Sevanna
|
|
« Válasz #3375 Dátum: 15 aug 13, 14:53:58 » |
|
Valaki játszik az Elvenvar nevű online játékkal? Mini, nekem nagyon bejön a hippis rangod. Meg én bírom a hippiket, akárki akármit mond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3376 Dátum: 15 aug 13, 15:08:54 » |
|
Az olyan, mint a Pokémon? Ha nem, akkor nem érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3377 Dátum: 15 aug 13, 15:09:43 » |
|
Ideért a vihar, remélem, esni is fog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #3378 Dátum: 15 aug 13, 15:10:49 » |
|
Itt Nyóc-egy ágra süt a nap. Idén még nem is láttam kiadós, igazi nyári vihart.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3379 Dátum: 15 aug 13, 15:19:42 » |
|
Itt már csöpög az eső, tök jó szaga van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3380 Dátum: 15 aug 13, 15:37:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3381 Dátum: 15 aug 13, 15:43:57 » |
|
Az én munkáltatómra is büszke vagyok. Egek... olyan képeket találtam Askultron haverom oldalán, hogy alig bírom ki, hogy ne nyúljam le avának.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 13, 15:47:24 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3382 Dátum: 15 aug 13, 19:32:02 » |
|
Itt Nyóc-egy ágra süt a nap. Idén még nem is láttam kiadós, igazi nyári vihart. Nálunk Szolnokon, mikor mindenhol az országban hatalmas viharkárok vannak akkor is kb egy zuhogó eső és két dörgés és ennyi volt a vihar
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3383 Dátum: 15 aug 13, 19:47:20 » |
|
Itt még most is 36 fokot mutat a kinti hőmérő, a benti meg kellemes 27-et. Egy árva felhő az nem sok, annyit se látni semerre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3384 Dátum: 15 aug 13, 19:49:33 » |
|
Nálunk esett kb 5 percig aminek az lett az eredménye hogy a száraz meleg helyett most már párás meleg van.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3385 Dátum: 15 aug 13, 19:52:30 » |
|
Itt nem is volt eső csak egy kis borulás :roll: És patakokban folyik rólam a víz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3386 Dátum: 15 aug 13, 19:58:28 » |
|
Legalább szemben a cigányok gondoskodnak a hangulatról kb így
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3388 Dátum: 15 aug 13, 20:17:31 » |
|
Sose értettem, hogy hogy lehet az ilyet szeretni. De, biztos ugyanezt érzik azok, akik engem hallanak/látnak dubstepet hallgatni és linkelgetni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3389 Dátum: 15 aug 13, 20:17:39 » |
|
Nem inkább valahogy így? (igen, végül tényleg én lettem az, aki először belinkelte ezt a "zenét" a fórumra )Hallod rohadtul nem.Ezek valami elképesztően beteg partit nyomnak.Olyan hangerő van ott,szerintem bebasztak 2db 40.000 wattos mély ládát és megy a goa.És bazmeg csütörtök este. Ez meg nem semmi.Kevin Spacey nagyon beteg,Anna Kendrick meg nagyon kawai
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 13, 20:20:53 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|