|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2836 Dátum: 15 aug 04, 15:03:37 » |
|
És egy fórumozó nem ismerheti meg, a titkos valódi énjét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2837 Dátum: 15 aug 04, 15:05:16 » |
|
Szerintem őt egy laborban fejleszthették ki, mint Cellt, csak ő harcosok helyett a netes trollok sejtjeiből lett összerakva Ez WTF
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 04, 15:08:28 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2838 Dátum: 15 aug 04, 16:00:27 » |
|
De a pszichopata kéjgyilkos nem ember, csak azért él, hogy bukásával másokat szórakoztasson és itt tényleg nem az erőszak a lényeg, hanem az irónia. Kedvenc történetem az, amikor egy férfi Oroszországban ki akart rabolni egy fodrászüzletet, de a csaj kiütötte, szexrabszolgaként tartotta és csak viagrát adott neki enni. Kit érdekel az erkölcs, ez vicces.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2839 Dátum: 15 aug 04, 16:04:53 » |
|
Kedvenc történetem az, amikor egy férfi Oroszországban ki akart rabolni egy fodrászüzletet, de a csaj kiütötte, szexrabszolgaként tartotta és csak viagrát adott neki enni. Kit érdekel az erkölcs, ez vicces. Liberális retorika ON: majd ha nem kapsz több segélyt és a gyerekednek enni kell adni, ezért kénytelen leszel rabolni, akkor biztos neked is ironikus lesz, mikor hasonló helyzetbe kerülsz egy 120 kilós nővel és a fél világ rajtad röhög !!44!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2840 Dátum: 15 aug 04, 16:07:13 » |
|
Én nem kapok segélyt most sem, mégsem rabolok ki senkit. Am nem volt csúnya a történetben szereplő hölgy sem. És egy fórumozó nem ismerheti meg, a titkos valódi énjét. Nincs olyanom, ezt csak ti találtátok ki, én csak azt írtam, hogy más vagyok a valóságban. A nagy titok annyi, hogy az itt közzétett gondolatok és a stílus a valóságban semmilyen formában nem kerülnek napvilágra. Ennyi, ez a titkos én, nem a valódi, azon nincs mit megismerni sajnos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 04, 16:19:35 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2841 Dátum: 15 aug 04, 18:16:32 » |
|
Jó csaj volt az orosz teljesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2842 Dátum: 15 aug 04, 19:23:38 » |
|
Most mondjátok hogy a régi Lara Croft jobban nézett ki mint ő szerintem ez a játék lesz majd ami kihajtja a 280x-et meg a Battlefront meg az AC
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 04, 19:24:41 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2843 Dátum: 15 aug 04, 23:02:39 » |
|
Most mondjátok hogy a régi Lara Croft jobban nézett ki mint ő
Tény, hogy szebb a grafika, de az előző Lara-nak valahogy aranyosabb arca volt =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2844 Dátum: 15 aug 05, 07:22:54 » |
|
Lehet hogy csak a szar jutyub minőség miatt.De én nem is rá gondoltam,hanem az addigi Lara karaketerekre. Ha kint lesz a játék akkor már tuti szebb lesz
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Nimbo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2845 Dátum: 15 aug 05, 08:18:10 » |
|
Lew csináld már azt a k*rva képregényt. : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2846 Dátum: 15 aug 05, 11:51:53 » |
|
Volt 4 nap szabadom egy huzamba, ma jöttem elsőnek dolgozni és az egóm megakar dögleni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2847 Dátum: 15 aug 05, 11:59:13 » |
|
Mármint attól hogy 4 napig nem melóztál?Vagy valami baljós dolog történt veled a melódnál és a személyes valóság visszafordító üveglappd mondott valamit? Rúgasd ki magad és lesz szüneted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2848 Dátum: 15 aug 05, 12:06:00 » |
|
Nyaraltam, mint mindig. Igazából február óta én nyaralok, annyi pénzt elvertem, hogy inkább befeküdnék a sírba ha visszaszámolnám, de amikor huzamosabb ideig vagyok távol a munkahelytől és vissza kell jönni, mindig megszakad a szívem. Túlzás, hogy nem szeretek ide visszajönni, inkább az, hogy túl nagy kondicionáltság van itt és úgy érzi magát az egóm ilyenkor, mintha valami koncentrációs táborba lennék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2849 Dátum: 15 aug 05, 13:20:31 » |
|
Nem célszerű így beszélni emberek előtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|