Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2640 Dátum: 15 aug 01, 19:02:01 » |
|
Mi volt itt tegnap, hogy mindenki bebaszott? Nem egy szokványos péntek este, mert nem minden pénteken baszik be mindenki. Tegnap én is ittam, állandóan meg lettem hívva és egy-kettőt elfogadtam. Ittam Teuqilat gold-ot, naranccsal és fahéjjal, mert úgy illik. Életemben először ittam így, de baromira megtetszett. Meg kaptam pálinkát is. Jó volt a tegnap este, gyönyörű teli Holddal. Jah amúgy nem olvastam el végül miről ment itt a tükrös agymenés, túl sok volt a tükör szó, közben meg jöttek be csapatok inni, így hanyagoltam. Ugye nem maradtam le sokról?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2641 Dátum: 15 aug 01, 19:09:49 » |
|
nem.
Tegnap én is ittam egy pár sört, de ma be is baszok istenesen.
Lesz akkor valamikor fórum tali?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2642 Dátum: 15 aug 01, 19:21:20 » |
|
Whhooá lew bebaaztm bbeeűdleeeeesdd
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #2643 Dátum: 15 aug 01, 19:31:57 » |
|
Ahw... telihold, szeressük. Egyik külföldi haver készítette. Iszonyat jó fényképeket tud/szokott csinálni. Mondjuk akkor inkább ne világítsa meg az eget, amikor "csillaglesésre" megyek. Nagyon idegesítő tud lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2644 Dátum: 15 aug 01, 19:36:35 » |
|
Masashi még mindig azt kívánod nekem, hogy vigyen el a tüdőrák?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2645 Dátum: 15 aug 01, 19:38:27 » |
|
Még nem húztál fel semmivel, nincs nyomós okod megpusztulni. De, nem hiányoztál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2646 Dátum: 15 aug 01, 19:41:02 » |
|
Ami késik nem múlik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2647 Dátum: 15 aug 01, 19:46:06 » |
|
Kíváncsian várom. Mondjuk, elméletileg már lehetetlen felhúzni engem. Gyakorlatilag meg eddig még senkinek nem sikerült mostanáig. Vajon ki lesz az, aki miatt megint elhúzok egy évre?Szerk.: Sose értettem, hogy miért kellett szegény Carnotaurusokat rosszfiúknak beállítani. Csak enni akartak. R.I.P.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 01, 20:35:30 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #2648 Dátum: 15 aug 02, 00:56:49 » |
|
Vicces, hogy mennyire negatívan ítélik meg a rottweilereket. Nem ők tehetnek róla, hogy a gazdájuk töketlen.
Hat évesen megharapott egy, a fejemen az alábbiak vannak ott még mindig, sőt egyre nagyobb, van egy ugyan ilyen nagy a combomon, meg vannak a karomon is. (y) én szeretem ám a rotikat xd https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t34.0-12/10937551_522875277854258_549975365_n.jpg?oh=4da20c60773288c1c5096325689f82c8&oe=55BF6B3C
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2649 Dátum: 15 aug 02, 01:03:42 » |
|
Nem lehettél elég fincsi, ha életben hagyott. Az én anyám arcából egy retriever harapott ki egy igencsak hatalmas darabot. Össze is kellett varrni, gyakorlatilag be lehetett látni a szájába a lyukon keresztül. Azóta is látszik. Előítélet powa. Amúgy nyugi, az egyik roti akivel jóban voltam, féltékeny lett a gazdijának a két kölykére, akik születtek. Észrevette, hogy rájuk több figyelmet fordít, aztán egy nap besétált a gyerekszobába és megette a két gyereket. Mondom, én imádom a Rottweilereket. Sok közös van bennünk, tetszik a jellemük és gondolkodásuk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 02, 01:05:14 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2650 Dátum: 15 aug 02, 07:19:00 » |
|
Azt vágjátok, hogy lew tripla fejezetet ígért fórumfalvából erre a hétre, de lófasz nincs belőle?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2651 Dátum: 15 aug 02, 07:47:13 » |
|
Naruto-kun féle one piece oldalról idézek most. Juracule Mihawk:
Öltözködése elég szokatlan. A Három testőrben is látható, tollas fejfedővel és hosszú fekete-vörös kabátban jelenik meg. Szeme, mint egy sólyomé, jó csipás. Mi van? Jó csipás? WTF? Mi ez? Hogy sikerült ilyen baromságot leírni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2652 Dátum: 15 aug 02, 08:13:48 » |
|
Vicces gyerek ez a Mihawk. Eltelt már vagy 750 fejezet a mangában azóta, hogy először feltűnt és még nem láttuk komolyan harcolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2653 Dátum: 15 aug 02, 11:10:10 » |
|
Gdat, szerintem csak viccnek szánták.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|
|