Huhúúú ehhez most én is hozzá szólok, így hajnali 3-kor. Eleve, mert most értem haza munka után, a másik része, hogy ittam jó pár fröccsöt, és kiélvezem hatását, bár állapotom elég józan, főleg mert az utolsó óta be kelett zárnom, előtte takarítanom, majd haza jutnom, így... mindegy.
Szóval, Sabaku, Heni azt mondja, hogy ez, hogy kint van a csajok picsája, csak még egy ok arra, hogy utálhassa, kritizálhassa és kiakadjon az emberiségre. Ha jól értelmeztem.
Az a helyzet, hogy ez a dolog amivel jöttél, hogy kb.: "mindenki úgy öltözködik ahogy akar és nem biztos, hogy a férfiak miatt." nagyon édes gondolat.
De tényleg! Megmosolyogtat.
Kurva meleg van, valljuk be. Ilyenkor egyszáll semmiben lenni a legjobb, otthon főleg mert amíg le nem megy a Nap, valami érdemeset nem igazán tudsz csinálni. Az a helyzet, hogy van a short, van a szoknya, van a picsa szoknya és van a picsa gatya. Nem véletlenül van benne az utóbbi kettőben a "picsa" szó, ami nem a nőre, a jellemére mutat, hanem egy bizonyos testrészre. Tény, hogy minnél kevesebb ruha van rajtunk, annál jobban tudjuk túlélni ezt a kánikulát (tisztelet a kivételnek, aki 40 fokban is forró fürdőt vesz), viszont az a helyzet, hogy kultúránkban nem annyira jellemző, ez az alulöltözöttség, vagyis nem volt... persze változnak az idők és már jó ideje, az.
Most jöhetnék azzal, hogy mindenki magából indul ki, jah, részben, most egy részben én is magamból fogok, de én nem vagyok az a fajta, aki szereti magát mutogatni. Viszont ott van a Deákon és Pesten, meg mindenütt az országban több ezer lány, akik meg ilyenek.
Ez van? Lehet, el kellne fogadni, viszont ez nem arról szól, hogy elfogadjuk így a dolgokat. Nem kell mindent elfogadni. Nem mondom, hogy a pasik miatt vesznek fel francia bugyi kinézetű gatyát, de nem egy pasival beszéltem, aki ezt nem élvezte, hanem kiakadt rajta, és igen, ők felnőtt pasik voltak és nem álszentek. Egy jó feneket mindenki megless az utcán. Elismeri magában, hogy jó feneke van, viszont ezek a picsagatyás lányok... ej... Az a helyzet és mi erről beszéltünk a fiúkkal, hogy nem jó látvány. Van a gatya, ami takarja el a feneket, s van bugyi amiből majd ki lehet bújtatni a csajt. Most, ha körbenézel és látsz egy csomó kilógó hurka feneket (mert egy a "nadrág" ketté vágja a feneket, így mindenkinek akinek van valami popója, hurkát csinálni) nem fogsz nagyon tudni gyönyörködni.
Az meg, hogy a meleg miatt... lehet, egy részük. Persze. De ne légy ilyen naiv, hogy csak a meleg miatt.
Amúgy nem tudom mennyire kényelmes. Ki hord ilyen picsagatyát itt a fórumon, amit a köldöködik fel tudsz húzni? Olyan kíváncsi vagyok, hogy kényelem szempontjábül milyen. Mert sok csajnál láttam, hogy állandóan akajrák húzni le a gatyájukat... jaj az nagyon vicces... csak tudnám akkor miért vesznek rövid gatyát, amit nem lehet lehúzni. xD
Ez... barátocskám. Eszméletlenül jó komment volt.
Lehet kicsit zagyva vagyok most. Hm...
Oh és mielőtt elküldeném... Sabaku, az a helyzet, hogy az emberek szeretnek kiakadni a másikon! Mindig ki fognak és mindig kiakadtak. Lehet te elfogadsz mindenkit úgy ahogy van (amit kétlek), és ahogy ők élnek, mert ők "ilyenek" vagy csak úgy... de a legtöbb ember - és szerintem ez egészséges -, néha kicsit kiadja magából, hogy ha talál a világban valami olyat ami nem tetszik neki. Jelen esetben a fél popó ki dolgot.
Néha jó az ilyen semmin, esetleg hülyeségen kiakadni és puffogni egy sort, majd tovább lépni, mert kiadod a gőzt. Persze, ha ezt állandóan csinálod, az más.