Mini, nekem nagyon bejön a hippis rangod.
Meg én bírom a hippiket, akárki akármit mond.
Köszönöm és örülök, hogy tetszik!
Mini megint mesélni fog.
Nagyon izgi, de megy haza busszal és nem aludhat el, így szórakoztatnia kell magát.
Múltkor említettem, hogy elvileg nem lesz Gólyatábor a sulimnál, emiatt a házfelelősök és a programfelelősök nagyon nagyon "szomik" ( T_T ) lettek és csináltak egy rögtönzött "menjünk a deákra inni és átbeszélni a szitut" estére. Nos, aki szervezte az vagy 2-3 órát késett, DE nem baj, azért a többiek elkezdtek inni. Szépen lassan én is megérkeztem olyanokkal akiket ismerek, úgy gondoltuk, elmegyünk, de előtte még dumáltuk itt-ott, így 8 óra helyett, 11 körül léptem színre. Rögtön megláttam az egyetlen csajt akivel tényleg jóban vagyok ÉS ismerek (mert én nem jártam el inni a házfelelősökkkel és programfelelősökkel, így nem nagyon ismerek mindenkit) és ölelgettük egymást. Rögtön kaptam egy bókot egy csajtól, milyen jó a seggem, meg jól nézek ki, meg milyen szépek a melleim stb. Én bevallom, naivan azt hittem kicsit, hogy ez olyan gesztus amit én is szoktam tenni, ha egy csajnak jó a segge, vagy valamelyik testrésze, akkor megmondom neki. Mint később kiderült ez a lány leszbikus, vagy bixes, de inkább leszbi. Nade, szépen meg lettem dícsérve, milyen jól nézek ki mások által is, jól esett, nyugtáztam.
Telt múlt az idő, én kb. semmit sem ittam, nem nagyon kívántam az alkoholt, így szinte full józan voltam egész este. Sokszor uncsiztam, de azért elszórakoztam. Mikor végre csak hárman maradtunk, egy művészetissel és a HÖK új elnökével, tök sokat, tök jól eldumáltunk, na azt élveztem.
Most meg megyek haza az első buszommal úgy, hogy előző éjjel se aludtam kb. semmit, és ma éjjel sem, mint leírtam.... nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy ma nem kell dogloznom és 12-16 óráznom mert úgy érzem nem bírnám most, bár lehet tévedek, már csináltam ilyet, viszont inkább alszom.
Na, kiírtam magamból. Reggeli mese, még csak most indult a buszom, 06:35-kor és 8:25-30ig nem fogok haza érni.
Nem tudom aludjak-e.
Jah igen, ha álmos vagyok, VAGY átestem a holtponton akkor sokat beszélek, jelen esetben írok. Ha valaki elolvasta, remélem élvezte.