Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3300 Dátum: 15 aug 11, 10:40:49 » |
|
Én úgy felnevettem a neve láttán. Nagyon... kreatív. Viszont a külseje baromi ciki, mintha valami horrorfilmből lépett volna ki. Aes, amúgy miről volt szó tegnap, hogy töröltél hsz-ket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3301 Dátum: 15 aug 11, 13:56:28 » |
|
Nincs photoshop és máris látszik, hogy mennyire hétköznapi és lófejű ez a nő. Mint Vajna Tímea, akinek még az alakja is tök béna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3302 Dátum: 15 aug 11, 15:06:21 » |
|
Szombaton reggel egy tízezrest adtak vissza ötszázas helyett a boltban és csak a nyaralóban vettem észre. Örültem is, meg meg is ijedtem, mert fordítva is elsülhetett volna. Jobban kell figyelnem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 11, 15:11:41 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3303 Dátum: 15 aug 11, 16:16:55 » |
|
Nagyon fasz vagy, ha arra sem voltál képes, hogy visszavidd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #3304 Dátum: 15 aug 11, 16:27:09 » |
|
Ha egy eladó képes olyan szerencsétlen lenni, hogy 500-as helyett 10ezrest ad, akkor meg is érdemli, hogy levonják a fizetéséből xd
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3305 Dátum: 15 aug 11, 16:30:27 » |
|
Önszántából adta, minek vinném vissza? Asszony nem cseszett volna le, hogy minek vittem ennyi pénzt kifliért, még most sem tudnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3306 Dátum: 15 aug 11, 17:13:36 » |
|
Talán azért, mert szerencsétlen 80 ezret keres egy hónapban, és abból is le fogják neki vonni azt a 10 ezret. Ha egy eladó képes olyan szerencsétlen lenni, hogy 500-as helyett 10ezrest ad, Remélem, ha valaha hibázol, egy ember sem fog megszánni és segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3307 Dátum: 15 aug 11, 17:27:47 » |
|
Szerintem gimis kiscsaj volt diákmunkán, nem a napi betevőjét vettem el. Sőt nem is vettem el. De nem is értem, hogy lehet összekeverni a kettőt? Az új tízes színe kiégeti az ember retináját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3308 Dátum: 15 aug 11, 17:30:50 » |
|
Szerintem pont, hogy nagyon hasonló lett a mostani tízezres az ötszázashoz színben. A húszezres színe is hasonló. Valamelyik pénz megkaphatná már a régi kétszázas zöld színét, az úgyis hiányzik. Ebből a bíbor-bézs kombinációból meg már elég sok van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3309 Dátum: 15 aug 11, 17:34:19 » |
|
Na jó, de Rákóczit összekeverni István királlyal? Valamit tényleg kezdeni kéne a magyar oktatásüggyel. Amúgy is jól jött a pénz, mert az asszony egész héten strandolt, meg fura, pálcikára tűzött bundás virslit falt Vilmos fiammal, míg én senyvedtem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 11, 17:38:20 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3310 Dátum: 15 aug 11, 18:41:15 » |
|
Szegény csajszika... velem egyszer olyan volt, hogy egy levest olcsóbban adtak, mint ahogy kéne spóroltam kb 200 forintot de na.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3311 Dátum: 15 aug 11, 22:20:28 » |
|
Ez a film hatalmas. Egyik barátommal néztük, eltoltunk előtte egy cigit és azt hittem, hogy megdöglök a röhögéstől
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3312 Dátum: 15 aug 11, 22:33:00 » |
|
Na úgy lehet érdemes lenne újranézni Ez is olyan mint a South Parkban a köptető meg a kiskutyák közeli látószögben ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3313 Dátum: 15 aug 12, 09:11:56 » |
|
Ez a film hatalmas. Egyik barátommal néztük, eltoltunk előtte egy cigit és azt hittem, hogy megdöglök a röhögéstől Na úgy még nem is láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #3314 Dátum: 15 aug 12, 10:04:17 » |
|
Én mint nme dohányzó ember egyáltalán nem értem, ketten is mondtátok hogy úgy különleges lenne, de wtf. Miben más cigicés után nézni?
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
|