Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4770 Dátum: 15 aug 31, 10:00:25 » |
|
Én ha megint kijutok az usankába elmegyek vegasba és elköltöm mind a 13 millió GTA dolláromat.Ja igen, 2012-ben már voltam.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4771 Dátum: 15 aug 31, 10:10:53 » |
|
Vallást alapítani szoktak nem nyitni. Azt vettem észre, hogy érzékenyebb vagyok a rossz szóhasználatra mint a helyesírásra. Mondjuk ma öcsémnek benyomtam egy ilyet, hogy "itt nem terem számomra banán".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #4772 Dátum: 15 aug 31, 10:15:01 » |
|
Leszarom a helyes szóhasználatot. Én ha megint kijutok az usankába elmegyek vegasba és elköltöm mind a 13 millió GTA dolláromat.Ja igen, 2012-ben már voltam.
Legalább nem kurvázni mész. Bár azt még nem pontosítottad, mire költesz. Sztem vegyél valami jó avát...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 31, 10:16:51 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4773 Dátum: 15 aug 31, 10:20:32 » |
|
Nincs kedvem dolgozni. Valamiből meg kéne gazdagodni, hogy ne kelljen melózni és lehessen egész nap hokizni. Egész nap betépve loloznék. lel #életelképzelés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4774 Dátum: 15 aug 31, 10:24:25 » |
|
Itthon is lehet kurvákra költeni,nem értem miért pont arra vernék el pénzt külföldön. Stance árulj te is steamen késeket a sok cs-go baromnak.Abból megszedheted magad.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4775 Dátum: 15 aug 31, 10:43:47 » |
|
Leszarom a helyes szóhasználatot.
Nincs kedvem dolgozni. Valamiből meg kéne gazdagodni, hogy ne kelljen melózni és lehessen egész nap hokizni. Egész nap betépve loloznék. lel #életelképzelés
Menj el politikusnak, szerintem tudnál órákig beszélni a semmiről
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4776 Dátum: 15 aug 31, 11:51:23 » |
|
Sose tudhatod. Lehet ott még jobb minőségű kurvákat találsz. Talán valamelyik be is öltözik neked hinatának.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 31, 11:52:03 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4777 Dátum: 15 aug 31, 13:04:15 » |
|
Adsz 2ezer borravalót bármelyik cigánynak az út szélén és ő is beöltözik. edit: Holnap jön <3<3<3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 31, 13:05:21 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4778 Dátum: 15 aug 31, 13:05:30 » |
|
Bocs, hogy feltételezni mertem, hogy Raimi nem éri be annyival, mint te.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4779 Dátum: 15 aug 31, 13:12:37 » |
|
Nem azt mondtam, hogy beérem annyival, hanem, hogy nem hely függvénye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4780 Dátum: 15 aug 31, 13:13:47 » |
|
Hát nálam alap hogy nem adok a felsőbbrendű fehér bőrszínnél lejjebb. Lew írtam fészen hogy várod-e de basztál válaszolni amúgy majd csinálj képeket és összehasonlítjuk kinél néz ki jobban bár van egy elég erős gyanúm hogy nálam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4781 Dátum: 15 aug 31, 13:16:41 » |
|
Szvsz Ps4-en fogom tolni szóval egyértelmű, hogy nem körözi le az izom pc-d Ja láttam, válaszolni is akartam, csak elfelejtettem . Azért nem kicsit epic, ahogy a játékok megjelenésének sorrendjében látunk némi montázst. Kojima tényleg ki tett magáért. Az eddigi Metal Gearek sem voltak rosszak, de kb a Phantom painben látott lépegető az első, amiről elhiszem, hogy tényleg egy szörnyeteg. Annyira várom, hogy szinte már aludni sem tudok. Az Mgs 3 óta várok arra, hogy megtudjam mi történt big Boss-al Boss halála után és végre itt van. Ha még kapnánk valami információ morzsát, Solid snakeről is komolyan mondom el is csöppennék, de esélytelen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 31, 13:20:00 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4782 Dátum: 15 aug 31, 13:18:13 » |
|
Régen kedveltelek Lew, de most megtudtam, hogy te is csak egy konzolparaszt vagy. Tényleg kihalnak az igazi gamerek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4783 Dátum: 15 aug 31, 13:19:13 » |
|
Sose értettem, hogy mit esztek az ilyen PS4 meg társain...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4784 Dátum: 15 aug 31, 13:22:25 » |
|
Most ne kezdjünk bele a konzol pc vitába. Mindkettőnek vannak előnyei. A Pc nylván szebb és több mindenre használható, de a konzol kényelmesebb, több játék jön ki rá, hamarabb kijönnek a játékok, könnyebb rá fejleszteni és ha egyszer megvetted nem kell 2 évente cserélni, mert amit kiadnak rá az menni is fog rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|