Lew
|
|
« Válasz #3915 Dátum: 15 aug 18, 19:42:49 » |
|
Annak pedig meglehetősen örülsz, hogy írok. Hallgatás beleegyezés, Lew bácsi. Csak ennyit akartam. Egyem meg a húsodat, hogy én mennyire utállak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #3916 Dátum: 15 aug 18, 19:45:02 » |
|
Erre én is csak azt tudom mondani, hogy: Tüdőrák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3917 Dátum: 15 aug 18, 19:45:39 » |
|
Pacsit, még pár szigorlat és én is az leszek. Azt nem kívánom mert így kénytelen vagyok normális életet élni. Keveset kocsmázok, háromszor étkezem, 8 órát alszom éjszaka és még mozgok is. Undorodom magamtól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3918 Dátum: 15 aug 18, 19:47:14 » |
|
Ez vagy a xanax. A döntés rajtad áll.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3919 Dátum: 15 aug 18, 19:48:30 » |
|
Az csak tiniként volt menő itt délpesten a menő arcok közt. : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3920 Dátum: 15 aug 18, 19:50:12 » |
|
Játszottatok már Paraszt rulettet? Fogsz 6 sört random gyógyszereket dobálsz bele és leküldöd húzóra. ha mázlid van C vitamint kaptál, ha nincs xanax-ot Jó játék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3921 Dátum: 15 aug 18, 19:50:49 » |
|
Milyen meglepő, hogy ezt is tőled hallom.
Na, lehet visszaszámolni h mikor váltok profképet, hány napig bírom még.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 18, 19:51:22 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3922 Dátum: 15 aug 18, 19:52:56 » |
|
Az csak tiniként volt menő itt délpesten a menő arcok közt. : (((
Pár liter koccintós mellé nem volt rossz, mi? Fogsz 6 sört random gyógyszereket dobálsz bele és leküldöd húzóra.
ha mázlid van C vitamint kaptál, ha nincs xanax-ot Hümm-hümm Mindegyik tablettára rá van írva nagybetűvel, hogy xanax, lol. Nagyon átvertek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3923 Dátum: 15 aug 18, 19:54:43 » |
|
Sötétben kell csinálni akkor nem látod mi van ráírva.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3924 Dátum: 15 aug 18, 19:55:05 » |
|
kibackeljük úgy, hogy más keveri bele és megvárjuk amíg feloldódik. A paraszt gina is ilyen. Fogsz egy sört és nagy anyád gyógyszeres dobozában, amit találsz beledobálod. Leküldöd húzóra és zsír a buli
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3925 Dátum: 15 aug 18, 20:02:46 » |
|
Tényleg kíváncsi vagyok, néhány ember miért kockáztatja, hogy kómába esik ilyenek miatt. Komolyan nem tudom felfogni. Ha nem tudtok máshogy szórakozni, csak ha szétcsapjátok az agyatokat, akkor szerezzetek be füvet vagy lsd-t. Bár szerintem, aki ráiszik az ilyen gyógyszerekre, az meg is érdemli, hogy hónapokig ismeretlen nővérek törölgessék a seggét a kórházban, mielőtt meghal. Természetes szelekció.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3926 Dátum: 15 aug 18, 20:04:45 » |
|
Természetes szelekció. Én is mindig ezzel jövök, amikor az emberek kórosan önpusztító mániájukról van szó. Csak nekem be kell fognom, mert én nem csinálok ilyeneket és hát ugye így honnan is tudnám hogy milyen "jó". https://youtu.be/D0w9vPvc_jQ?t=39s
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3927 Dátum: 15 aug 18, 20:07:52 » |
|
De én hülye, már megint felhoztam ezt a témát. Ne válaszoljon inkább senki, ne kezdjük megint a veszekedést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3928 Dátum: 15 aug 18, 20:18:57 » |
|
Akar valaki Black Ops 2-vel játszani? Egyedül unalmas. szerk Uborka kiadta a ZombiU PS4/BOX1/PC változatát ami eléggé hajaz a Dead Island meg a Dying Light játékra.Amúgy meg nem rossz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 18, 20:41:26 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
|