Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #4845 Dátum: 15 aug 31, 20:52:06 » |
|
Ok, mondjuk a kép meg olyan, hogy kiteszed, lekapsz egy pillanatot v kivágsz belőle valamit és kommentálod, ahogy épp kedved támad, hogy kijöjjön. - De, még így se tartom helyesnek, hogy ott bóklásznak a kölykök. Mondjuk azok a legkevésbé sem érdekelnek ebben a helyzetben. Sokkal jobban tudom sajnálni az állatokat az embereknél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4846 Dátum: 15 aug 31, 20:55:01 » |
|
De még itt is sikerült felhozni a bevándorló témát, úgy látom. Nem tudok spanyolul, de azt vettem ki a szavaiból, hogy egy idióta libsi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 31, 20:55:37 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4847 Dátum: 15 aug 31, 20:58:41 » |
|
Bevándorlók... bevándorlók mindenhol, amerre a szem ellát. Amúgy a házunk előtt is itt ült egy pár. Én meg sikeresen megfáztam 40 fokba. ggwp Heni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4848 Dátum: 15 aug 31, 21:29:11 » |
|
Nem vagy egyedül a dologgal, sokan betegek most, én is határon lavírozok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4849 Dátum: 15 aug 31, 21:32:42 » |
|
Ez nagy... http://9gag.com/gag/ajn7Bz0 De, érted, CrazyCat? Amikor -5 fokokba kiültem a forróvízből kimászva az erkélyre egy szál törülközőbe miközben jeget nyeltem folyamatosan és kb. mindent megtettem hogy kidögöljek, semmi bajom nem volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4850 Dátum: 15 aug 31, 21:38:41 » |
|
Néztem az Archer 5. évadát és Pam egymaga megevett 100 kiló kokaint kiskanállal,leveses kanállal,cukorként tolta, stb volt hogy abból készített magának gipszet és megette
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4851 Dátum: 15 aug 31, 21:39:51 » |
|
Amíg néztem tévét, imádtam azt a beteg sorozatot. Pam-ből meg kinézem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4852 Dátum: 15 aug 31, 21:51:48 » |
|
De még itt is sikerült felhozni a bevándorló témát, úgy látom. Nem tudok spanyolul, de azt vettem ki a szavaiból, hogy egy idióta libsi. A kommentelő? Ő pont a bevándorlókat okolja a kislány vadságáért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4853 Dátum: 15 aug 31, 21:53:56 » |
|
a kislány vadságáért. Piszok fáradt lehetek, ha még ezt olvasva is rossz dolgokra gondoltam. Lehet hamarabb kéne lefeküdni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4854 Dátum: 15 aug 31, 21:57:09 » |
|
Szimplán csak a szex jut eszedbe mindenről.Tipikus kislány dolog,tucatnyi animében láttam már ilyet.Bár azok mind nagyképű szűzek voltak.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4855 Dátum: 15 aug 31, 21:58:44 » |
|
Csak szeretnéd. Tényleg perverz vagyok, de ez most nem amiatt volt. (amúgy tényleg az vagyok, mert a kép ami az avám másik része, az egy erotikus képből lett kivágva )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4856 Dátum: 15 aug 31, 22:00:15 » |
|
Szimplán csak a szex jut eszedbe mindenről.Tipikus kislány dolog,tucatnyi animében láttam már ilyet.Bár azok mind nagyképű szűzek voltak.
Egyre szimpatikusabb vagy te nekem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4857 Dátum: 15 aug 31, 22:01:08 » |
|
Oh, lődd már le magad (is) Coelho.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4858 Dátum: 15 aug 31, 22:02:19 » |
|
Miért, egész kreatív oltás volt, a végén még fejlődik a srác Amúgy akárhányszor felnézek ide, mindig a te hozzászólásod az utolsó (és még nekem mondták, hogy farmolok )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4859 Dátum: 15 aug 31, 22:02:52 » |
|
Nem látom benne az oltást. Az akkor lenne oltás, ha igaz is lenne, ami benne van (rám nézve).
Szerk.: Szerinted miért? Már rég meglenne 7-8k hozzászólásom ha nem törlöm magam 100x... és még azt hiszitek, ti vagytok valakik. Semmit nem érnétek, már lehagytalak volna titeket kismilliószor.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 31, 22:04:09 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
|