Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #3240 Dátum: 15 aug 10, 07:07:08 » |
|
Otthon egyedül a szobádban miért para félmeztelennek lenni ?
Jogos. Én is így gondolkodom. De, a félmeztelen az nálam körülbelül alap dolog. Alsónemű + egy atléta. Körülbelül ennyi. Úgy is szájba rúgom, aki engedély nélkül a lakásba lép. Amúgy bocsi, hogy olyan hirtelen otthagytalak. 3 körül elment a net, aztán a fasorba se akart visszajönni. Mondom csudálatos, és kelek 6-kor. De, még 4 körül is azon gondolkodtam, hogy ha ma van tizedike, akkor jövőhéten lesz a virágkarneválos hét, ami azt jelenti, hogy utána nyári gyakorlat és vizsga. Na baszdmeg... Most meg kitalálta jó anyám, hogy szabit vesz ki mára és menjünk strandra. Mondjuk legalább nem kell a Debrecen - Tiszacsegei buszon nyomorogni az 50 fokos buszban, mint a szardíniák, amíg kiérek Balmazújvárosig.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 10, 07:11:31 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3242 Dátum: 15 aug 10, 07:13:05 » |
|
Cöhh...ezt most mire véljem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3243 Dátum: 15 aug 10, 07:20:08 » |
|
Csak hogy durci vagy mondjuk strandra mennék utoljára...az öregek meg a pisisek közé a hugyos medencébe
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3244 Dátum: 15 aug 10, 07:25:31 » |
|
Igen, mert most átkapcsoltam negatív módba és így szar az élet. Amúgy nem, csak reggel van, 2 órát aludtam és szerda du.-ig nem tudok beszólni itt senkinek. Szóval bulizhattok. Az öregek medencéjét meg én is kihagyom. De, valamelyik alkalommal valami 8 fős cigány család jött be utcai ruhában a medencébe zsíros kenyeret falva vöröshagymával. Bezzeg ha magyar ember csinálja ezt, tuti rájuk szólnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #3245 Dátum: 15 aug 10, 08:35:33 » |
|
Nekem meg fáj a vesém kora reggel 40 fok van és hétfő van. De amúgy faszán oké minden
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3246 Dátum: 15 aug 10, 08:41:33 » |
|
szerda du.-ig nem tudok beszólni itt senkinek. Szóval bulizhattok. Miért akarsz itt bárkinek beszólni? Meg amúgy amiért írtam, mi lesz hétfő délelőtt és szerda délután között, hogy nme teheted meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3247 Dátum: 15 aug 10, 09:49:59 » |
|
Az érzés amikor a kedvenc szereplőd az egyik kedvenc mangádból, nem jár jól =(((( Most ezt miért kellett ><
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3248 Dátum: 15 aug 10, 09:53:22 » |
|
Inkább egy másik képregényt tennél be végre ide.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3249 Dátum: 15 aug 10, 10:40:03 » |
|
Lew, írtam neked faceen, kell a PS tudásod kb 5 percre! Please segíts! Segíts, Lew, Ön az utolsó reményem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3250 Dátum: 15 aug 10, 10:44:23 » |
|
Most ez viccesen jött ki, hogy az előbb a japán csajos dolognál elhatárolódtál, erre most egy ilyen kérés. Csak nem készülsz valamire.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3251 Dátum: 15 aug 10, 10:47:05 » |
|
Haha Jogos! Ihletet kaptam... Amúgy a fórumra csináltatok valamit, majd hamarosan meglátod, még a héten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3252 Dátum: 15 aug 10, 11:02:45 » |
|
No para engem 5 ig ébren tartott a koffein. Az atléta is sok tudom pasi vagyok de egy maximum egy rövidnadrágot tudok ilyenkor elviselni magamon aludni meg semmit. Ki az aki képes ilyen időben ruhában aludni? Max akinek légkondija van.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3253 Dátum: 15 aug 10, 11:05:21 » |
|
Nincs légkondi (vagyis van, de ilyenkor nem használjuk) és tudok aludni. Szintén atlétában, kell a szabad mozgásterület az 50-es karoknak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3254 Dátum: 15 aug 10, 11:29:38 » |
|
Elég puhányok vagytok. Én az egész nyár alatt egyetlen egyszer kapcsoltam be a ventillátort szobámba, azt is csak azért, mert többen aludtunk aztán befűtötték a szobát a homárok. Illuminált állapotban vagy fáradtan kell lefeküdni aludni és nem lesz gond a meleggel. Am én otthon általában mindig egész nap egyetlen szál boxerban járkálok kertben is és így alszom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|