De szerintem pl lehetetlen úgy szexelni, hogy ne alakuljon ki semmilyen féle érzelmi kötelék
[..] Szóval a szexkapcsolattal sincs semmi baj, ha be van határolva és ki van mondva
Direkt felhívtam rá a figyelmet, hogy mindenki egyénileg szab határt afelől, hogy milyen érzelmi ponttól hajlandó közösülni valakivel. Nekem soha nem ment olyannal, akit csak úgy szeretek, még ha az összhang mondjuk lelkileg 100%-ig meg is volt, de egy minimális bizonytalanság is fennállt a partneremre irányulóan. Voltak olyan párkapcsolataim, amiben a lelki összhang tökéletes volt, de testileg nem jött be a pasi, nem működött a kémia, így hagytam az egészet, mert mindkettőnk rovására ment volna a dolog.
Számomra a szex olyan, hogy vagy egy
komoly párkapcsolat keretein belül, vagy sehogy.... Mint azt már mondtam fentebb, az, hogy ki hogyan, miképp és milyen ponttól hajlandó szexelni és kivel, az egyéni értékrend alapján dől el, de egyesek elveire hagyatkozva, ilyen alapon nekem már körülbelül Amerikától Japánig összefoglalva mindenhol lett volna legalább 30-40 ember, aki hajlandó lenne rá és akinek ilyen szűk kis határok mellett széttehettem volna a lábam, "
csak szexkapcsolat" meg "
egy éjszakás kaland", mégse tettem.
Egyszerűen elbassza a varázsát nálam az, ha olyannal csinálnám, akiben nem bízok, akire testi-lelki életembe se tudok ráhangolódni (ezáltal nem is tudok annyit adni, tehát... maximálisat). Lehet, hogy van köze ehhez annak, hogy engem évekkel ezelőtt többször is próbáltak megerőszakolni, emiatt válogatok még alaposabban, de bevallom, nem a káromra történt...