Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4830 Dátum: 15 aug 31, 16:51:30 » |
|
De nálunk a kukában van 2
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #4831 Dátum: 15 aug 31, 17:34:36 » |
|
Kage te olyan okos vagy, elárulod-e, hogy a filmben, amikor Edward 'teljesen' átalakul (vagyis ellepi az a feka cukiság), akkor tudatánál van-e, vagy ott már inkább a döge cselekszik/beszél etc?
A filmben szerintem egyértelműen a dög cselekszik főleg, bár ez Eddienek nem esik le. Nagyon helyes. Legalább félretehető az, hogy egy kis díszbuzit kapott el. - Lehet, hogy részben épp emiatt tudta úgymond teljesen az irányítása alá vonni. A jelleme azóta lett nagyon bejövős, miután megerőszakította (de még hogyan, nagyon erotikus volt). Eddie amúgy is egy egy ilyen kis csipszarnak tűnt aki fűnek-fának nyal hogy a közösség kedvence legyen. Ahogy lejáratták, neki kb. mindegy volt. Most már értem, miért voltam annyira oda ezért a szarért kis koromban. Nagyon sokszor volt téma nálunk ez, meg a kissé tehetségesebb ismerősökkel mindig lerajzoltunk, mi hogyan nézhetnénk ki ilyen kis szimbiótával. - - - - - - - - - Csak én és a barátosném vagyunk olyan betegek, hogy a színházban több száz v. ezer ember előtt ballagási táncunknak szólóba ezt választjuk mint zenét? ( cyberstíle ) https://youtu.be/gdLdPe86nEg?t=1m1s (1:16-tól tetszik nagyon ) Szerk.: Látjátok, 1 órára megyek el vásárolni és befagy a topik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 31, 17:35:10 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4832 Dátum: 15 aug 31, 17:59:46 » |
|
És ez mióta zene?
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4833 Dátum: 15 aug 31, 18:07:43 » |
|
Kage te olyan okos vagy, elárulod-e, hogy a filmben, amikor Edward 'teljesen' átalakul (vagyis ellepi az a feka cukiság), akkor tudatánál van-e, vagy ott már inkább a döge cselekszik/beszél etc?
A filmben szerintem egyértelműen a dög cselekszik főleg, bár ez Eddienek nem esik le. Nagyon helyes. Legalább félretehető az, hogy egy kis díszbuzit kapott el. - Lehet, hogy részben épp emiatt tudta úgymond teljesen az irányítása alá vonni. A jelleme azóta lett nagyon bejövős, miután megerőszakította (de még hogyan, nagyon erotikus volt). Eddie amúgy is egy egy ilyen kis csipszarnak tűnt aki fűnek-fának nyal hogy a közösség kedvence legyen. Ahogy lejáratták, neki kb. mindegy volt. Itt melyik filmről beszéltek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4834 Dátum: 15 aug 31, 18:10:04 » |
|
Pókember (asszem) három.
Raimi, amióta a death metalt meg a rappet zenének csúfolják.
Amúgy ne kezdj el leállni vitatkozni arról, hogy csak azért, mert valami nem jön be neked, nem nevezed zenének. Ez az egyik leggagyibb vitatéma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4835 Dátum: 15 aug 31, 18:27:18 » |
|
Jaaa. Hirtelen nem tudtam beazonosítani, mert annak a jelenetnek nem sok köze van a megerőszakoláshoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4836 Dátum: 15 aug 31, 18:29:53 » |
|
Nem, de nálam a "megerőszakít" szó többértelmű. A megerőszakolást a megerőszakolás szó jelenti nálam. A megerőszakít nem feltétlen, de azt így nehéz körülírni most.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4837 Dátum: 15 aug 31, 18:31:08 » |
|
Nem gáz ez a zene. Szórakozóhelyen alkohol hatása alatt jól lehetne pörögni rá. A Prodigy-t is olyankor szeretem jobban. Most egy olyan együttest hallgatok (többnyire), hogy The murder of my sweet.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4838 Dátum: 15 aug 31, 18:36:36 » |
|
Nekem nem kell alkohol ahhoz hogy ezt szeressem. A dubstep amúgy is a gyíkemberek zenéje, de tök mindegy. Ez meg lol:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4840 Dátum: 15 aug 31, 20:00:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4841 Dátum: 15 aug 31, 20:30:40 » |
|
Gratulálok a 'csodás szülőknek', akik erre nevelik a kölykeiket. Undorító... http://kephost.com/images/2015/08/31/5767675757575.pngÉs elég valószínű, hogy ezek is örökíteni fogják az elcseszett génjeiket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4842 Dátum: 15 aug 31, 20:34:59 » |
|
Nem túl esélyes, hogy az lett nekik mondva, hogy hé, rugdossátok meg a leölt bikát, mert az olyan mókás. A gyerekek elég hülyék ezektől maguktól is, nem egyből a szülőt kell minősíteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4843 Dátum: 15 aug 31, 20:36:32 » |
|
Mert ha szülő vagyok hagyom, hogy döglött vagy döglődő állatot rúgdosson a kölyköm? Ha szülő vagyok, egyáltalán mi a faszért hozom ilyen helyre? Nem fogod tisztára mosni a szülőt ezzel most. És komolyan... felelős vagy a fattyadért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 31, 20:37:41 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4844 Dátum: 15 aug 31, 20:49:23 » |
|
Szerintem nem rugdossa, hanem bökdösi a lábával, mert nem meri megfogni, de kíváncsi rá. Ha rugdosná, azt nem a talpával tenné.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|