Én is kitalálok valami hülyeséget, szentté teszem, hogy ez az igazság majd ha megkérdőjelezed én is benyögök ilyet, hogy túl hülye vagy hozzá, hogy megértsd, meg hogy nem érdekel mit mondasz. Ezáltal végre én is szuperintelligens lehetek.
Még szerencse, hogy ilyet te sosem csinálnál.
Erre elfelejtettem reagálni.
Igazából amikor azokat a sorokat írtam, pont beugrott, hogy most pont olyan, mintha Saphira lennék és Stance válaszaira reagálnék.
Bár amúgy is bennem volt, de egy kicsit jobban tudatosult bennem, hogy milyen is ez a helyzet az adott felek nézőpontjaiból. A te és én esetedben igazából mindig az zavart, hogy olyat láttál bennem, ami nem voltam. És ha ezt megpróbáltam megmagyarázni csak erősítette ezt az energiát. Persze elismerem, hogy régebben volt többször is olyan, hogy a saját igazamat védtem, amire azt hittem, hogy az igazság. Ha a monitor mögött nem is látszik, tudok magamon röhögni és változni, szóval lényegtelen, mert szerintem ez az, ami valójában lényeges.
Amúgy aki azt hiszi, hogy tud mindent, az a legnagyobb ostoba. Ezt a mai nap folyamán akartam leírni, csak elfelejtettem.
Ja és ez a gif oltári cuki.