25 jún 17, 08:14:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 198 199 [200] 201 202 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1348111 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2985 Dátum: 15 aug 06, 18:35:44 »

Nyálcsorgatós remélem nem kúrják el olyan EA módra és jó lesz Nevet  és lesz benne majd űrcsata free dlc meg csomó bolygó stb Nevet  és több lesz mint egy szar BF klón
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2986 Dátum: 15 aug 06, 18:40:36 »

Én utálom, ha 10 éves hülyegyerekek basszák el a játékélményemet. Ezért soha nem is játszok mulitplayer játékokkal, mert idegesít, hogy lenyomnak hülye kölkök, akik egész nap ezt a szart nyomják, mert semmi dolguk, mert az anyjuk takarít utánuk, az apjuk meg eltartja őket. De azért a pofájuk hatalmas, ha bármilyen játékban lenyomnak, azt hiszik, hogy ettől jobbak nálad, pedig csak kis szar görcs az összes. No thanks. Inkább a single player, vagy a gaming csúcsa, a LAN-party. Annál jobb nincs is.

A Travian volt az egyetlen mmo amivel játszottam, azt szerettem is, mert a játék egész rendszere nem kedvezett a hülyegyerekeknek, és hamar kihullottak.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #2987 Dátum: 15 aug 06, 18:44:26 »

szerencsére a 10 éves hülyegyerekek mint codon ragelnek be és oltják le egymást meg egymás anyját.A felnőttek BF-en játszanak és kapnak agyvérzést a sok bugtól.Vagy dzsihád dzsippel belerohannak egy tankba és bumm.

Micsudi ilyenekre ne is számíts hogy ingyen dlc Nevet kérlek ez az EA Nevet csomó bolygó? ott a Star Citizen vagy a No Man Sky Nevet
semmivel sem lesz másabb mint egy BF csak SW fegyverekkel ikszdé de nincs is ezzel baj
Az meg hogy nem lesz buggos...Frostbite engine tehát fix hogy olyan atom buggosan jön majd ki mint a bf4 ami a mai napig nem működik rendesen.Gondolok itt a laggra,netcode bug,crashel a játék stb.
Ennek ellenére én baszottul várom ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 06, 18:45:13 írta CapacRaimi » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2988 Dátum: 15 aug 06, 18:51:54 »

https://www.youtube.com/watch?v=N6CWue7voA0
ezt csak neked Nevet régi de nagyon jók az eredeti felvételek Nevet
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #2989 Dátum: 15 aug 06, 19:00:31 »

3 srác volt egy szórakozóhelyen, pár éve, de most nem fogom felregeltetni Sanch
Sanchezt, hogy igazolja.  Nevet

De így segítek neked ezek után...  Nevet
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2990 Dátum: 15 aug 06, 19:06:13 »

Az a durva, hogy most sem emlékszem, te meg nem tudod leírni pontosan, hogy mikor és hol volt ez.  Nyelvesít De a s*ggemet azért védd meg. Nevet (ez félreérthető volt)

szerk.: közben beugrott valami, de csak rémlik, szerintem olyan jelentéktelen helyzet volt, hogy nem is jegyeztem meg
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 06, 20:18:51 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #2991 Dátum: 15 aug 06, 20:36:08 »

Hát így jó, hogy nem történt utána semmi, mert élmentek.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 06, 20:44:26 írta Gdat88 » Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #2992 Dátum: 15 aug 07, 08:40:37 »

Nem lesz singleplayer kampánya a Battlefrontnak Szomorú ezt sem fogják sokáig játszani az emberek
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2993 Dátum: 15 aug 07, 08:45:28 »

Kapják be... ez azért szemétség. Nem csak nekem, aki nagy single player vagyok, de még a multisok is szeretik a kampányt végigcsinálni, meg ott lehet a legjobban kitapasztalni egy játékot. Jó, tény, hogy ezt a régi vasam nem is biztos, hogy bírta volna.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #2994 Dátum: 15 aug 07, 08:57:43 »

Ht ja...nem értem miért jó ez a fejlesztők részéről.Ha semi ötletük sincs akkor is berakhatnának valami kamu hentelős 5-6 órás kampányt ami leköti az embert és utána vág bele az Online részébe.De az hogy idő hiányában nem raktak bele semmit...akkora kamu csak szrtak rá.Pedig egy ilyen Battlefront 2 féle kampányt simán végig vittem volna.
Amúgy nem valami nagy a gépigénye a játéknak.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2995 Dátum: 15 aug 07, 08:59:59 »

Én még néztem gépigényt. De pl. Black Ops 2 "közepes" grafikával teljesen gördülékenyen megy, szóval nagyjából hasonló szintet bír a gépem.

De ha nincs kampány, akkor mindegy. Meg azért is bánom, mert bíztam benne, hogy itt már az új SW kánonhoz kötődő sztorit kapunk, erről meg nyilván szeretnék többet tudni.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 07, 09:08:46 írta Aes Sedai » Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #2996 Dátum: 15 aug 07, 09:02:25 »

Viszont ha a bo2 ment akkor a bo3 is simán menni fog.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2997 Dátum: 15 aug 07, 09:08:29 »

Igen, aminek örülök is. Bár nem tudom, a harmadik milyen lesz. Igazából, ami ebben a játékban megfogott az a története volt. Főleg az első résznek, meg a másodikból a múltbéli epizódoknak. A hidegháború az egyik kedvenc történelmi korszakom, és itt nagyon jó sztori illesztettek bele ebbe a korba. Bár a másodiknak a sci-fis része is tetszett.

Ez a dolog emelte ki a BO-kat a tucat CoD-ok közül számomra, kíváncsi vagyok ezt mennyire tudják továbbvinni, félek, hogy a harmadik rész már "túl sci-fis" lesz, ami egyébként nem baj nekem, de itt pont azt szerettem, hogy a realitás talaján maradtak.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #2998 Dátum: 15 aug 07, 09:24:58 »

Olyan lesz mint az AW legalábbis játékmenetre.Az meg halál fos lett.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2999 Dátum: 15 aug 07, 10:28:46 »

Én azt ki se próbáltam, alapból se tűnt érdekesnek, és jót én arról a játékról még nem hallottam. ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 198 199 [200] 201 202 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins