Szeretem, hogy itt mindig megy a filozofálás.
Elolvastam az Állatfarmot.
Nagyon nagy.
Amúgy meg üdv, rég jártam erre. Elmentem Mondoconra majd másnap nyaralni mentünk Horvátországba. 9 napja vagyok itthon és keményen melózom.
A délutáni műszakkal semmi baj nem lenne, ha nem menne el vele a fél életem. xD
Bár még mindig jobb, mint itthon punnyadni. Igaz találkozhatnék a barátaimmal, meg élhetnék az ilyen-olyan hobbijaimnak, de nekem a semmittevés nehezemre esik. Talán Horvátországban összejött a dolog egy kis időre, lévén egy hétig napi 12 órát aludtam.
Baskán a strandon 1 hét alatt több jó pasit és jó csajt láttam, mint Magyarországon egész életemben eddig. ( A magyarok meg az egészséges életmód és a sport, na igen... ) Ja és amit még megfigyeltem: ott valamiért szokás a másikat megbámulni, ráadásul igen feltűnően. Itt ilyesmit nem igazán tapasztaltam. Ha el is mentem két centire más törölközöjétől, sok esetben oda se sandítottak. Szóval időnként enyhén diszkomfortosan éreztem magam.
( Nem a fiatalok méregettek. Az idősebbek, de mintha embert még nem láttak volna.
)
Hazafelé benéztünk Ljubljanába.
Beleszerettem...
Most viszont itthon vagyok, dolgozom a mosodában, ahol magyarul tudó, igazi magyar helyes fiúk dolgoznak.
( Persze jóval kevesebben, mint ahány lány van ott.
) Egyikőjük be is jelölt facen. Ez aztán a húúú.
Ráadásul akkor volt végzős a gimimben, mikor én voltam kilencedikes.
És nem hajtok rá, mert el fogok menni Pécsre...*Sír* *sír* sír*