Ó, és én emlékszem még azokra az időkre a Fórumról, amikor még igenis átlagosnak számított egy-egy több soros, több tucat soros komment is, ej, de szép is volt.
Hosszúkommentforradalmaaat. Á, csak viccelek. Mindenki annyit ír, amennyit akar ugyebár.
Hidd el, mennek itt még a hosszú komment háborúk, nem kell itt szítanod a népet, hogy hosszasan írjunk, csak eljutottunk oda, de már nagyon rég, hogy az emberek nagy része nem szeret olvasni. Ezáltal, ha meglátnak egy hosszabb cikket, kommentet stb, még akkor is ha érdekli őket, nem olvassák el, mert hosszú. (Persze ez egy csöppnyi általánosítás, nagyon sokan nem így vannak vele.)
A vicc, ez akkor volt, mikor hivatalos HÖK-ös levelezéseket folytattunk le pár hónapja és baromi hosszú leveleket írtunk páran, erre a 31 emberből 28 csak arra reagált, hogy ez "hosszú" nagyon nincs kedvük elolvasni. Basszus már... eleve nem gimiben vagyunk, hanem egyetemen tanulnak, ahol eleve sokat kellene olvasni, ne legyünk már lusták elolvasni pár sorral többet az átlagnál.
Viszont a te üzeneteid most olyan kis cukik. Láttam, hogy írtál FB-n, fogok is reagálni. Meddig leszel net közelben, meddig leszel aktív?
Jah és hogy miért cukik az üzeneteid? Mert mivel nem azonnal reagálsz, meg nem jeleníted meg az adott komenteket amikre reagálsz, néha olyna kis zagyvának tűnik, de csak lehet a kómás fejemmel, aztán rögötn lehet vágni mire utalsz, csak így elsőre cuki.
Jó volt szombat este a tali. :3 Örülök, hogy sikerült összehozni.
És Minivel én fogok összeköltözni. Pasik nem kellenek.
Szerintem is jó volt. Nehéz szülés volt az összehozása egy idő után, valljuk be, de vicces volt, hogy végül össze jött egy kisebb csipet-csapat.
Én a pasikkal akartam össze költözni.
Coelho, Syzy, Gdat ... kell ennél több?
Amúgy a napokban nem néztem aktívan szobát, de ha találok jót, de pl nekem még nem jó akkor elküldöm neked, mert van olyan olcsón is, mint mondtam.