Syzygy
|
|
« Válasz #2655 Dátum: 15 aug 02, 11:27:28 » |
|
Mennyire lenne abszurd ha ugyanannyit keresne egy csóró földrajzszakos vagy egy bölcsész, mint mondjuk egy informatikus vagy mérnök.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 02, 11:29:32 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #2656 Dátum: 15 aug 02, 11:38:19 » |
|
Azt vágjátok, hogy lew tripla fejezetet ígért fórumfalvából erre a hétre, de lófasz nincs belőle?
Mert biztos azon gondolkodik most, hogy basszon fel engem a leghatékonyabban és legfrappánsabban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2657 Dátum: 15 aug 02, 11:39:00 » |
|
Valószínűleg veled van elfoglalva a nap 24 órájában. (ahogyan mindenki más is) Mennyire lenne abszurd ha ugyanannyit keresne egy csóró földrajzszakos vagy egy bölcsész, mint mondjuk egy informatikus vagy mérnök.
Az ügyvédeket szemérmesen kifelejtetted Basszus, találtam egy tök jó grammar nazis 444-es cikket, de egy nap egynél több 444-es cikket nem szabad belinkelni a fórumra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2658 Dátum: 15 aug 02, 11:41:42 » |
|
Így van! Hát hogy nézne már ki, hogy amikor itt vagyok, létezik emberi (és nem emberi) lény, aki nem velem törődök. Mindenkit felfalnék. ( Na, csinálhatom a 8 oldalnyi négyzetgyökös egyenletes faszságházimat. )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 02, 11:42:29 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2659 Dátum: 15 aug 02, 11:52:37 » |
|
( Na, csinálhatom a 8 oldalnyi négyzetgyökös egyenletes faszságházimat. )
Azok tök érdekesek és rengetegszer használhatod majd őket később az életben (ja, nem) Bölcsészes "poén" Syzygy-től 3... 2... 1...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2660 Dátum: 15 aug 02, 11:57:21 » |
|
Na jó volt tegnap a buli, bár meg sem izzadtam -.-" A leányzónak kilóméterhiánya volt úgyhogy csak mentünk egyik teremből a másikba mert sehol sem volt jó neki a zene, aztán amikor meg mégis akkor meg pia volt nálunk. A végén sikerült táncolni de az meredek volt mert hááát had ne ecseteljem milyen zenmesternek kellett lennem hogy ne tegyek olyat amit megbánnák nehéz ügy. De legalább ittam pár jó koktélt
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2661 Dátum: 15 aug 02, 12:01:12 » |
|
És sikerült megbúbolni a végén a csajt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2662 Dátum: 15 aug 02, 12:01:55 » |
|
Mi lementünk a dunapartra piálni majd a susnyásban kerestünk baglyokat rottyon és bemásztunk az egyik haveromhoz megkérdezni hogy alszik-e. #justvidékszingsz
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2663 Dátum: 15 aug 02, 12:04:08 » |
|
( Na, csinálhatom a 8 oldalnyi négyzetgyökös egyenletes faszságházimat. )
Azok tök érdekesek és rengetegszer használhatod majd őket később az életben (ja, nem) Bölcsészes "poén" Syzygy-től 3... 2... 1... Épp ezért imádom annyira. Meg azt is, hogy olyan tanár miatt bukott meg szó szerint 60 diák a suliba, aki sose tanított matekot. Milyen érdekes, hogy a felkészítő tanárom is úgy szidja azt a sulit mint a szart. Sebaj, annyi hülyeséget tanítanak érettségire/ig, amire szükség sincs. De, majd Masashi visszavág! Masa: Kérek szépen x 2+4y paradicsomot és 2(x 2+8xy^3) felvágottat. Eladó: Nem értem. Masa: Leszarom baszod, nem fölöslegesen tanultam meg ezeket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2664 Dátum: 15 aug 02, 12:07:47 » |
|
Nem Szikra van nála is de respect neki is hogy hűséges a barátjához de azért a jóisten küldhetne már valamit nekem mert ez így nem poén. Ám azthiszem kaptam egy torokgyuszit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2665 Dátum: 15 aug 02, 12:08:59 » |
|
respect neki is hogy hűséges a barátjához Miért kell respect ahhoz? Még mindig ez a minimum, ha szereted azt, akivel együtt vagy. Ha félrelépsz, ott már gáz van a kapcsolatban, vagy az emberkében. Én hűséges fajta vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2666 Dátum: 15 aug 02, 12:21:35 » |
|
Én tisztelem az ilyesmit ma már nem alap hogy az emberek normálisak. 3 napja nem loloztam valahogy most nincs kedvem csak hajókázok de ahhoz nem kell olyan penge figyelem meg reflex gondolkodás kell de inkább átgondoltabb lassú, mint pillanatnyi kritikus döntések. Tudom "Nerd" de le vagyok agyban eresztve úgy érzem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2668 Dátum: 15 aug 02, 12:24:48 » |
|
Én bunkó picsa vagyok és még mindig alapnak tekintem, nem különösebben érdekel, hogy a többség mit csinál, attól még nem lesz normálisabb dolog a megcsalás, hűtlenség, hogy több gyökér űzi sportként, s ettől még nem kell kiemelkedően tisztelni azt, aki hűséges, mintha az valami kibaszottul nagy kihívás lenne...
A lolt én spec csak azért hanyagolom most, mert az a csemp amivel én megyek, oda vmivel több odafigyelés és koncentráció kell, mással meg nem akarok menni, mert belerondít a mecshisztorimba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 02, 12:26:08 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|