|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1877 Dátum: 15 júl 19, 12:58:11 » |
|
Állandóan ezt éneklik, de majd lesznek a Budapest Parkban (bah, hogy én ezt tudom -.-). Barátnőm oda van értük és rá akar venni, hogy én is menjek el. Én, aki a gólyabálomon is kimenekült a teremből mikor énekeltek. Coelho, túl sokáig voltál a z EFOTT-on.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1878 Dátum: 15 júl 19, 13:05:03 » |
|
Ja, hazaérve rácsodálkoztam olyan dolgokra, mint a tiszta zuhanyzó, ahol nem kell (jó esetben) fél órát sorban állni (ugyanez igaz a WC-re is + ott van budi papír) és a hűvös szoba. Van előnye a drónoknak, meg minden, de én nem békültem ki vele.
Szerintem vicces, ahogy ott röpköd. Mikor először megláttam, azért néztem egyet, hogy ez meg mi a f.sz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1879 Dátum: 15 júl 19, 13:15:31 » |
|
Fú, van egy feelingje, de valahoyg nem tud vonzani. Bár a Szigetre idén kimennék. Minden évben van egy koncert ahova kinéznék. Én tényleg akkor akadtam ki mikor a kertünk fölé repült egy Drón, mert fölöttünk van egy kilátó, ahol megállnak az emberek meglesni a Dunakanyart. Éjszaka dugnak, piálnak és dübörögtetik a szar zenét. De drónnal ne játszadozzanak. -.- Le vagy maradva. Nem élsz az interneten sem akkor? Még a metrón is olyan kis reklámplakátok vannak, hogy hogyan tudsz ocsóóóóón drónt venni, bár tény, hogy ritkán jössz fel a nagy városba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1880 Dátum: 15 júl 19, 13:31:35 » |
|
Sok multikulti világpolgár csőcselék! Az nem drón, hanem here.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1881 Dátum: 15 júl 19, 14:22:01 » |
|
Ez a hsz mi akart lenni Saphi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1882 Dátum: 15 júl 19, 17:20:12 » |
|
A here, mint a méhek között előforduló here akart lenni szerintem. Eme névvel illeti a drónokat szép nyelvünkön. Gondolom én, de hamarosan kirajzolódhat, hogy ez egy téves vélemény.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1883 Dátum: 15 júl 19, 17:30:07 » |
|
Szép válasz. Még egy Sub Bass Monster idézet is elfért benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1884 Dátum: 15 júl 19, 21:26:19 » |
|
A Drone az a dolgozó ha jól emlékszem éljen a Star Trek "resistance is futile"
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1885 Dátum: 15 júl 19, 21:36:55 » |
|
Rühellem az ismerőseimet. Napok óta senki nem írt. Én már magányos voltam és bús. Most meg 8-an. Hát nem szégyellik magukat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #1886 Dátum: 15 júl 19, 21:39:25 » |
|
Beszélgess cleverbottal.Vagy az már nem menő? Tőlem kérdezte az egyik haverom hogy nem érzem-e gáznak hogy csak 50 ismerősöm van fészen nem tudtam mit válaszolni nem is igazán haverom,inkább csak egy paraszt aki okosabb mindenkinél
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 19, 21:41:23 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1887 Dátum: 15 júl 19, 21:43:13 » |
|
A Drone az a dolgozó ha jól emlékszem éljen a Star Trek "resistance is futile" Mindjárt jön Syzy és rákezd a 90's kids szövegre és anekdotákba kezd a Star Craft-ról.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1888 Dátum: 15 júl 19, 21:54:24 » |
|
Jaa ott is tényleg, sose voltam nagy zerg, inkább terran meg protoss, a defenzívebb játékot részesítem előnyben.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1889 Dátum: 15 júl 19, 21:57:24 » |
|
Tőlem kérdezte az egyik haverom hogy nem érzem-e gáznak hogy csak 50 ismerősöm van fészen nem tudtam mit válaszolni Nem értem ezen mi lenne gáz. Nem tök mindegy? Én tudom mi a gáz. Az, hogy Syzygy aki mindig azzal vádolt, hogy hsz-t farmolok (pedig soha ), állandóan képes engem megelőzni, mint most több, mint 100 hsz-szel. Shame on you!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 19, 22:04:57 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|