Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4200 Dátum: 15 aug 23, 12:10:53 » |
|
Téged a fél galaxis követ valamilyen módon a másik fele meg azt hazudja hogy nem követ
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #4201 Dátum: 15 aug 23, 12:16:35 » |
|
Nem tudom, hogy ez most irónia akart-e lenni, de mentségemre szóljon most sem hazudok. Itt a teljes ha esetleg nem látszódna de lehet Guglizni is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 23, 12:17:49 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4202 Dátum: 15 aug 23, 12:16:59 » |
|
Annyira gyűlöllek titeket hogy az már majdnem szeretet. Amúgy tisztára olyan vagy, mint Cartman, ő is utál mindenkit, de azért nem képes meglenni nélkülük. De te legalább nem vagy dagadt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4203 Dátum: 15 aug 23, 12:18:56 » |
|
Azért nem vagyok képes mert én igénylem a figyelmet mindenkitől. Ez olyan se veletek se nélkületek dolog. Meg "Ha nincs ló jó a szamár is". Csúnya, de ez van. És Cartman se kövér, csak erős csontozatú.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4204 Dátum: 15 aug 23, 12:24:48 » |
|
...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 15:00:01 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4205 Dátum: 15 aug 23, 12:33:29 » |
|
És Cartman se kövér, csak erős csontozatú. "Akkor egy k.rvanagy csont van a s.ggében"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4206 Dátum: 15 aug 23, 12:39:36 » |
|
Cartman egy büdös zsírdisznió iszonyat jó szöveggel.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4207 Dátum: 15 aug 23, 12:46:08 » |
|
És akkor én mi vagyok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #4208 Dátum: 15 aug 23, 12:48:19 » |
|
Te te vagy és csak is te lehetsz. Én viszont részben gman vagyok tehát jobb vagyok nálad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4209 Dátum: 15 aug 23, 12:51:49 » |
|
Részben gman, én viszont Masashi. Nálam nincs jobb... nálam soha, senki nem lesz jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4210 Dátum: 15 aug 23, 13:08:11 » |
|
Ha egy valódi varázsló lennék, bűvésznek hazudnám magam és egy valag pénzt keresnék az utánozhatatlan trükkjeimmel. Világhírű lennék, mint a legnagyobb bűvész, akinek soha senki nem fejti meg a titkait. Itt jön a dilemma. Ha ezt tenném, egy csaló lennék, vagy én lennék az egyetlen bűvész, aki nem csal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4211 Dátum: 15 aug 23, 13:09:58 » |
|
Mindenki leszarná, mert te vagy gman...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4212 Dátum: 15 aug 23, 13:27:13 » |
|
ami Úristen, Miniiii, tökre menő neked. Ej te lány, tényleg jó látni téged. Majd reagálok normálisabban is, ha nem jönnek emberek, de most csak örülök, hogy írtál. És köszönöm, tudod egy faölelgetés közben hirtelen megvilágosodtam és tudtam, hogy nekem ez a rang kell ide! Már jó ideje gondolkoztam rajta, mert baromi uncsi volt a jelenlegi, ez meg... egyedi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #4213 Dátum: 15 aug 23, 13:28:28 » |
|
meg delfinek hátán úszik
Habár a delfinek bénák. Ugyebár
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4214 Dátum: 15 aug 23, 14:22:41 » |
|
Az STM volt, ugyebár. Niki titkon szereti őket, de inkább a teknősöket. Ha egy valódi varázsló lennék, bűvésznek hazudnám magam és egy valag pénzt keresnék az utánozhatatlan trükkjeimmel. Világhírű lennék, mint a legnagyobb bűvész, akinek soha senki nem fejti meg a titkait. Itt jön a dilemma. Ha ezt tenném, egy csaló lennék, vagy én lennék az egyetlen bűvész, aki nem csal?
A kérdés, hogy miért tennéd, elvégre varázsló vagy, nincs szükséged pénzre vagy hírnévre.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|