Micsudi
|
|
« Válasz #2385 Dátum: 15 júl 28, 10:16:52 » |
|
Palesztint akartál írni azért ha Pakisztánt kezdené el bombázni Izrael abból már komoly gond is lehetne mert nekik van atomfegyverük.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2387 Dátum: 15 júl 28, 10:48:30 » |
|
Huhh de okos lehetett az állampolgár Ha meghal az Darwin díj lett volna szerintetek ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2388 Dátum: 15 júl 28, 10:54:57 » |
|
Inkább az lett volna a 444 oldalán, hogy valami bevándorló, öngyilkos terroristamerénylő bombát rombantott. Lel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2389 Dátum: 15 júl 28, 10:57:35 » |
|
A 444en a bevándorlók nem robbantanak. Ilyesmi ott lehetetlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2390 Dátum: 15 júl 28, 11:00:39 » |
|
A 444 inkább viccoldal kategória. Az indexnél is hiteltelenebb ami nagy szó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2391 Dátum: 15 júl 28, 11:41:40 » |
|
Mikor a dísztópiákat emlegetik akkor mindig az Állatfarm, a 1984 meg esetleg egy Fahrenheit 451 jön szóba, pedig a Szép Új Világ a maga módján ezerszer félelmetesebb és működőképesebb lenne mint a többi De persze a Nagy Testvér ijesztőbb és híresebb is ebből kifolyólag
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2392 Dátum: 15 júl 28, 11:46:33 » |
|
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de amikor ilyen és hasonló definíciókat olvasok, hogy új világrend, nevetnem kell. Rend mindig van, amit nem lehet befolyásolni, átalakítani, főleg nem gyökerestül megváltoztatni, mert az maga a rend ellentéte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2393 Dátum: 15 júl 28, 12:09:53 » |
|
Mai angol szókincs: red herring-> félrevezető nyom Én meg nem értettem elsőre, hogy most mit akarnak itt a heringektől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2394 Dátum: 15 júl 28, 12:37:21 » |
|
A 444 inkább viccoldal kategória. Az indexnél is hiteltelenebb ami nagy szó!
A 444 a liberális kurucinfó A kommentek miatt érdemes csak olvasni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2395 Dátum: 15 júl 28, 12:44:02 » |
|
Szerintem meg pont azok miatt érdemes elkerülni. Minek olvasson az ember fogyatékosokat az interneten, épp elég van a való életben is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2396 Dátum: 15 júl 28, 12:46:31 » |
|
Á, vannak viccesek (csomó vicces gif-et mentettem már le onnan későbbi felhasználásra ). Meg néha egész értelmes viták is ki szoktak alakulni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2397 Dátum: 15 júl 28, 12:50:58 » |
|
pl. egy sejt nem sűrűn hívja rá a rendőrséget a szomszédra. Dehogynem pontosan azt teszi. Minden sejtnek van személyi igazolványa, és ha azt nem tudja bemutatni a járőröző sejtnek, vagy éppen valami nem stimmel vele, akkor a járőröző fut a rendőrhöz (inkább TEK kommandósnak nevezném), aki rögtön odasiet és kivégzi. Nem viccelek, tényleg így van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2398 Dátum: 15 júl 28, 12:51:14 » |
|
A vicces gifek túlhasználata már a fórumon is idegesít, nem hogy még egy rakás biboldó között. Néha egyébként én is beleolvasok, pl. amikor az Ultras Liberi betiltatása felett örömködtek, akkor többször is belenéztem, és láttam, hogy mennyire erősek náluk még most is a rákosista reflexek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2399 Dátum: 15 júl 28, 13:09:51 » |
|
Pontosan azért kell szervátültetéskor gyógyszereket szedni gyakorlatilag ilyenkor a TEK-et elküldik szabira hogy a test ne dobja ki az új szervet Tetszenek a biológiai politikai hasonlatok Hát igen a szólásszabadság mindenkinek jár amíg nem jobboldaliak, nacionalisták, ne adj isten anticionisták is egyben Ám múltkor láttam egy poénos dolgot amikor valaki rád mondja valami miatt hogy rasszista vagy, vágj vissza hogy "ezt csak azért mondod mert fehér vagyok"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|