hozzá szólok (még akkor is, ha mondjuk az beszólás). - De, különben bekaphatjátok. Egyszerre jársz suliba és melózol is? Mit dolgozol?
Nincs állandó munkahelyem, nem is nagyon lenne erőm főleg most, érettségi előtt, de van hogy a 'rokonok' vidékről ide szólnak (nem vér szerinti), hogy most a csirkékkel, a terményekkel lenne egy kis meló, ha van kedvünk akkor mehetünk, ilyenkor kb 800Ft/órás bérért munkálkodunk. - Mondjuk szeretek is vidéken dolgozni állatok között. Emellett van, hogy arculattervet kell készítenem vagy logót. Igazából, ha jó kapcsolataid vannak, vagy anyádnak, akkor könnyebb kisebb-, nagyobb megbízásokat kapni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 01, 18:15:24 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4901 Dátum: 15 szep 01, 18:45:12 » |
|
Ma szerepeltem az RTL klubb hiradóban. Csak azért írom ezt most ide, mert már nagyon rég volt, hogy bármit is ideböffentettem volna.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4902 Dátum: 15 szep 01, 18:50:28 » |
|
Mindenki képviseletében akkor ezt linkelem neked noe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4903 Dátum: 15 szep 01, 18:57:58 » |
|
http://rtl.hu/rtlklub/hirek/megis-feldaraboltak-a-corvinustVagy 10 másodpercen át ott beszélgetek (beszélek) a háttérben 0:20-tól. Úgy 2 éve szerepeltem Ritával a veszprémi napló címlapján és most eljött a TV-s hírnév is, nem is tudom hogy fogom ezt viselni.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4904 Dátum: 15 szep 01, 19:02:56 » |
|
Elköszönök most egy időre. Úgy 1-2 hétre. Majd leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|