| 
			| 

| Gdat88 
								Az NKW Fórum nyertese    Nem elérhető   Rejtett Csillag Falu 

A legrégebbi Fórum Isten.

| 
								|  | « Válasz #4680 Dátum: 15 aug 30, 00:04:54 » |  | 

A hosszú haj jó, de ha egy jó tanácsot elfogadsz, ne engedd ki.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Micsudi | 
								|  | « Válasz #4681 Dátum: 15 aug 30, 00:06:37 » |  | 

Pont ez volt a poén    Különben összefogva hordom. De kiengedve van egy kis gazdag nemes utánérzése a dolognak (remélem az dominál és nem a rossz buzi feeling) amit szeretek   |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 15 aug 30, 00:12:09 írta Micsudi » |  Naplózva | 

Some men just want to watch the world burn.  |  |  | 
	| 
			| 

| Lew | 
								|  | « Válasz #4682 Dátum: 15 aug 30, 00:26:09 » |  | 

Hát gyerekek ez beteg... szó szerint volt egy álomképem, amiben Lew a Moderátori Figyelmeztetések topikban szerepelt így, hogy: Végleg itthagyom a Fórumot. Ez mi?  Nekem miért nincsenek ilyen kellemes álmaim?     Öröm erre visszatérni egy 2 hetes intenzív piálásból     Volt valami említésre méltó amíg nem voltam?  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Saphira | 
								|  | « Válasz #4684 Dátum: 15 aug 30, 00:38:52 » |  | 

Micsudi, ennek nincs gazdag nemes feelingje, mert nem olyan stílusúra van vágva. De semmi gond! Nem tudom, van-e még a félretett pénzedből, de szerencsédre új vállalkozást indítottam!!! Minimum ilyen pasit faragok mindenkiből, aki kéri! (Kis betűs rész: szó szerint vedd a faragást, és a haja nem ok nélkül vörös. És tuti okkal veri a fejét a falba (???))https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/21/d7/5b/21d75b515dff44dec208cc3202294c36.jpg
 |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 15 aug 30, 00:39:33 írta Saphira » |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Micsudi | 
								|  | « Válasz #4685 Dátum: 15 aug 30, 00:42:21 » |  | 

Szerintem jó ez a kép akkor is    végre úgy mosolygok hogy az nekem is tetszik    Nem lennék Ginger sorry bár a szakállt elfogadnám   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| Saphira | 
								|  | « Válasz #4686 Dátum: 15 aug 30, 00:44:14 » |  | 

A szakáll még a vörhenyesek lelkét is visszaadja. Szakáll master race.  Lessétek, már megint felülmúltuk Európát. http://9gag.com/gag/aWO4PKd |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Destroid 
								ANBU Kapitány    Nem elérhető 

"I am the ultimate insanity!"

| 
								|  | « Válasz #4687 Dátum: 15 aug 30, 00:51:35 » |  | 

Hát gyerekek ez beteg... szó szerint volt egy álomképem, amiben Lew a Moderátori Figyelmeztetések topikban szerepelt így, hogy: Végleg itthagyom a Fórumot. Ez mi?  Nekem miért nincsenek ilyen kellemes álmaim?     Öröm erre visszatérni egy 2 hetes intenzív piálásból     Volt valami említésre méltó amíg nem voltam? Ki gondolta volna, hogy a Fórumon egyedül te érdemelted ki azt, hogy álmodjak rólad...   Pedig biztos vagyok benne, hogy mások is örülnének neki. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| drszabi 
								Elit Jounin    Nem elérhető   Rejtett Eső Falu 

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

| 
								|  | « Válasz #4688 Dátum: 15 aug 30, 00:52:56 » |  | 

Nem akarnál szakállat, ha minden nap borotválkoznod kéne ahhoz, hogy ne legyél tiszta szőr. Szerencsére én már letettem arról, hogy ne legyek tiszta szőr xd |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Feleségem: hanii  ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°

|  |  | 
	| 
			| 

| Saphira | 
								|  | « Válasz #4689 Dátum: 15 aug 30, 01:13:50 » |  | 

Te nem ismered a női nem szenvedéseit. : (((( |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Gdat88 

| 
								|  | « Válasz #4690 Dátum: 15 aug 30, 01:14:46 » |  | 

Én olyan egy hét után szoktam borotválkozni. Akkora trauma volt, hogy az 5 évvel ezelőtti kiképzésen napi kétszer kellett borotválkozni, hogy azóta nem a kedvenc elfoglaltságom. Iszonyat irritáló, köcsög érzés volt, napi kétszer borotválkozni. Ti se csináljátok. A szlovákok egy szállodát rendeztek be parlamentnek?   |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 15 aug 30, 01:19:47 írta Gdat88 » |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Saphira | 
								|  | « Válasz #4691 Dátum: 15 aug 30, 01:28:11 » |  | 

Miért kellett napi kétszer borotválkozni?    Ez milyen szabály?    A szlovén meg a szlovák is a szocializmusban épült téglaiskolákra hasonlít. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Gdat88 

| 
								|  | « Válasz #4692 Dátum: 15 aug 30, 01:32:58 » |  | 

A szívatás volt a lényege az egésznek. Ha végighúzta a kiképző a papírlapot az ember arcán nem szabadott sercegnie. Az egyik srácnak elég gyorsan nőtt a borostája. Neki volt, hogy napi 3-szor kellett. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Micsudi | 
								|  | « Válasz #4693 Dátum: 15 aug 30, 02:40:59 » |  | 

jaja ezt katonastoryk blogon olvastam    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| Saphira | 
								|  | « Válasz #4694 Dátum: 15 aug 30, 03:56:34 » |  | 

Na, emberek, vallanom kell!  Amióta megy ez a bevándorlós sztori, folyamatosan a 444-re kommentelgetek, de olyan szinten, hogy már ismerem az összes tagot kb. Bár itt a lényeg ugye, hogy tudj mindenkiről minimum egy kínos infót, amivel lehet oltani.  És mindegyik kicsit spirituálisabb-ezotériás-vallásos témánál megjelennek ilyen random arcok, akik elkezdenek írni tükrökről meg a tudat valódi természetének felismeréséről... és fogom a fejem, hogy BASSZUS STANCE, ELŰZÖL A 444-RE, ÉS KÖVETSZ MI???!!!444!       |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 15 aug 30, 03:57:26 írta Saphira » |  Naplózva | 

|  |  | 
	|  |