Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3795 Dátum: 15 aug 17, 19:23:41 » |
|
A legújabb Silent Hillst is törölték pedig amit mutattak a trailerben az alapján simán hozta volna az elvárt hangulatot.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #3796 Dátum: 15 aug 17, 19:24:45 » |
|
Lehet hogy pont azért. Nem illik a mai korhoz, hogy minden/legtöbb film elbaszott látványfilm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3797 Dátum: 15 aug 17, 19:26:09 » |
|
Jobban örülnék a ki nem adott re 1.5-nek mint bármelyik "folytatásnak", remakenek. Mondjuk capac úgysem érti ezt, de mi lew-vel akik crashen meg spyron nőttünk fel értjük. : ((( metal gear solidból is az 1 volt a jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3798 Dátum: 15 aug 17, 19:29:17 » |
|
Igaz én nem ezeken nőttem föl hanem Assasisn's Creeden meg Battlefielden btw idősebb vagyok mint Lew De a jó horror játékokat én is szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3799 Dátum: 15 aug 17, 19:30:57 » |
|
Vannak itt még alternatívák, nem kell elhamarkodni.
Hm.... én gondolkozom, gondolkozom, de nem jut eszembe semmi. Kérek tippeket!:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3800 Dátum: 15 aug 17, 19:31:14 » |
|
A Metal Gear Solid összes része jó volt. Nekem mondjuk máig a 3 a favorit, egyszerűen, mert Big Boss karakterét jobban szeretem mint Solid Snake-ét. edit Mondjuk a 4-nek is megvoltak a maga pillanatai =(
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 17, 19:33:21 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3802 Dátum: 15 aug 17, 19:43:58 » |
|
Valahol a pincében megvan még kb 5 tonna tazóval együtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #3803 Dátum: 15 aug 17, 19:46:29 » |
|
Nekem is megvan és tényleg menővé tett. A tazók meg nem jók, mert bepenészednek könnyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3804 Dátum: 15 aug 17, 19:47:25 » |
|
Általánosban egy Ash-tazót cseréltem el másolt (talán Tankcsapda) kazettára. Ennyi emlékem van kb. a Pokémonnal kapcsolatban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3805 Dátum: 15 aug 17, 20:08:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3806 Dátum: 15 aug 17, 20:18:37 » |
|
Természetesen én is rendelkeztem a Pokémonos izével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3807 Dátum: 15 aug 17, 20:30:01 » |
|
De a jó horror játékokat én is szeretem.
Outlast az egyik legjobb. Olyan cukiságok vannak benne, valamint tele van nekrofillal, kannibállal stb. Chris az egyik legcukibb cukiság benne. Kb. megkérdőjelezhetetlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3808 Dátum: 15 aug 17, 20:31:34 » |
|
Azt hittem Slendermant fogod mondani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3809 Dátum: 15 aug 17, 20:41:14 » |
|
Szép volt, jó volt de kijátszottuk százszor és lyukasra buggoltattuk, úgyhogy annak a korszaknak már vége. Amnesia sem volt rémes, de az Outlast kibaszósabb volt. Ez a rész az egyik kedvencem belőle. https://youtu.be/Si-lpUTb7Js?t=15m14s Bár férfiaknak kicsit fájdalmas lehet, nekem tetszett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 17, 20:41:55 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
|