Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #2790 Dátum: 15 aug 03, 15:55:47 » |
|
Boldogat Sabaku  18 lettél  LEL Amúgy az őrület és a többi szarság nem az utóbbi 100 éve szüleménye.Nagy Sándor is őrült volt,Hannibál,Néró, stb Amúgy Saphi még mindig nem válaszoltál a vesés kérdésemre  ez sértő.Nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #2791 Dátum: 15 aug 03, 15:57:26 » |
|
Hannibál és Nagy Sándor őrült volt? Mi? Ki mondta, hogy az őrület az utóbbi 100 év szüleménye? Miről beszélsz? Amíg ilyen minőségben írod a hozzászólásaidat, nem is válaszolok a kérdésedre, mert züllik miattad a fiatals... topic. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
 |
« Válasz #2792 Dátum: 15 aug 03, 15:58:56 » |
|
Kétféleképpen tekintek az emberekre és az ügyeikre. Mivel most sajnos ember vagyok ( hüp-hüp ), ezért része a társadalomnak ( nektek sajnos ). Az egyik nézőpontom az, hogy mi lenne előnyösebb a fajnak, építő jellegű, mik a hibák, a problémák, szerintem min kéne javítani stb. azaz egy teljesen emberbarát nézőpont ( ilyenkor félreteszem a személyiségem, jellemem, ami az ember ellen szól mások ill. saját érdekemben ), a másik meg az egóm szemszöge, az meg azt mondja, mit izzadjon/unk a fajon, dögöljön meg az összes és nincs baj.  Azaz; segítek én, de amúgy a kurva anyját az emberiségnek. Körülbelül.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 03, 16:02:44 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #2793 Dátum: 15 aug 03, 16:00:49 » |
|
Néha, amikor az amcsik épp nagyon idegesítők, ilyenek szoktam nézni: Persze ez csak CGI, pedig megérdemelnék. Csak jár a szájuk, igazából nem tudják mi az a háború, ők mindig más kontinensre mentek ilyesmit játszani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2794 Dátum: 15 aug 03, 16:23:30 » |
|
Ha tévesen ítélnek halálra valakit, akkor halálra kell ítélni azt, aki végrehajtotta a büntetést? Végülis előre kitervelt gyilkosság volt, bárhonnan nézzük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #2795 Dátum: 15 aug 03, 16:30:55 » |
|
Ha mindenkiben lenne egy eltávolíthatatlan jeladó, mint a jelenések könyvében, akkor senkit sem ítélnének tévesen halálra. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2796 Dátum: 15 aug 03, 16:35:28 » |
|
De az úgy nem izgalmas. Basszus, egy hétre elmegyek vízibalettozni, ezért nem láthatom azonnal a blícs kövi fejezetét. Ismeritek a Binding of Isaac című játékot. Többek között pisztulákkal (Saphi, mi az a pisztula?) kell harcolni anyánk méhében, és csa 16-os karika van a játékon. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 03, 16:39:47 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #2797 Dátum: 15 aug 03, 16:54:10 » |
|
Azt fisztulának hívják. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #2798 Dátum: 15 aug 03, 16:56:14 » |
|
Én meg kijátszottam a Life is Stranget  nem kellett volna,mivel atom creepy depi vége van  mármint a 4. résznek
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2799 Dátum: 15 aug 03, 16:56:26 » |
|
Mondom, nem tudom, mi az és angolul p-vel írják. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #2800 Dátum: 15 aug 03, 17:09:29 » |
|
Megint nincs igazad. : ((( http://bindingofisaac.wikia.com/wiki/FistulaVan ez a hülye üzenet, hogy az IP címedről az előző hozzászólás küldése 15 másodperce történt. Csak nekem van ilyen? Agyamra megy néha. : ((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2801 Dátum: 15 aug 03, 17:15:18 » |
|
Tényleg, a játékban is úgy van, csak félreolvastam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2802 Dátum: 15 aug 03, 17:28:39 » |
|
 Ez a legszebb dolog, amit valaha láttam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #2803 Dátum: 15 aug 03, 17:38:07 » |
|
És amikor eljön az este, és a srác rájön, hogy egész nap nem tudott egy rohadt jegyet szerezni, és már barátnője sincsen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #2804 Dátum: 15 aug 03, 17:59:17 » |