25 júl 27, 18:28:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 222 223 [224] 225 226 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1444983 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Capac
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

MLG Noscope Master

« Válasz #3345 Dátum: 15 aug 12, 20:07:39 »

Én anno kémiából meg fizikából pótvizsgáztam mert hóthülye voltam mindkettőből.Mondjuk fizikából 2,4-nél vágott meg a tanár ikszdé
Amúgy az ilyen fasz tanárokat nem hogy kirúgni,hanem tarkón kéne lőni.Piarban 2 idegbeteg szadista seggfasz tanár volt mindkettő brahiból buktatott.Egyszer volt egy olyan hogy mentem a folyosón velem szemben jöttek és azon nevetgéltek hogy ki húzott meg több gyereket év végén.
Amúgy pótvizsgán nem fognak megvágni ebben biztos vagyok.Főleg ha 12-be mész akkor meg pláne.De azért ne szard le.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Destroid
ANBU Kapitány
*

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #3346 Dátum: 15 aug 12, 20:08:51 »

Az a baj, hogy a matek tanítása szerintem valamiben eltér a többi tantárgy tanításától. A többinek a nagy részét otthon is meg lehet tanulni, soha nem buktam semmiből, amiből önállóan tudtam rendezni magam. Töri, biosz, fika, kémia, magyar etc. Ezeket kenem.. Egyedül ez az egy az, amivel gond van és csak az zavar, hogy egész éves tanulás se volt elég ahhoz, hogy átmenjek, most pedig hetente 3-4 napon át órákat rohangálok a 40 fokokba, hogy próbáljak 12-be jutni. Ha sikeres lesz a pótvizsga, annak örülnék a legjobban és jelen állás szerint azt mondom, hogy így megérte ez az egész cirkusz, még ha nem is lett volna rá szükség, ha nem történik ez év közben.

Most csak annyit tehetek, hogy elmegyek a konzultációra, még lehúzom ezt a hetet, a jövőhetet, aztán pótvizsga, majd ha átmegyek, akkor egész évben járni valami más tanárhoz az alap mellé és reménykedni, hogy év közben a diszkalkuliás vizsgálati papírom kijön. Talán felmentenek... (az előző alapján így lesz, ha rosszabb lesz vagy ugyan olyan). Mondjuk a jelenlegi tanárom azt mondja, nem vagyok hülye matekból, még az érettségit is 3-asra 4-esre letudnám, egyszerűen csak olyan dolgokat nem tanítottak meg, amire szükség van, így azok kb. azonnal kiesnek, amint kilépek az ajtón, így arra is alig van lehetőségem, hogy itthon gyakoroljak, mert elfelejtem.

Láttam már amúgy matek előző évekbeli érettségit, tényleg egy vicc volt... de, még a többi tantárgyra is azt mondom, hogy hármasra-négyesre mentek (mivel megíratták velünk). A magyar különösen bejött. Soha nem tanultuk még, én azonnal az érvelést kezdtem.

Azt mondjuk nem értem, hogy hogy tudok sokkal bonyolultabb műveleteket megoldani, amikor a legegyszerűbbeket, amikre épül a bonyolultabb, nem tudom. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 12, 20:11:03 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #3347 Dátum: 15 aug 12, 20:10:34 »

Amúgy van bármi baja veled a tanárnak?
Mert ha nem,és szimplán csak egy gyökér aki képtelen tanítani akkor át fog engedni.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3348 Dátum: 15 aug 12, 20:12:18 »

Mivel kirúgták ezt a gyökeret, egy teljesen új van, akit a nyáron vettek fel, s ő pótvizsgáztat (valami csajszi). Senkit nem ismer. Nevet
Bízom benne, hogy tekintettel lesz ránk és átenged. Én sajnos a legnagyobb jóindulattal se tudok többet tenni jelenleg, már... :/
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 12, 20:13:21 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #3349 Dátum: 15 aug 12, 20:13:31 »

Akkor nyert ügyed van.De azért tényleg ne szard le ikszdé
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3350 Dátum: 15 aug 12, 20:14:57 »

Hm... Azt azért tényleg nem kéne. Gondolkozik DE, muszáj élni az első benyomás elsöprő erejével. Nem darálok csirkét. Nevet

Amúgy a töri tanáromat megtaláltam valami száz évekkel ezelőtti festményen. Csak azon gondolkodok, megmerjem-e mutatni neki érettségi előtt. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 12, 20:15:30 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3351 Dátum: 15 aug 12, 20:15:55 »

Én kémiából végig puskáztam utcsó évben xD vicces volt, mert az első félév 1-5ig minden jegy, második félév szín ötös ikszdé
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #3352 Dátum: 15 aug 12, 20:19:51 »

Engem csak azért engedett át a tanár 1,4-el év végén mert érettségiztem ikszdé mondjuk utána hármas lett az érettségim szóval megnyugodott Nevet
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3353 Dátum: 15 aug 12, 20:20:04 »

Én kémiából egyszer nem tanultam, kivételesen puskát írtam. 0 pontos lett. ikszdé Úgyhogy ha én kémiából puskázok az nem nyerő. :'D
Naplózva

Cletus Kasady
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3354 Dátum: 15 aug 12, 20:21:03 »

Igazából barátnőm puskázott és súgott nekem a sajátját 4esre enyémet 5-ösre ikszdé sík hülye voltam kémiából mindig is. Nevet
Naplózva
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3355 Dátum: 15 aug 12, 20:22:48 »

Az én kémia tudásom gyakorlatba ott merül ki, hogy dezodorral rajzolok a falra, azt meggyújtom, meg hogy unalmamba megolvasztom a kockacukraim. Nevet

Na jó, meg a tűzhely mögött ugye. De, lehet, hogy jobb is így az emberiségnek. ikszdé
Naplózva

Cletus Kasady
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #3356 Dátum: 15 aug 12, 20:24:44 »

Én kémiából azért nem buktam meg pótvizsgán mert az alkoholokat húztam ikszdé pedig akkor még szűz volt a májam Nevet
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3357 Dátum: 15 aug 12, 20:37:57 »

Nekem jelen állás szerint semmi kedvem újra fikát és kémiát tanulni. Ebben a suliba főleg nem. Ha megjelenne előttem egy ork horda és elhurcolnának Mordorba, összetenném a két kezem és hálát mondanék nekik. ikszdé
Naplózva

Cletus Kasady
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #3358 Dátum: 15 aug 12, 20:59:12 »

Anno május körül tök vicces volt amikor a sok kis csíra kint tesizett mi meg szünetben mentünk a tescoba meg cigiztünk ikszdé csak aztán a 30 fős osztályból átment kb 6 ember a vizsgán ikszdé ez már a szakma volt Nevet
3:22 után nagyon beteg ikszdé much fizika
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=q5GCDLojzX8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=q5GCDLojzX8</a>
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 12, 21:03:47 írta CapacRaimi » Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3359 Dátum: 15 aug 12, 21:15:41 »

Még jó, hogy anyámnak esze ágába sincs Facebookon írni, ha valamit akar nyílvánosan.

Messengeren megtalál. bow Különben is, az egyik profilomat már megszállta, azzal azóta is játszik. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 12, 21:16:21 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Oldalak: 1 ... 222 223 [224] 225 226 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins