25 júl 27, 17:26:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 217 218 [219] 220 221 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1444511 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Capac
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

MLG Noscope Master

« Válasz #3270 Dátum: 15 aug 10, 14:05:17 »

Csak azért köpik be őket mert féltékenyek hogy nekik még feláll.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #3271 Dátum: 15 aug 10, 14:09:29 »

Ez de jó.  Nevet Gerald Durrell-ről van egyből feladat. De imádom azt az embert. Most olvastam el tőle a sokadik könyvet.

Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #3272 Dátum: 15 aug 10, 14:12:11 »

Az most nem lényeg. Nevet A fő hátsókukkolókat mama köpi be nekem. Most a pizzafutár srác bukott le, hogy bámult. Am már nem strandon. Ágyba fekszem és 0,5re lassított dubstep számokat hallgatva próbálok aludni miután bevágtam egy adag Gyros tálat energia itallal. Life lv.: Masashi. >.<#
Naplózva

Cletus Kasady
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #3273 Dátum: 15 aug 10, 14:53:59 »

Lebukott? Nem szégyen az, ha megnéz, még ebben az elfeminizálódó világban sem. Nevet

Hogy lehet 13 hozzászólással írni a duma topicba?  Gondolkozik  Nyelvesít
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #3274 Dátum: 15 aug 10, 15:00:33 »

Én se értem mi baj van ebbe. Én is mindenkit végigszoktam mérni. Inkább abba találok kivetnivalót, amikor családos emberek részletezik, hogy ezt meg amazt mennyire megdugnák.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #3275 Dátum: 15 aug 10, 15:09:47 »

Gdat, keress ki egy magyar felsőfokú nyelvvizsgát, csodálatos élmény megcsinálni Nevet

Ha már a meleg, akkor ide is leírom, hogy ma este meghalt a kutyám. Egy kicsit gyengélkedett csak, de ez a meleg nagyon rosszat tett mindennek a tetejébe, még az állítelszállító is mondta, hogy ilyenkor nagyon sok kutya meghal. 10 éves német juhász volt, és Sábának hívták.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #3276 Dátum: 15 aug 10, 15:19:47 »

Megnézem. Jajj. Ne hozd rám a szívbajt. Megyek is ki a kis 12 éves német juhászomat simogatni.
Naplózva
Stance
*

« Válasz #3277 Dátum: 15 aug 10, 15:39:29 »

Őszinte részvétem Sabaku.

15 éves a srác:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=SO_jnwjbY_g" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=SO_jnwjbY_g</a>
Talán van még remény, hogy az utánunk lévő generáció nem lesz életképtelen.
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3278 Dátum: 15 aug 10, 15:54:33 »

Egy szóval nem mondtam, hogy baj, ha megnéznek. Jól esik. Főleg úgy, hogy soha nem volt célom, hogy ezt tegyék. És most kaptam az üzit, hogy ma éjszaka . . . Úgyhogy ma éjszaka . . .
Naplózva

Cletus Kasady
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3279 Dátum: 15 aug 10, 15:54:52 »

Sajnálom, hogy megint elindult Dancsó valami szeméttel, így teljesen felesleges az egész verseny, úgyis kiesik mindenki, aki tehetséges.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #3280 Dátum: 15 aug 10, 15:57:55 »

Radics Peti is csak második lett.Vagy az a zsűri szavazás?
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #3281 Dátum: 15 aug 10, 16:24:44 »

Én örülök Dancsónak és nem azért, mert jónak találtam amit csinált, hanem Radics Peti miatt. Hát az hogy jön ide? Annyira idegesítő minden videója. Mert a végtelenségig egyszerű és semmi nincs benne és egy csomó ember úgy áll hozzá, mintha valami szellemes dolog lenne. Dancsó legalább megpróbál szellemes lenni. Radics Peti meg sem próbál és szeretik. Esküszöm nem értem hogyan. Ritkán van ilyen, hogy nem értek egy társadalmi jelenséget, de ezt nem. Olyan szinten, sótlan, humortalan és átlagos, hogy az már bántó. A tavalyi Puzsér paródiája a butaság legalja volt.

HÁHÁ. Puzsér kiabált és csúnyán beszélt másokkal. Akkor én is ezt fogom csinálni. HÁHÁ. Így ez zajlott le a fejében. Megtoldotta mindezt azzal, hogy a paródiában ő ok nélkül kiabált, míg Puzsér okkal és ő nem volt szellemes, míg Puzsér igen.

De ami megkoronázta az egészet az az volt, hogy beírtam, hogy szar és idióta gyerekek támadtak rám a youtubeon, hogy csináljak jobbat. Nem akarok jobbat csinálni, csak ez szar. Erről mindig az az analógia jut eszembe, hogy valakinek a küszöbére szarok és ha nem tetszik neki, megmondom, hogy szarjál jobbat. Pedig csak nem kéne odaszarni.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 10, 16:26:12 írta Gdat88 » Naplózva
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3282 Dátum: 15 aug 10, 16:33:27 »

Ez a "csinálj jobbat" dolog annyira gáz. Csak mert valaki nem konyít valamihez, még nem jelenti azt hogy nem mondhatja meg, ha valami szar. Bár nálam az írás szent, a vélemény szabad elv működik.

Na jó, nem. (De) De, ennek örömére most megeszek egy gyrosos pizzát, hallod, Stance?

Aztán rajzolok valami szürkét. Elfogy a mobil netem. :/
Naplózva

Cletus Kasady
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #3283 Dátum: 15 aug 10, 16:37:54 »

Én meg tolok egy kegyetlen One piece maratont melegszendvicsekkel. Bejött az élet na.
Naplózva
Stance
*

« Válasz #3284 Dátum: 15 aug 10, 16:42:11 »

Pizza és pizza között hatalmas különbség van. Az én pizzám nem egészségtelen fos és sokkal jobb ízű, mint amit a pizzériák legtöbbje csinál. Mennyei ízorgia.
Mondjuk nem hibáztatom a legtöbbet, szar alapanyagból nehéz tömegesen jót gyártani.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 10, 16:42:46 írta Stance » Naplózva

Oldalak: 1 ... 217 218 [219] 220 221 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins